ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Batı Kültürünün temelini Yunan atmış nasıl ait değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Xenus said: türkiye hristiyan devleti olsaydı eu founder ülkeler arasında olurdu mesela türkiye bu halde ateist devlet falan olsa yine eu ya almazlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 aquila said: her musluman bir kova su doktugu icin batti yunanistan. dtgsdzasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bizim komşularla ilişkimiz analarını öldürüp cocuklarımızı karşılıklı boğazlatma şeklinde yunanistaninkiler öğretmenim ahmet bana dilini çıkardı seviyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Xenus said: sam hristiyan ittifağı demiş zaten katolik değil. eu'un kurulmasının baş nedeni politik, gelecekte çıkacak olası savaşları önlemek. avrupa'da hristiyanlar arasında başka savaş olmasın diye. cultural preservation falan sonra geliyor. türkiye hristiyan devleti olsaydı eu founder ülkeler arasında olurdu mesela o anketi bende gördüm bu arada http://www.pewglobal.org/files/2013/05/2013-EU-12.png fransızlar, most arrogant ve least arrogant demiş birde kendilerine ahaha polonya'lılar ne seninle ne sensiz demiş adsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bernard lewis'in enteresan bir tespiti var: ''Bu Batı’dan ne kastettiğinize bağlı. Avrupa’yı kastediyorsanız, Avrupa zaten Türkler, Araplar ve genel olarak Müslüman göçmenlerle giderek daha da İslamlaşıyor. Suriyeli entelektüel Sadık el-Azm bu konuda Avrupa’nın geleceğine yönelik asıl sorunun İslamlaşmış bir Avrupa mı, yoksa Avrupalılaşmış bir İslam mı olduğunu yazdı. Avrupalıların geç evlenmesi, az çocuk yapması gibi etkenlerle demografinin değişmesi ve Müslüman göçle birlikte Avrupa bu yöne doğru gidiyor. Bence Avrupa Ortadoğu’nun bir uzantısı haline gelecek.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 amerika'nın üçte biri siyah 200 yıldır, daha ilk defa siyah başkanları oldu. avrupa'nın hatırı sayılır kesimi müslüman olacak, sonra onlar yönetim kadrolarına gelecek, onun da önünde bir 200 yıl olur rahat. o zamana kaldıysa tabii dine inançları bugünkü şeklinde. öte yandan nüfusta oranı çok daha az olan yahudiler yönetimde büyük etkiye sahip, kısacası nüfusta belli bir kesimin artışı yönetime eşit şekilde dağılmıyor otomatikman. türkiye'de de görüyoruz hatta. avrupa yönetimi kendini gerekli şekilde korur. bu arada yanlış anlaşılmasın "vay avrupa sen müslüman düşmanısın pis kaka adamlar" gibi bir takıntım yok ama kolluyorlar kendilerinden olanı başkasına karşı, mezhep kavgası işini bitirdiklerinden beri bu böyle yüzyıllardır. yunanistan rusya yanına kaysa çekişirler ama türkiye ile çekişse desteklerler. öncelikler sıralamaları o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 somehow related http://www.youtube.com/watch?v=hL1-340ODCM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Şimdi merkel bir referandum patlatsın bence Arkadaşlar yunanın borcunu ödemek istiyor musunuz istemiyor musunuz? Bakalım ne çıkacak sdf Sonra görürüz çiprasın demokrasi sevdasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 muslimler kanser gibi yayılıyor ya siyahlar gibi değil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Borcu zaten ödeyemicek, referandum bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ahah ben bekliyorum salı günü hem merkel hem hollande desin "referandum yapacağız", asrın kapağı olur. auril lol evet cidden öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 yunanistan birliğe girerken hile yapmış ama almanya daha çok sömürdü avrupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bu olay nereye bağlanacak ben de çok merak ediyorum. uluslararası hukuk diye bir şey var öyle küstüm oynamıyorum diyemezsin, hele ki gittikçe küreselleşen avrupa'da diğer yandan avrupa'nın da yunanistan'a icra müdürü yollayacak hali yok. nasıl bir çözüm bulacaklar, cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Adamlar da bi yerde ona güvenip resti çekiyo zaten. Gel lan napıcan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 abi ülkeler kredi alırken nasıl bir sözleşmeye imza atıyolar ki sözleşme de yazılıdır sanırım ödememe durumunda ne olacağı. muhtemelen daha fazla faiz gelir borca bizim gibi faizin faizini falan öderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 4 sene once olsa derlerdi, batan riski bilerek borc veren özel banaklar olurdu cünkü. ama adamlar borcu özel bankalardan alıp halklarına yüklediler, o yüzden kopacak tantana, cünkü baska almanya avrupa siyasetcileri mevzuyu nasıl acıklıycaklarını düşünüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ödemezler abi, yaptırım ne olacak, avrupa kendini tanımladıgı yunanistana silahlamı giecek? lol. borcu verirken düşünselerdi, 300B$ 15 milyonluk bi ülke yapıosa bi oturup düşünmek gerekir "aga burda bi hesap hatası var" diye. Güzel güzel, izliorm ben uzaktan. Banka sisteminin güzel bi revize olması gerekiyordu zaten, almanya köleler birliği çökerse ciddiye alırlar artık durumu. Mecbur bırakalım, kredi çeksinler, asgariden öderler, hayat boyu kölemiz olarak çalışırlar mantığının bitmesi gerekiyor artık. Ya böyle bitecek, ya da gücün kendinde oldugunu anlayan cogunluk tepedeki azınlıgın kafasına sıka sıka ilerleyecek. Tabi, yunanın başında "sol" olmasından mütevellit kutsal ittifaka girebilir eu, muhtemelen ellerinden geleni ardlarına koymayacaklar, tabiki konu paradan ziyade "sol" un başarılı olmaması. Bi olsa zaten, ooooo ondan sonra gör sen goygoyu dünya çapında, fr devrimi hafif kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ahahaha suark güldürdün ıslak rüyalar reklamların etkisinde kalıp sıka sıka gidiyorsun galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 öyle sıka sıka gitmek olayı fransiz ihtilali ile başladı bitti onun da illümünati destekli öç alma planı olduğu teorileri dolanıyor etrafta ki çok mantıklı dünyadaki bütün halklar koyundan hallice, kimse kimseye başkaldırmaz bu dünyada geziden sonra daha yeni yeni toplum piskolojisi terimleri ağzımızda dolanmaya başladı, bunları örgütleyenler hep aynı insanlar- dünyayı istedikleri gibi şekillendiriyorlar öyle sıka sıka hiç bir yere gidemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 almanya merkel ile coşmuştu ama yunanistanın resti bence baya sıkıntıya soktu alman süpergücünü bundan sonra avrupayı toparlamak onlara hem vakit hem prestij kaybına uğratacak üretimin gerçekten önemini tüm dünya yavastan anlayacak çin burada iyice kendini hissettirir, avrupa ekonomik sıkıntıya gireceği için abd rusya çin süper güçleri ile artık yarışında biraz geride kalabilir yunanistan çalışsaydı üretseydi, bu arada sadece yunanistan değil bir çok avrupa ülkesi artık sömürge ve balon ekonomilerini bir dayanağa oturtabilseydi amerika ile aşık atabilecek seviyede olabilirdi ama olmadı tüm avrupa yenildi bana göre. türkiye burada her zaman kaybeden olacak tartışmaya bile giremez çünkü sıcak paraları duble yol yaparak(ve inşaata yüklenerek) üretim ve istihdam yaratacak bilgi ve teknolojiye yatırmayarak resmen avrupanın koltuk değneği olabilecekken hem kendi hem de avrupanın kafasına sıktık geçmiş olsun hepimize zaten yıllarca geri kalmışız artık ortadoğu bataklığından çıkmamız çok zor orta vadede ve avrupayı da bu bataklığa çekebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 illumunati lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 kelimelere takılmayalım orda anlatılmak istenen fransız ihtilalinin bile planlı programlı bir şey olabileceği sen yıllarca aç karnımı nasıl doyurcam nereye sıçıcam kimi skcem diye düşünürken adamlar bu koyunları nasıl güdersek işimize yarar diye düşünmüş taşınmış sonuç günümüz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bankacıları öldürüp digital currency sistemine mi geçecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 zenginleri öldurup mallarına el koyucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar