Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yaklaşık 4 senedir yoğurt satın almıyorum. markalı sütleri de hiç almıyorum. nasıl becerdimse istanbulda 9 tane ineği olan bi adam buldum. 4 senedir sütümü ondan alıyorum. inek sağılırken seyrediyorum, içine su karıştırılması diye bişey sözkonusu olmuyor. ama inek çiş yapmaya başlayınca adam kovayı çekmekte gecikirse çiş karışabiliyor bi parça ama o kadar kusur kadı kızında da olur. yoğurdumu kendim yapıyorum. üstünde bi kaymak birikiyor nah 1 cm. peynir malesef hala satın almak durumundayım, ev şartlarında çok daha zahmetli. ama onu da düşünmüyor değilim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Emaleth said: kemik kuvvetlendirmek için danino ve büyümiz yiyebilirsiniz evet, zira bunlarda peynir altı suyu var, kalsiyumu zengin. büyümixte ayrıca b12 ve fosfor da var, beyin gelişimine katkı olur hem. iyi gelir :P tekrar söylüyorum bunlar çocuk/bebek için destek ürünler. ara öğün diye bişey var o dünyada, saat 4te, 11de, vs. spesifik olarak burası için tasarlanmış ürünler. yani siz her gün yoğurt peynir yeseniz size yeter bu saatten sonra. süt ürünleri yiyin/için/tüketin. her derda deva çok başarılı şeyler onlar. dairy ftw. süt ürünleri mütehassısınız ema çiftlikten bildirdi. kaan sana bu yüzden zorla yediriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 "Bu baştan sona bambaşka kalitede bir araştırma projesi olmuş." Temalı bir cevap aldım projeme, kapanın şimdi ayaklarıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şerefsizim aklıma geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 reklam,logo, fiyat bunlara ayar çekerse ciroyu arttıracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Emaleth said: activia sadece sıçırtmıyor gülüm, iş hayatı ve stres yüzünden tembelleşen ve irritabl bağırsak sendromuna (spastik kolon da denir) koşan sindirim sistemini doğru bakterilerle destekliyor, şişkinlik alıyor, takılmaları önlüyor, sindirim işlemini kolalaştırıyor vs. sütaş versiyonu yovita'dır onun da, kayısılısı güsel. ama yani bildiğin bakterisi (bifidus bilmem ne, aklımdan çıkmış şimdi, probiyotik bakteri baya) ve lifleri (prebiyotik) arttırılmış yoğurt ikisi de. çok acayip bişey diil. o bakımdan kültüründe yoğurt olmayan avrupa gibi yerlerde daha gerekli, yarattığı fark daha bariz ürünler bunlar. bizde zaten her gün yoğurt yeniyor, o bakımdan faydası marjinal kalıyor, o bakımdan da pazarlanmalarına o kadar para dökülmesine rağmen büyümedi pazar. bi moda oldu bi ara, millet sekizer sekizer aldı, sonra sıkılıp vazgeçti.. sicirtiyor ozetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yani abi 2 dk wot yazmış bide üşenmeden rahat sıçırtıyor diye yaz geç abla niye uğraştınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sıçırtmada bunun üzerine tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sıçmak isteyen kahve sigara combosu yapsın, öyle danone manone gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kabız kabız burda bahsettiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ozmn bilemem dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 allamabinşükürlerolusnki daha bende hiç kabız olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kabızlık var kabızlık var. ismi lazım değil bir arkadaş bir keresinde meteor kıçından geçmeyince parmaklarıyla tutup dışarı çektiğini anlatmıştı. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Abbbbboooovvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 goldbären said: kabızlık var kabızlık var. ismi lazım değil bir arkadaş bir keresinde meteor kıçından geçmeyince parmaklarıyla tutup dışarı çektiğini anlatmıştı. ::o ney ney ahuhuauhsuhada randy nin rekoru kırmışmı. hahaha o ne ya, fakedir abi. abi kafada canlandırıyorum da .. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 throine said: hep o FW mailler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olm o kadar anlatıyoz hala sıçırtıyor diyosunuz yea. şişkinlik alıyor diyorum size. şişkinlik nedir bilir misiniz siz? ağrılı kasıntılı eziyet gibi. beni defalarca hamile sandılar spastik kolonum varken. Y U NO UNDERSTAND?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 işte bayan kişi kendi itiraf ediyor pms dönemindeki kadınları osurtmak için üretilmiş bir ürün yok şişkinlik alıyormuş, probiyotik bakteriymiş, düzenlermiş falan bunlar tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hey allam regl ile de alakası yok. stres kaynaklı şişme bu. hani hüsnü kuruntu şişerdi eskiden, baya sinirden şişme. aaaAAAAAA... p.s. hüsnü kuruntu referansını ilk anlayana benden altın dino ödülü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 pms diyince ister 7 ister 70 yaşında olsun bir bağyan direk delleniyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 70 yasinda pek sanmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Emaleth said: hey allam regl ile de alakası yok. stres kaynaklı şişme bu. hani hüsnü kuruntu şişerdi eskiden, baya sinirden şişme. aaaAAAAAA... p.s. hüsnü kuruntu referansını ilk anlayana benden altın dino ödülü :P kaynanalar. alayım ödülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 danone pkkya para gönderiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 45-50den sonra zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 DANONE ISRAILE YORDOM YOPOYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar