Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 göre göbeğe gidiyor abi direk kemik flaan hikaye. hep bizi yemişler bunca yıl :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yoğurt olarak captivaları daha çok seviyorum ben captiva mıydı ismi gerçi unuttum dfs hah activiaymış lan.captiva araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Red said: yoğurt olarak captivaları daha çok seviyorum ben captiva mıydı ismi gerçi unuttum dfs hah activiaymış lan.captiva araba aha iste kari yogurdu yiyeni yakaladik sicirtan yiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bizimkiler gerçek delikanlı yoğurdu ! kemik geliştiriyoz biz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Red said: yoğurt olarak captivaları daha çok seviyorum ben captiva mıydı ismi gerçi unuttum dfs hah activiaymış lan.captiva araba http://www.arabaresim.net/files/images/Chevrolet-Captiva-Sport-jeep-cip-metalik-renkler-resimleri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kemiksiz 1.5 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 BonePART said: Red said: yoğurt olarak captivaları daha çok seviyorum ben captiva mıydı ismi gerçi unuttum dfs hah activiaymış lan.captiva araba aha iste kari yogurdu yiyeni yakaladik sicirtan yiyomus ahaha ama güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Abi kayısılı yoğurt ya AMAN ALLAHIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olm bu yaşa kadar kemikleriniz gelişmediyse gg zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 daha hayatimda kemik kirmadim yane ama olsun dahada gelissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Sparkcaster said: olm bu yaşa kadar kemikleriniz gelişmediyse gg zaten olm kemik falan umrumda değilki tadı çok güzel ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olm kendinize gelin, erkek adamın meyveli yoğurtla işi ne? aslan sütüyle haydari yemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 haydari dediginde de sebzeli yogurt olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Danone bir kesimi yabancı marka olduğu için rahatsız ederken diğer bir kesimi ise rahatlatıyor. Ayrıca yanılmuyorsam sadece Danone antibiyotiksiz beslenen ineklerden alınan sütü kullanan firma ki bu çocuğun immune sisteminin gelişmesi için çok önemli bi nokta. Bizim bebelere elimizden geldiğince Danone vermiştik bu yüzden ve hala veriyoruz. Antibiyotik olayını Danoneye süt sağlayan mandıralardan birinin akrabamızın olmasından dolayı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bebeklere organik yedirip içirseniz daha iyi olur abso. zira o mandıralarda süte basılan antibiyotiği gördükçe kriz geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. 15 sayfalık bir rapor hazırlayıp verdim, pr düzeltme işlemini de dijital alandan yapmayı uygun gördüm Danone'yi ilk patlatan alan internet olduğundan ötürü, word of mouthla nasıl adam vezir de edilir rezil de edilir mantığıyla bir kampanya hazırladım. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben bişi sorcam. bu bebek ürünlerinde hakkaten iyi miktarda kalsiyum, vitamin vs varsa ondan yiyelim hep biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ben yiyorum siz de yiyin! http://harmonymarkets.com/images/images/000963_lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 cicibebe efsane bisi abi muz sut cici bebe var ya kiloyla yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Cicibebeyi ben kulağımla falan yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Muhteşem bişi hakkaten cicibeb ama insan duramıyor doğru ısıda süt ile yiyince ve baya sağlam göbek yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yumurta tadı gelmiyosa çöp oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bence doğal diye belirttikleri hiçbirşeyin tadı güzel değil herşey sulandırılmış gibi süt/yoğurt gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 activia sadece sıçırtmıyor gülüm, iş hayatı ve stres yüzünden tembelleşen ve irritabl bağırsak sendromuna (spastik kolon da denir) koşan sindirim sistemini doğru bakterilerle destekliyor, şişkinlik alıyor, takılmaları önlüyor, sindirim işlemini kolalaştırıyor vs. sütaş versiyonu yovita'dır onun da, kayısılısı güsel. ama yani bildiğin bakterisi (bifidus bilmem ne, aklımdan çıkmış şimdi, probiyotik bakteri baya) ve lifleri (prebiyotik) arttırılmış yoğurt ikisi de. çok acayip bişey diil. o bakımdan kültüründe yoğurt olmayan avrupa gibi yerlerde daha gerekli, yarattığı fark daha bariz ürünler bunlar. bizde zaten her gün yoğurt yeniyor, o bakımdan faydası marjinal kalıyor, o bakımdan da pazarlanmalarına o kadar para dökülmesine rağmen büyümedi pazar. bi moda oldu bi ara, millet sekizer sekizer aldı, sonra sıkılıp vazgeçti.. kemik kuvvetlendirmek için danino ve büyümiz yiyebilirsiniz evet, zira bunlarda peynir altı suyu var, kalsiyumu zengin. büyümixte ayrıca b12 ve fosfor da var, beyin gelişimine katkı olur hem. iyi gelir :P tekrar söylüyorum bunlar çocuk/bebek için destek ürünler. ara öğün diye bişey var o dünyada, saat 4te, 11de, vs. spesifik olarak burası için tasarlanmış ürünler. yani siz her gün yoğurt peynir yeseniz size yeter bu saatten sonra. süt ürünleri yiyin/için/tüketin. her derda deva çok başarılı şeyler onlar. dairy ftw. süt ürünleri mütehassısınız ema çiftlikten bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar