ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fede said: oy artrıp milletvekili nası azalıyo olm. %10 baraj var, baraj altı partilerin sandalyelerini mainstream partiler arasında kırışıyolar. Geçen seçimde toplamda %10 küsür oy baraj altı partilere gitmişti, akp de bundan en büyük dilimi yemişti haliyle. Yani baraj sayesinde o kadar fazla milletvekili sokmuştu akp. Bu seçimde baraj altı tırt partileri toplasan %3 ü geçmez. O yüzden sandalyeler AKP-CHP-MHP ve bağımsızlar arasında bölüşülüyo. Sonuçta oy oranının üzerinde sandalye kapma olayı minimal ölçüde oldu bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 iki kişilik iş yaparım, beni de yazın ağbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dusuncelihayvan said: aynı sudan içmişiz biz, aynı ski tutmuşuz biz ahaahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Beyoğlu AKP yüzde 53.56, CHP yüzde 27.16 oy kullanmaya sarhoş gidip hatalı basmışlar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 326 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: Adaya 6 kişi olduk. Kaldı 14. İşçi lazım, yönetim kadrosu dolu sfgfd. ÖMlar gelmeye devam ediyor. hatun tedarik ederim ben tekne ayarlayın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çanakkaleeeee hadi olm !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 11 oldu. Kalan kontenjan 9. Hangi adayı alacağımıza sonra karar veriyoruz beyler. Empty your pockets modelinden yola çıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 neyse mustafa balbay bağımsız seçilmiş. adam kurtuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: 11 oldu. Kalan kontenjan 9. Hangi adayı alacağımıza sonra karar veriyoruz beyler. Empty your pockets modelinden yola çıkıcaz. yazın benide bana ihtiyacınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kermit said: adamınbiri said: antalyayı nasıl kaptırdı chp? aptal oldukları için. bence hala bu milletin değişim istemesine duyarsız kalmanız aptallığın ta kendisi lan,artık yeni bir nesil geliyor,öyle tcdd'den 30 sene çalışmadan emekli olanlar,yada maliyeye gittiğimde beni 10 sene önce azarlayan herifin şimdi,önümde el pence divan durmasının sebebidir lan belkide %50 sonuna kadar destek ,ister troll diyin ister t.. geçin ama böyle işte ahaha soda için geçer:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben cidden Haberala takıldım. Adam bu dönem estirecek başkentte sölemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kermit said: çanakkaleeeee hadi olm !!! olmayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: 11 oldu. Kalan kontenjan 9. Hangi adayı alacağımıza sonra karar veriyoruz beyler. Empty your pockets modelinden yola çıkıcaz. Beni pek tanımıyorsunuz ama bende geirim ama önce şu 4 hatun meselesi bir açıklığa kavuşsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: 11 oldu. Kalan kontenjan 9. Hangi adayı alacağımıza sonra karar veriyoruz beyler. Empty your pockets modelinden yola çıkıcaz. Beni de yazın.3-5 bişeyler atarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 akp diğer partilerden ve bağımsızlardan transfer yapıyormuş bastırıp bonservisi. elbet ulaşıcak istediği sayıya bir şekilde. o zaman naparsınız onu düşünün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cem toker gitseydi ldp'ye verecektim ama yapıştı kaldı adam koltuğa. akp'yi daha düşük bekliyordum ama cidden rakip yok heh. heh şaştım hem şaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 327 oldular gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: Ben cidden Haberala takıldım. Adam bu dönem estirecek başkentte sölemedi demeyin. Cem Uzan'da gelebilirse 2'si voltranı oluşturur, şu bizim yapamadığızı yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kadro doldu beyler, öm atıcam. 20m + 4female 1 kişi aramızdan burslu geliyor şişman olduğundan. İsim verip ifşa etmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Valla anlamıyorum şu "bilmemkim girmiş estirir, falanca girmiş AKP'nin işi zor" söylemlerini. Padişah çıkartacağı anayasaya 3-5 maddecik ekler hemen gereken bağımsızları da çeker yanına, buyur sana ikinci referandum vakası, 330 da yalan yani aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 HEPAR'cılar nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Deathblade said: Rotweiler said: Ben cidden Haberala takıldım. Adam bu dönem estirecek başkentte sölemedi demeyin. Cem Uzan'da gelebilirse 2'si voltranı oluşturur, şu bizim yapamadığızı yaparlar. Abi adam Parisden uçak biletini almış şuan. TK call centerdaki arkdaşım aradı. Adam last minute bilet almış o nebze acelesi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 4fem az degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 YunN adasi pahalidir abi pasificte celan cok daha ucuz adalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar