Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 benjani said: said: Bu arada Anonymous'un hedef aldığı kimi internet sitelerinin yöneticileri ilk kez böylesi bir saldırı tehdidi ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek, acil durumlarda neler yapılacağını bilmediklerini söyledi. bunu anlamadım ben, adamlar daha saldırmaya baslamadı yetiş tayyip cıler cıktı sokağa. hayrı zaten birinin sahip olduğu yönettiği bi siteye saldırmıycakki adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kanala giremez oldum, girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 offf nette yeni yasaklara hazır olun,agustos a ek paket gelebilir adamların bahanesi de oldu artık,catır catır kapatırlar istedikleri siteleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Aket-Atum said: kanala giremez oldum, girebilen var mı?ayyıldız team sağolsun vatanımızı koruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ahaha adamlar ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorlardır. Sen tut türk kardeşlerimizin sansüre karşı yanındayız diye mesaj ver, akabinde türk kardeşlerin sana girişsin. Eüü bi dakka ya biz yanlış yaptık siz hak ettiğiniz sansürlü internetinizde takılın diye vazgeçicekler ve ayyıldiz tiim bunu türkün gücü olarak yansıtacak falan asdhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi ağır skandal bizim güzel ülkemiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Anon gelecek dertler bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 19 sayfaya şöyle bi baktım. koskoca devletin sitesi la bişey olmaz la heralde diyenler var. türkiyede yaşadığınızı unuttunuz heralde 2 sene öncesine kadar top devlet siteleri frontpagele yapılıyodu bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 benim asıl sorum, vpn satın alıp ya da free kullanıp katılayım mı saldırıya, yoksa riske gerek yok mu? free vpnle ya da paralı vpnle yakalanma riskimiz yine de var mı? bu işler hakkında hiç billgim yok, sadece şu sitede verdikleri bilgileri uygulayıp katılıcam ben de katılırsam. beş sene hapis falan denmiş, hiç gereği yok jailrape yemenin durdukyere eğer yakalanmaca varsa. napayım standart bi internet kullanıcısı olarak? yürüyüşlere protestolara katılmaya devam mı, saldırıya da geçeyim/geçelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ucretli ucretsiz ayrimini bilmiyorum da GERGE diger topiclerde sey demisti, normalde VPN'den de ulasilibiyormus datalara fakat cok buyuk trafik icinde oldugundan imkansiza yakin gibi birsey. yanlis hatirlamiyorsam VPN topicinde sorulmus olmasi lazim bu soru, ordan bi bakiverebilirsin tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Şu anda müşterideyim - ki kendisi TR daki en büyük ISP öyle diyim anlayın siz - konu alakasız olsa da Anonymous konuşuluor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kullandığın VPN'de veri SSL ile şifreleniyorsa sorun yok diye biliyorum. Hatta direk yok eğer SSL varsa... ama olabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bunu çine anlat bi de :D bu arada geyik bi yana, man in the middle denen teknikle ssl de yalan olabiliyo bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 benim bildiğim vpn olsa da bu ortaya çıkabiliyor... o yüzden hiç bulaşmadım. vpn gibi basit bir şey ile ip'ni gizliyor olabilirsen, herkes hacker olur çıkardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ip gizlemiyosun ki. yine bi ip'n var. fakat seni bulmaları baya zorlaşıyor. VPN servisi yapan firmaya sorcaklar da, onlar seni söyleyecek de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 vpn isi zorlastiriyor ama %100 güvenlik diye birsey yok. Burda önemli olan gizlenmek degil. sunu 3-5 kisi yapsa adamlar hic acimaz bulurlar önemli olan sayi. 10.000 kisi bunu yaparsa karsi taraf her sekilde gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 anonun başına yakalayana hayatboyu kınayt üyeliği ve 2000 tl lik item ödülü konsun bak 2 güne yakalanıp istanbul emniyet müdürlüğüne getirilmezse bende neyim dfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ahaha haber geçti radyodan : ''Yurtdışı kaynaklı ''anonimus'' grubu 18:00de saldırıya geçeceğini açıkladı, tüm Türkiyede internet çökebilir.'' :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sharky said: Şu anda müşterideyim - ki kendisi TR daki en büyük ISP öyle diyim anlayın siz - konu alakasız olsa da Anonymous konuşuluor :) owww insider info.. neler diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 capul said: Ahaha haber geçti radyodan : ''Yurtdışı kaynaklı ''anonimus'' grubu 18:00de saldırıya geçeceğini açıkladı, tüm Türkiyede internet çökebilir.'' :D haberin doğruluğunu bilmiyorum da ysk ve seçim günü muhabbeti geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 iyi oldu bu tiplerin anon'a saldırdığı, çünkü bu adamları kızdırınca ddos tan daha öte şeyler yapıyorlar daha iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dötü boklu swe bebeleri wowu bıraktı bizim netimize mi dadandılar, allaan belası veletler bi yol alın la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 e dötü boklu türk bebeleri wowu bırakmayıp, tepki göstermeyince, adamlar tepki göstersin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar