Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operation Turkey - Fighting the censorship taking place in Turkey

Drall

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

said:
Bu arada Anonymous'un hedef aldığı kimi internet sitelerinin yöneticileri ilk kez böylesi bir saldırı tehdidi ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek, acil durumlarda neler yapılacağını bilmediklerini söyledi.

bunu anlamadım ben, adamlar daha saldırmaya baslamadı yetiş tayyip cıler cıktı sokağa. hayrı zaten birinin sahip olduğu yönettiği bi siteye saldırmıycakki adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha adamlar ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorlardır. Sen tut türk kardeşlerimizin sansüre karşı yanındayız diye mesaj ver, akabinde türk kardeşlerin sana girişsin. Eüü bi dakka ya biz yanlış yaptık siz hak ettiğiniz sansürlü internetinizde takılın diye vazgeçicekler ve ayyıldiz tiim bunu türkün gücü olarak yansıtacak falan asdhaha
Sosyal ağlarda paylaş

benim asıl sorum, vpn satın alıp ya da free kullanıp katılayım mı saldırıya, yoksa riske gerek yok mu? free vpnle ya da paralı vpnle yakalanma riskimiz yine de var mı? bu işler hakkında hiç billgim yok, sadece şu sitede verdikleri bilgileri uygulayıp katılıcam ben de katılırsam. beş sene hapis falan denmiş, hiç gereği yok jailrape yemenin durdukyere eğer yakalanmaca varsa. napayım standart bi internet kullanıcısı olarak? yürüyüşlere protestolara katılmaya devam mı, saldırıya da geçeyim/geçelim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...