Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

et döner fiyatları


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahahah çok iyi topic lan. balon'a da ayrıca hasta oldum sdf.

kardeş ben yıllık 400m dolar cirosu olan bir inşaat şirketinde patronun oğlu mevkiisindeyim ve bir tosta 20 lira verecek gücüm allaha şükür var.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

DÜNYAYA BÜTÜN ETLER ANTEPTEN DAĞITILIYOMUŞ

ÖNCE ARJANTİNE GÖNDERİLİYOMUŞ SONRA ORDAN İTHAL EDİLİYOMUŞ GERİ, UÇAKLA

UÇAKLARIN KOLTUK KILIFLARINI YÜKSEK TEKSTİL MÜHENDİSİ BALON YAPIYOMUŞ, ALİ DEMİRDEN ALDIĞI NURLA

ahahahahahhaahaha
Mesaj tarihi:
19 sayfa ne konuşuldu bilmiyorum ama sakaryada fiyatlar şöyle.

Tavuk döner 1.75 (1.5 olanda var)
Tavuk iskender 5 (yanında kola + tatlı)
Et döner 3 ya da 3.5
Et iskender 8

Ucuz olmasının sebebi 100 metrelik yol üzerinde 10 tane dönerci olduğundan olabilir veya eşşek eti.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

abi bu arada bu dönerci ali usta da inanılmaz abartılmış bi mekan yani. bildiğin abartılmış. hiç bi geyiği yok. bolca yeşil sermaye besleyebilirsiniz dönerci ali ustaya giderek.


daha iyisi?
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

abi bu arada bu dönerci ali usta da inanılmaz abartılmış bi mekan yani. bildiğin abartılmış. hiç bi geyiği yok. bolca yeşil sermaye besleyebilirsiniz dönerci ali ustaya giderek.


Maltepe'dekini methettiler oraya gittim ben, şu yoruma katılıyorum yani, ortalamanın üzerinde döner tamam da öyle uzay çağı da değil pek. Ayrıca ortam çok kötü, havalandırma yetersiz, yemekhane gibi ter kokusuyla falan yedim resmen ondan zevk alamadım belki de. Kartal/Pendik dediğinize gitmedim.
Mesaj tarihi:
en büyük şoku erzurumdan 99 senesinde eskişehire geldiğimde yaşadım. hayvani lezzetli cağ kebabının 3 katı fiyatına boktan et döner kakalıyolardı
Mesaj tarihi:
Laorx said:

balon said:

Marty said:

bu arada, "5 sene x'de kaldim, bu isleri hepinizden iyi biliyorum" diyene sonradan gorme denir.


Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.

Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir.


http://26.media.tumblr.com/avatar_2b40d79116c7_128.png

:D
Mesaj tarihi:
balon said:

Hayatta dışarda güzelim etin üzerine iğrenç yağlı saçmasapan soslardan kullanıp, o etin tadını zehiretmem. Onu hissetmem lazım.


taha kusura bakma da şunu söyleyen adamda yemek kültürü yoktur

antepde 5 sene kalarak da et kültürü alınmıyor kusura bakma o bölgenin kültürünü almak oluyor

hani konunu uzmanı olarak adamınbiri ni çağırmak gerekiyor, hatta o varken topumuza bok yemek düşebilir bu konuda eheh
Mesaj tarihi:
balon said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
Mesaj tarihi:
şimdi edindiğim bilgilere göre biri antepte 5 yıl kalmış sürekli et yemiş
orda ki hayvanların beslenmesi ile burdakilerin arasında çok fark var
bölgeden bölgeye ve mevsimine göre değişen bişeydir bu
et sossuz yenir diye bişey yok adamı dellendirmeyin

demi glace gibi bi sos varken eti normal yemek hatadır nerdeyse
bahsettiğim
satır kıyması(kebap) değil tabi ki de
dipnot:kebap bir pişirme yönetimidir etin cinsi değil

bunun yanı sırada
türkiye de ki etlerin nerdeyse tamamı islami usullere göre kesiliyo bu da hayvanda rigor mortis'e yol açıyo
yani kasların aşırı kasılmasın
bu da etin kalitesi ve tadını çok büyük etkiliyo
yurtdışında adam arkadan geliyo vuruyo elektriği hayvana oracıkda yumuşacık etli bi şekilde ölüyo
o eti lan sulu sulu az pişmiş şekilde ye
ama türkiye de ki etler'in o şekilde olması demek aşırı pahalı olucağı anlamına gelir

genel bilgi:5 liranın altında satılan et döner kesinlikle yenmemelidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...