Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

et döner fiyatları


Bone

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

abi bu arada bu dönerci ali usta da inanılmaz abartılmış bi mekan yani. bildiğin abartılmış. hiç bi geyiği yok. bolca yeşil sermaye besleyebilirsiniz dönerci ali ustaya giderek.


Maltepe'dekini methettiler oraya gittim ben, şu yoruma katılıyorum yani, ortalamanın üzerinde döner tamam da öyle uzay çağı da değil pek. Ayrıca ortam çok kötü, havalandırma yetersiz, yemekhane gibi ter kokusuyla falan yedim resmen ondan zevk alamadım belki de. Kartal/Pendik dediğinize gitmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

balon said:

Marty said:

bu arada, "5 sene x'de kaldim, bu isleri hepinizden iyi biliyorum" diyene sonradan gorme denir.


Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.

Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir.


http://26.media.tumblr.com/avatar_2b40d79116c7_128.png

:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Hayatta dışarda güzelim etin üzerine iğrenç yağlı saçmasapan soslardan kullanıp, o etin tadını zehiretmem. Onu hissetmem lazım.


taha kusura bakma da şunu söyleyen adamda yemek kültürü yoktur

antepde 5 sene kalarak da et kültürü alınmıyor kusura bakma o bölgenin kültürünü almak oluyor

hani konunu uzmanı olarak adamınbiri ni çağırmak gerekiyor, hatta o varken topumuza bok yemek düşebilir bu konuda eheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi edindiğim bilgilere göre biri antepte 5 yıl kalmış sürekli et yemiş
orda ki hayvanların beslenmesi ile burdakilerin arasında çok fark var
bölgeden bölgeye ve mevsimine göre değişen bişeydir bu
et sossuz yenir diye bişey yok adamı dellendirmeyin

demi glace gibi bi sos varken eti normal yemek hatadır nerdeyse
bahsettiğim
satır kıyması(kebap) değil tabi ki de
dipnot:kebap bir pişirme yönetimidir etin cinsi değil

bunun yanı sırada
türkiye de ki etlerin nerdeyse tamamı islami usullere göre kesiliyo bu da hayvanda rigor mortis'e yol açıyo
yani kasların aşırı kasılmasın
bu da etin kalitesi ve tadını çok büyük etkiliyo
yurtdışında adam arkadan geliyo vuruyo elektriği hayvana oracıkda yumuşacık etli bi şekilde ölüyo
o eti lan sulu sulu az pişmiş şekilde ye
ama türkiye de ki etler'in o şekilde olması demek aşırı pahalı olucağı anlamına gelir

genel bilgi:5 liranın altında satılan et döner kesinlikle yenmemelidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...