Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ne ağlamışsınız lan hiçmi pavyona gidip 1000 liraya vat69 açtırmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 fakirler ne bilsin vat69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ahahahah çok iyi topic lan. balon'a da ayrıca hasta oldum sdf. kardeş ben yıllık 400m dolar cirosu olan bir inşaat şirketinde patronun oğlu mevkiisindeyim ve bir tosta 20 lira verecek gücüm allaha şükür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 goldbären said: DÜNYAYA BÜTÜN ETLER ANTEPTEN DAĞITILIYOMUŞ ÖNCE ARJANTİNE GÖNDERİLİYOMUŞ SONRA ORDAN İTHAL EDİLİYOMUŞ GERİ, UÇAKLA UÇAKLARIN KOLTUK KILIFLARINI YÜKSEK TEKSTİL MÜHENDİSİ BALON YAPIYOMUŞ, ALİ DEMİRDEN ALDIĞI NURLA ahahahahahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Redeagle said: nomsaR said: beyti ne abi, ıslak dürüm arası kıymalı döner. Olur mu ya? İskender dediğinde döner üstü salça o zaman. katır dediğin eşşek üstünde at mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 19 sayfa ne konuşuldu bilmiyorum ama sakaryada fiyatlar şöyle. Tavuk döner 1.75 (1.5 olanda var) Tavuk iskender 5 (yanında kola + tatlı) Et döner 3 ya da 3.5 Et iskender 8 Ucuz olmasının sebebi 100 metrelik yol üzerinde 10 tane dönerci olduğundan olabilir veya eşşek eti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi bu arada bu dönerci ali usta da inanılmaz abartılmış bi mekan yani. bildiğin abartılmış. hiç bi geyiği yok. bolca yeşil sermaye besleyebilirsiniz dönerci ali ustaya giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o sakaryadaki etler essek bile olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 "roket adam" said: abi bu arada bu dönerci ali usta da inanılmaz abartılmış bi mekan yani. bildiğin abartılmış. hiç bi geyiği yok. bolca yeşil sermaye besleyebilirsiniz dönerci ali ustaya giderek. daha iyisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 BİLEKLERİNİ OVUYOLAR KOLONYAYLA! NO-LIFEEEEER DİYE AĞLIYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 "roket adam" said: abi bu arada bu dönerci ali usta da inanılmaz abartılmış bi mekan yani. bildiğin abartılmış. hiç bi geyiği yok. bolca yeşil sermaye besleyebilirsiniz dönerci ali ustaya giderek. Maltepe'dekini methettiler oraya gittim ben, şu yoruma katılıyorum yani, ortalamanın üzerinde döner tamam da öyle uzay çağı da değil pek. Ayrıca ortam çok kötü, havalandırma yetersiz, yemekhane gibi ter kokusuyla falan yedim resmen ondan zevk alamadım belki de. Kartal/Pendik dediğinize gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Hoca Paşa'da Kasap Osman var, çalışanları gezegenin en cins adamları ve kazıkçılar falan ama döneri iyi oranın da. Adam gibi işletme olsalar para basarlar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 en büyük şoku erzurumdan 99 senesinde eskişehire geldiğimde yaşadım. hayvani lezzetli cağ kebabının 3 katı fiyatına boktan et döner kakalıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Baggio, zaten oranın en büyük sorunu o ya. Korkunç bi kalabalık, aşırı bir sıcak, bağırtılar sesler, yediğinden gram zevk alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 oha lan ne efsane konuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Laorx said: balon said: Marty said: bu arada, "5 sene x'de kaldim, bu isleri hepinizden iyi biliyorum" diyene sonradan gorme denir. Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. http://26.media.tumblr.com/avatar_2b40d79116c7_128.png :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şimdi okudum topiği de neyi tartıştınız lan siz. döner iskender filan iyi güzel de et yemeklerinde ilk 10a bile giremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 balon said: Hayatta dışarda güzelim etin üzerine iğrenç yağlı saçmasapan soslardan kullanıp, o etin tadını zehiretmem. Onu hissetmem lazım. taha kusura bakma da şunu söyleyen adamda yemek kültürü yoktur antepde 5 sene kalarak da et kültürü alınmıyor kusura bakma o bölgenin kültürünü almak oluyor hani konunu uzmanı olarak adamınbiri ni çağırmak gerekiyor, hatta o varken topumuza bok yemek düşebilir bu konuda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Orhana iletilmiştir, gerekli açıklama gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olay ne saygın patiler çok uzun okuyamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 balon said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 döner yemeği hakkında yorum ve ipuçları istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şimdi edindiğim bilgilere göre biri antepte 5 yıl kalmış sürekli et yemiş orda ki hayvanların beslenmesi ile burdakilerin arasında çok fark var bölgeden bölgeye ve mevsimine göre değişen bişeydir bu et sossuz yenir diye bişey yok adamı dellendirmeyin demi glace gibi bi sos varken eti normal yemek hatadır nerdeyse bahsettiğim satır kıyması(kebap) değil tabi ki de dipnot:kebap bir pişirme yönetimidir etin cinsi değil bunun yanı sırada türkiye de ki etlerin nerdeyse tamamı islami usullere göre kesiliyo bu da hayvanda rigor mortis'e yol açıyo yani kasların aşırı kasılmasın bu da etin kalitesi ve tadını çok büyük etkiliyo yurtdışında adam arkadan geliyo vuruyo elektriği hayvana oracıkda yumuşacık etli bi şekilde ölüyo o eti lan sulu sulu az pişmiş şekilde ye ama türkiye de ki etler'in o şekilde olması demek aşırı pahalı olucağı anlamına gelir genel bilgi:5 liranın altında satılan et döner kesinlikle yenmemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 5 liranın altında kaç gr? ona göre hesap yapacağım ben 75 gr tombik dönere 7 tl veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ortalama fiyat işte o 75 gr et döner için 7 lira ayrıca döner'i soslu yiyenlerede laf atılmış ULAN İSKENDER ÇARPAR ADAMI!!! iskender çekti yine canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar