Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 almadım abi, fiyata baktım sadece. hideipvpn kullanıyorum ben: http://forum.paticik.com/read.php?5,5571964,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Şimdi Burnout Paradise Ultimate aldım, 6 Euro. http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.106479900/sac.true Burada da güzel indirimler oluyormuş. Oyun indirmek Steam'den daha hızlı geldi bir de, Steam'de genelde yavaşım ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 GERGE said: Çok sevdim ben Origin'i. CD olmadan oynayamadığım EA oyunlarını ekledim, dl edip CD olmadan oynayacağım şimdi. crysis i taniamdi lan sistem, command and conquer 3 u tanimadi ea yapicagin ise ben senin, sonra NEDEN KIMSE BIZI SEVMIO ulan blizzard tarihi eser starcraft keyini bile kabul edip ekliyor, sen daha surda crysis i c&c3 u filan ekletmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Dragon Age ekledim ben. O kadar eskiye gidebiliyor demek ki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ahahahahahahaha mass effecti kabul etmedi lan ALLAH BELANI VERSIN EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Öyleyse bir de 2008 oyunu denemek lazım. 2009 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 arsivimden sadece sunalri ekliyebildim mirrors edge dragon age red alert 3 mass effect 2 sims3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Onların çıkış tarihine bakarak EADM'nin çıkış tarihinden sonra çıkan oyunların eklenebildiğini söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dolarla değer değil de rakam ile eşdeğer euro ile satmaları da paha biçilemez bir aptallık olmuş. kim 50€'ya oyun alır, akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 avrupa genel oyun fiyatlari oyle, EA sizi AB'ye daha once sokmus anlasilan... asil steam TR'yi avrupa'dan saymadigi icin sanslisiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sam said: dolarla değer değil de rakam ile eşdeğer euro ile satmaları da paha biçilemez bir aptallık olmuş. kim 50€'ya oyun alır, akıl fikir.selam. bu aptallık steam'de de var. misal siz 19 dolara oyun alırken ben 19 euro bayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 o da aptalcaymış, ps vita'da aynı haltı yemişler. bütün avrupa'yı isviçre sanıyorlar galiba. steam de öyle yaparsa çöp almam zaten, burda dükkandan bile daha ucuza gelir. saçmalığın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ya sorun şu ki dükkanlar steam'in yaptığı indirimleri yapmıyolar. zaten steam o işe yarıyo bence daha çok. ha türkiye'de bilemicem dükkanlardan daha mı ucuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 turkiyede ellerinde kalan oyunlara iyi idirim yapiyorlar dow retribution i full oyun fiyatina gommeye calsiti aral, tutmadi simdi 1 alana bir bedava ile elden cikartmaya kasiyor oyun basarisiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 oyun başarısız? ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bu origin morigin davasına kaç mb 'lık download Um rezil oldu ya. Arşivdeki oyunları görmüyor, bir dahamı dead space 2 felan çekeceğim ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bone said: oyun başarısız? ehu. turkiyede satislari cok basarisiz retribution in cok ilgi oldu CE fila ndiye, aral buyuk ihtimal "kesin bunlar SC2 gibi gelicekler kapimiza" moduna girip 130 lirami ne CE 80 lira normal fiyatina gommeye kastilar patladi ellerinde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 GERGE said: Şimdi Burnout Paradise Ultimate aldım, 6 Euro. http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.106479900/sac.true Burada da güzel indirimler oluyormuş. Oyun indirmek Steam'den daha hızlı geldi bir de, Steam'de genelde yavaşım ben hep. üzmek gibi olmasın ama onu bedavaya dağıtmıştı ea bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Niye üzüleyim abi? Şimdi beleş değil, oyunu da sevdim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ben de vardı onun kodu kullanılmamış halde ya. keşke söyleseydin önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aldık bir kere =) Kullan bari kodu, oyunu cidden sevdim ki araba yarışı hiç oynamam genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 korsan vardı bende bu oynamıştım zamanında asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 aman Games for Windows Live kadar boktan olamaz. Ne yaparlarsa yapsınlar. Microsoft mümkünse OS dışında bişey kasmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 EA Crysis 2'nin Steam satışını durdurmuş. Alice'te satılmayacakmış. Ayrıca Battlefield 3'ün satışıda sadece Origin üzerinden yapılacakmış. EA zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Hata eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar