Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 windows store 157₺'ye satmaya çalışıyor hem de indirimli hali. (:P) bu kafayla gene batıracaklar inşallah store'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 kutulu satılan bir yer gördünüz mü? 25gb büyük işkence şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 17.3gb indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Yine fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Aral 162 ye satıyor http://www.aralgame.com/rise-of-the-tomb-raider?filter_name=tomb%20raider eheh hayret valla bunlara sözleri geçmiyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Bu da şu kırılmayan Denuvo muhabbetini kullanıyormuş bu arada, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 windows bölge ayarını ukrayna yapıp windows store dan 27 tl'ye alınıyormuş. enpara desteği de var. 14 tl ye alın geçin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 steam'e eklemiyo herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Hayır, sadece Windows 10 üzerinde Windows Store. Fullscreen yok, MSI Afterburner, FRAPS, vb. gibi uygulamalar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 fullscreen varmış oynuyor millet. donanımhaber başlığında yazmış birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Fullscreen yok derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ben de anlamadım da bazı oyunlarda sıkıntısı var heralde windows store'un. herkes fullscreen ile ilgili yazmış. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Seçenekler arasında fullscreen yokmuş, windowed fullscreen varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 df said: windows bölge ayarını ukrayna yapıp windows store dan 27 tl'ye alınıyormuş. enpara desteği de var. 14 tl ye alın geçin =) Nasi yani steamden aldigimiz oyunmu 24 tl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yeni çıkan rise of the tomb raider işte windows 10 bölge ayarını ukrayna yaparsan 9 dolarmış. enpara ile 4.5 dolar. ama steam e eklenmiyor tabi. windows store'dan indiriyorsun. steam den enpara ile 45 lirayı bayılmamış olsam denerdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 alabilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Ben daha ilkini bitiremedim. Bunu da indirime girince alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben vermistim pre order zaten, gayet sahane bir fiyata edindim oyunu <3 ilkide duruyor vardi zaten, ilkini gercekten oyniycam diyen varsa veriyim, gordugum en iyi rebootlardan biri su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ilki de çok iyiydi bu da çok güzel gidiyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 En iyi Reboot zaten. Tartışılmaz haikaten. Mesele Lara'nın kıçına bakmaktan çıktı, oyun oldu işte :P Hoş hala kıçı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 beğendim ben. ilkini de beğenmiştim güzel oyalıyor sürüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Haritaları %100 keşfetme olayıda güzel, ileride gelen bazı silah ve aletlere ihtiyaç oluyor mecburen arada geri dnüyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bitti şimdi. ilk oyunu seven bunu da sever fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 kartımı yatırsam da alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 OUTSTANDING ACHIEVEMENT IN VIDEOGAME WRITING Rise of the Tomb Raider, Lead Narrative Designer John Stafford; Narrative Designer Cameron Suey; Lead Writer Rhianna Pratchett; Additional Writer Philip Gelatt; Microsoft http://www.wga.org/content/default.aspx?id=6147 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar