Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 o nası bir ofsayt çizgisi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yalniz halilinki gol olsa, cok ii olurmus beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ph0dNYUCOBY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 trabzonspordan nefret eden patilere ders olsun bu. azicik tarafsiz olup destekleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 trabzondan nefret eden paticik değil de trabzondan nefret eden fenerli var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 eleman iyi koydu ama orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sleepingdeath said: hahaha yalakalara bak 3-4 senedir şampiyonlar ligi görememiş adamlar ... http://i.imgur.com/LGZIT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 FB´ye yapılanlar herkesin malumu...Bu rezilliğin içinde kalmak hiçbirimizin içine sinmiyor... FB TSL´den çekilsin ve İspanya LA Liga´ya katılsın... İddia ediyorum; TSL için 321 milyon dolar veren digitürk‚ sırf Fenerin La Liga maçlarını yayınlamak için 400 milyon verir. 200 FB alır 200 İspanya FFederasyonu. Ben hersene TSL için 400-500TL veriyordum. Fener bu hareketi yapsın 1000TL vereyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu ne lan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Aiko said: http://img703.imageshack.us/img703/537/91091696.png ne kullanıyolar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 LCD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 helal olsun ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 çekememek yakışmaz sonuçta bir türk takımı. ayrıca ülke puanımız da kritik. helal olsun trabzona inşallah içerdeki maçlarını da kazanıp gruptan çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: forza inter. bu diyarda ilahi adalet diye bir şey varsa eğer trabzon kazanmamalı. Allahın sopası hediye olsun ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fizban said: o değil de tolga çok iyi oynamış sanırım. onur da uzun süredir sakat. adam iyileşince yazık olacak formayı alamayacak. galatasaray'a falan gitsin bu onur. gelsin valla isterim. ya trabzona 2 tane müthiş kaleci fazla. bi tanesi de fazla zaten de, 2 tane varken birini verselerdi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dreagloth said: Dayanamadım TD)Pentagram said: trabzon 5 yer.varmı arttıran Esnaf said: 3-4-3 taktiğiyle çıkan inter en az 5 atar.gasperini nin ömrünüde bir sonraki trabzon maçına kadar uzatır Wishmaster said: Sen bu dediğine inandın yani benjani said: zarate varsa gg.en az 4 gol diyorum Holy said: Trabzon 8 yer. Holy said: pazzini ve sneijder hat-trick. Arkasokak said: forza inter. bu diyarda ilahi adalet diye bir şey varsa eğer trabzon kazanmamalı. abi şimdi şöyle oluyor....... AHAHAAHHAH tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 valla iyi cesaretmiş, ben bu yorumları yaptıktan sonra maç sonunda dalga geçildiğinde cevap vermeye yüz bulamazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ühühühühü allaaaan sopası allaaaaan sopası ühühüühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Helal olsun valla TSye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bir trabzonspor taraftarı olarak, fenerin avrupadan kovulmasına , yerine bizim alınmamıza hiç sevinmemiştim. Daha iyi kadrosu ve imkanlarıyla daha iyi temsil edeceği, ülke puanı kazandıracağını düşünüyordum fenerin. Ama fenerbahçe taraftarında ki şu bayağılığa, seviyesizliğe bir bakın, yani insanın elindemi fener düşmanı olmamak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 loop said: Daha iyi kadro daha iyi temsil edeceği, fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yalnızca helal olsun demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Rewendor said: valla iyi cesaretmiş, ben bu yorumları yaptıktan sonra maç sonunda dalga geçildiğinde cevap vermeye yüz bulamazdım :) şurda trabzo'un maçtan önce yenebileceğini düşünen 1 kişi bul :) herkes aynı durumda bir tek biz dile getirmişsiz:) sen ne düşünüyordun?yener mi diyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben berabere biteceğini düşünüyordum şahsen. maçı da izlemedim trabzon nasıl kazandı bilmiyorum. genelde inter fark atar diyenler inter'in mourinho dönemini hatırlayıp söylüyor heralde euhe. inter baya vasat takım hüviyetinde. ama bu trabzon'un başarısını küçültmez. şimdi kalan 5 maçta 7 puan toplarlarsa gruptan 1. bile çıkabilirler. artık hedef uefa değil gruptan çıkmak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar