Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Cuce said: abı sole painter 12, ps creative stuio, vs vs raporalrı reviewları varmı? Marginal bir kazanç var bildiğim kadarıyla. i/o daha iyi ama, onun da etkisi olur. CPU kullanımı gibi şeylerde daha mütevazi olmasının da etkisi olur. Geç bence. Geçmeyeceksen de ucuzken al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Katzee said: barbu said: benim 24 saat olmuştur hala yok key ortada media center için. beklicem biraz daha sonra gene başvurucam. Nereden basvuruyorsunuz' orayi kacirmisim ben. http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/feature-packs burada aşağıya doğru inerken görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 barbu said: Secure Boot isn't compatible with your PC secure boot ne oluyor tam olarak? bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Sadece imzalı OS'ların kullanılmasına yarayan Bios güvenlik aracı. Donanımsal. Önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 imzalı OS den kastın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 The UEFI 2.2 specification adds a protocol known as Secure boot, which can secure the boot process by preventing the loading of drivers or OS loaders that are not signed with an acceptable digital signature. When secure boot is enabled, it is initially placed in "Setup" mode, which allows a public key known as the "Platform key" (PK) to be written to the firmware. Once the key is written, secure boot enters "User" mode, where only drivers and loaders signed with the platform key can be loaded by the firmware. Additional "Key Exchange Keys" (KEK) can be added to a database stored in memory to allow other certificates to be used, but they must still have a connection to the private portion of the Platform key. Secure boot can also be placed in "Custom" mode, where additional public keys can be added to the system that do not match the private key. Kriptoloji abi, sadece tanıdığı, bu güvenilir dediği şeylerin boot edilmesine izin verecek BIOS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 peki kullanılabilirlirik acısından bı hayri varmı? yoksa cilemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Çok rahat bence. Linux tarafından geliyorum ama ben. Gnome 3'e çok benzer olmuş. Start8 diye bir araç var bir de Stardock'un sattığı, onu da alınca tam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ayrıca search olayı ne Windows 7'de, ne Unity'de, ne de Gnome 3'de bu kadar iyi çalışmıyordu. KDE'nin arama sistemi bile yanına yaklaşamıyor. Windows 7'de ilk iş aramayı kapardık, burada arama çok etkili ve sıfıra yakın kaynak tüketiyor. Tabletlerde de çalışacak şekilde yapılmış. Desktop'un sadece bir Metro app'ı olmasının faydalarından biri bu da. Yani tüm araçlar güç ve işlemci kullanımını düşünerek hazırlanmış. Bu nedenle çok snappy bir sistem olmuş. Genel olarak iyi yani. iTunes bile Windows 7'de olduğundan daha hızlı çalışıyor. HDD'li açılıp kapama Windows 7'nin SSD'li açılıp kapanması kadar neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 GERGE said: The UEFI 2.2 specification adds a protocol known as Secure boot, which can secure the boot process by preventing the loading of drivers or OS loaders that are not signed with an acceptable digital signature. When secure boot is enabled, it is initially placed in "Setup" mode, which allows a public key known as the "Platform key" (PK) to be written to the firmware. Once the key is written, secure boot enters "User" mode, where only drivers and loaders signed with the platform key can be loaded by the firmware. Additional "Key Exchange Keys" (KEK) can be added to a database stored in memory to allow other certificates to be used, but they must still have a connection to the private portion of the Platform key. Secure boot can also be placed in "Custom" mode, where additional public keys can be added to the system that do not match the private key. Kriptoloji abi, sadece tanıdığı, bu güvenilir dediği şeylerin boot edilmesine izin verecek BIOS. evet şimdi nette biraz araştırınca çıktı. hani ekstra güvenlik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 win 8 kaç gb yer tutuyor? 14 gb yer var ssd de. yeter mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yETMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 min 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 off bişiler silicez şimdi desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Kurmak için 20 istiyo kafadan. Şu an 7'den upgrade edilmiş haliyle Windows dizini 23GB. Kurulum dosyalarını bi yerde tutuyo (ESD adıyla), onlar 2.5GB, bi de eski Windows'un kopyasını aldığı Windows.old dizini 7GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ben bütün user klasörünün altını cutpaste yaptım hdd'ye, win8 kurulduktan sonra hemen windows old'u silip geri attım. 20,1gb yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Tunein de çalan şarkının sesini nereden kısıyoruz ? Mixerde ayrı göstermiyor da, sesler karışıyor birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 komik olmuş o olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 İkinci monitörümün çözünürlüğünü yanlış gösteriyor, var mı bunu düzeltmenin bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Düzelttim, Catalyst'in win8 versiyonu çıkmış, kurunce geldi istediğim çözünürlükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 dün ne kadar hızlıydı, şimdi yavaşladı resmen windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Nothing diyip yükledim Windows 8'i, sistemde yüklü Ubuntu'yu algıladı, grub'u ortadan kaldırdı, Windows 8 boot screen'e Ubuntu'yu ekledi. Olmuş =) Bu tarz çıkıyor işte ama Ubuntu ile: http://www.grabi.org/wp-content/uploads/2011/09/windows8bootmenu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Çok saçma performans düşüklükleri var. Örneğin tüm browserlarda sayfa tamamen yüklenemeden herhangi bi yere tıklayamıyorum, scroll bile takıla takıla gidiyor (dandik laptoplarda çok olurdu bu). 2. monitörde film vs bişey açıkken 1. de oyun oynardım, bunda vidyoyu açıp (browserdan yada direk dosya farketmez) oyuna geçince, vidyo inanılmaz teklemeye başlıyor, sanırım sistem oyunu öne getirip arkada bırakıyor vidyoyu. Böyle şeyleri düzeltmenin yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 benim win7de biraz daha hızlıydı binpişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Şöle nette bakınca benim dediğim olay sanırsam bugmış. Oyunları window mode yapınca düzeliyor ama browser takılmasına çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar