Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Güzel çalışıyor ya. Performans Windows 7 kadar iyi oyunlarda, test yapmışlar. Zaman geçtikçe daha da iyi olur sadece. Şunu unutmayın bir de, tekrar tekrar söylemek gerek herkes öğrenene kadar:

GERGE said:

Bu arada Windows Store'daki programların %99'unun görünmemesi bizden bug değilmiş, featuremuş. Store'u açın, Charms'ı açıp Preferences'e girin. Oradan "Make it easier to find apps in my preferred languages" şeyini kapatın, tüm applar açılıyor. Yoksa sadece Türkçe olanlar çıkıyor.

Bu yazıya herkes bakmalı bir de: http://www.hanselman.com/blog/Windows8ProductivityWhoMovedMyCheeseOhThereItIs.aspx

ayrıca bu yazı arkada kalmasın , sorulacak sorulara cevap niteliginde
Sosyal ağlarda paylaş

DamienThorne said:

Ya ben USB bootable yaratamıyorum. Windows upgrade assistant, erişim engellendi hatası veriyor. .iso yaratıp öyle atayım dedim usb'ye bu seferde dosyaları kopyalayamadık dedi %99'da ne olabilir ki sorun :(

ben de sorun vardı 32 bit windowsta 64bitlik windows kopyalanamıyordu benzeri durum varsa araştır istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle yapalım madde madde:

-Windows 8-Windows 8 Pro farkları neler?

-İlaçlı Win7 ile 75 TL'ye alabileceğimi söyledi upgrade assistant. Bu durumda aldığımız vakit elimize bir download linki ve sonradan da kullanabileceğimiz, standalone yükleyeceğimiz bir Windows 8 key'i mi geçiyor?

-75 TL'ye alacağımız Win 8'in üstüne 40 dolar daha verip Windows 8 Pro mu alıyoruz? Böylece toplam rakam 130~TL mi oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
all features değil:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart

Düzü de neredeyse all features bu arada, ek özellikler öteki versiyonlarda gerçekten sadece enterprise işleri filan ilgilendirecek şeyler. Evinde kullanan adamı ne kadar ileri kullanıcı olursa olsun alakadar etmezler.

Bu sefer güzel kotarmışlar versiyon işini.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 75tl'ya aldım indirdim windowsu. sonra iso şeklinde kaydetip sıfırdan format attım. windowsu kaydetmek için bana verdiği key'i kullandığımda bu key yükseltmek için verilmiştir, temiz yüklemeler için değil diye hata verdi. Windows 7 kurup üstüne mi kuracam bunu tekrardan?
Sosyal ağlarda paylaş

Stardock olmadan Metro arayüzünden eski başlat menüsüne dönememe olayı MS'in Wİndows tarihinde yaptığı en saçma olay oldu. Dos-NT altyapısı geçişi bile bu kadar kesin olmamıştı. Launchpad ve benzeri olaylarla Mac-iOS arayüzünü birleştirme yolunda ilerleyen Apple'a özenip birden böyle bir fikir mi pörtlettiler bilmiyorum ama, saçmalık yani.

Üretkenliğe HİÇ BİR katkısı yok, üstüne zaman kaybettiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...