RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 GERGE said: Güzel çalışıyor ya. Performans Windows 7 kadar iyi oyunlarda, test yapmışlar. Zaman geçtikçe daha da iyi olur sadece. Şunu unutmayın bir de, tekrar tekrar söylemek gerek herkes öğrenene kadar: GERGE said: Bu arada Windows Store'daki programların %99'unun görünmemesi bizden bug değilmiş, featuremuş. Store'u açın, Charms'ı açıp Preferences'e girin. Oradan "Make it easier to find apps in my preferred languages" şeyini kapatın, tüm applar açılıyor. Yoksa sadece Türkçe olanlar çıkıyor. Bu yazıya herkes bakmalı bir de: http://www.hanselman.com/blog/Windows8ProductivityWhoMovedMyCheeseOhThereItIs.aspx ayrıca bu yazı arkada kalmasın , sorulacak sorulara cevap niteliginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 birde etkin dil olarak otomatik turkce indirip kuruyor direk downloader. ama iciniz rahat olsun us pack indirebiliyorsunuz 150mb hemencik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 DamienThorne said: Ya ben USB bootable yaratamıyorum. Windows upgrade assistant, erişim engellendi hatası veriyor. .iso yaratıp öyle atayım dedim usb'ye bu seferde dosyaları kopyalayamadık dedi %99'da ne olabilir ki sorun :( ben de sorun vardı 32 bit windowsta 64bitlik windows kopyalanamıyordu benzeri durum varsa araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yarın kartın limitini açayım, direk alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yolcuu said: VURMAYIN ARTIK UZANIYORUM YERDE C:ESDWindows altinda duruyo bu arada setup. =P FFFFFFFFFATALITYYYYY sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 adam ne panik yapmis, hemen gidip yenisini almis ya ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bayağa hızlanmasaydı makine start menüsü için göz yaşı dökebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Start menünün çözümü var ama win7den şuan bile daha hızlı olduğu kesin. 5-6 ay sonra çok daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 30 unda çıkmıyor muydu bu ya? Cikti mı simdi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 desktopimda tablet kafasi mi yasiyoruz artik, bu mudur olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Şöyle yapalım madde madde: -Windows 8-Windows 8 Pro farkları neler? -İlaçlı Win7 ile 75 TL'ye alabileceğimi söyledi upgrade assistant. Bu durumda aldığımız vakit elimize bir download linki ve sonradan da kullanabileceğimiz, standalone yükleyeceğimiz bir Windows 8 key'i mi geçiyor? -75 TL'ye alacağımız Win 8'in üstüne 40 dolar daha verip Windows 8 Pro mu alıyoruz? Böylece toplam rakam 130~TL mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Pro alıyorsun zaten, öteki satılmıyor daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yani 75 TL'ye aldığımız Windows 8 Pro oluyor, all features? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 all features değil: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart Düzü de neredeyse all features bu arada, ek özellikler öteki versiyonlarda gerçekten sadece enterprise işleri filan ilgilendirecek şeyler. Evinde kullanan adamı ne kadar ileri kullanıcı olursa olsun alakadar etmezler. Bu sefer güzel kotarmışlar versiyon işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 barbu said: 30 unda çıkmıyor muydu bu ya? Cikti mı simdi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 All features eksi MS Office yani 75 TL'ye aldığımız, Windows 8 Pro, öyle mi? Ve Win 7'den upgrade dediğimizde sonradan standalone bir şekilde kurabileceğimiz gibi key ve dl linkini temin ediyor bize, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Evet aynen öyle. Fiyat bence çok makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mail client'ina gmail'imi ekledim ama mail geldiginde haber neyim vermiyor. Bulamadim da ayarini, nerdedir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ben 75tl'ya aldım indirdim windowsu. sonra iso şeklinde kaydetip sıfırdan format attım. windowsu kaydetmek için bana verdiği key'i kullandığımda bu key yükseltmek için verilmiştir, temiz yüklemeler için değil diye hata verdi. Windows 7 kurup üstüne mi kuracam bunu tekrardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ben biraz önce sifirdan kurdum hic o tür bir hata vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Stardock olmadan Metro arayüzünden eski başlat menüsüne dönememe olayı MS'in Wİndows tarihinde yaptığı en saçma olay oldu. Dos-NT altyapısı geçişi bile bu kadar kesin olmamıştı. Launchpad ve benzeri olaylarla Mac-iOS arayüzünü birleştirme yolunda ilerleyen Apple'a özenip birden böyle bir fikir mi pörtlettiler bilmiyorum ama, saçmalık yani. Üretkenliğe HİÇ BİR katkısı yok, üstüne zaman kaybettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 GERGE said: Yok abi, tam tersi onun. Bazı sürümler sadece Pro'ya yükseltilebiliyor ama tüm sürümler Pro oluyor: http://i.imgur.com/Hh7Rm.png hmm benim windows 7 enterprise. Pro'ya yükselmiyormuş :( enterprise'i beklicez o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sistem hızlı çalışıyor o ayrı ama arayüzde çuvallamışlar. İhtiyaçlardan dolayı yapılmış bir arayüz değil bu. Gayet antipatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bence arayüz'de gayet saçmalamışlar. Yorar bu arayüz insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aero yok mu artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar