Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 windows 8 çıkmadan evvel windows 7 ultimate almak gerekiyor demek ki. gerçi şimdi de çoğu yerde satılmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Niye Ultimate? Windows 7 Starter'dan bile yapabiliyorsun bu güncellemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ahanda bende yeni ultimate key aldim ama baska bi bilgisayara kurabiliyomuyuz? bide aktivite ettigin tarihmi gecerli aldigin tarihmi? forumdan almistim. evet. open windoz styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 technetten alınan prolarda yükseltilirmi*? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Benim de bir TechNet Ultimate'im var ama Starter'dan gideceğim dizüstü ile gelen. Okur ama TechNet hesabı iptal olursa ne olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bana ucretsiz yukseltme geldi HP den... Homepre win7 var o nolcak simdi yukseltince 8 e meraktayim yine home pre filan olcakmi win 8 de yoksa home mu kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 gule gule yukselt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Windows 8'in yok öyle versiyonları. Wikipedia'ya yönlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Hmm ozaman benimki pro olma sansi var neyse denicez bakalim ama bisi yazmio duz win8 upgrade sanirim http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Windows 7 yükleyeceğim şu anda. Ruhum hazır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Peki win7 uzerinden update yapmak zorunlu mu yani once win 7 yukleyip sonra win 8 e upgrade mi yapilacak yoksa win 7 keyi belirtip direk win 8 download edebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Bilmiyorum onu. İkinci bir bölümde win7 duruyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Son olarak bu upgrade olayı nereden yapılıyor :) Home pre key aldık hangi sayfadan para ile win8 olacak o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Windows.com sanırım. 12 gün sonra çıkınca görürüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bende verdim amazondan siparisi, bakalim hayirlisi:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 dark soul'dan ne alırsam win8'e yükseltebiliyorum? hangi win8'e yükseltmeliyim bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Onu bilmiyorum abi, TechNet anahtarları çalışıyor ama donanım değişimi olduğunda sorun çıkartabiliyorlar. Kendi dizüstü ile gelen lisansımı kullanacağım güncelleme için ben. Starter o lisans ama fark etmiyor. Tüm Windows 7 sürümlerinden 39$'a Windows 7 Pro'ya geçiliyor. Düz Windows 8 için bir açıklama yapmadılar zaten. Lisans yoksa TechNet ile almak daha mantıklı ama, Windows 7 lisansının Windows 7'ye bağlı olup olmadığı da açıklanmadı ama güncelleme sürümü ile clean install yapıldığından bağlı değilmiş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bende var technet home pre çıksa win8 deneyip görürüz ama çıkmak bilmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Takvime yazdım, gün sayıyorum. 11 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hehe bende sabah attim formati, tekrardan kurdum win7 yi tertemiz halde beklemedeyim...2x yada 3x monitorle cok guzel olur aslinda bu win8, metro yu bir ekrana atip gerisini eski usul desktop takilmaca... hatta ana 1 monitor (desktop) + ufak 10inch usb touch external screen (metro) baya iyi combo olur..dashboard gibi takilir metro orda eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Sildim geri Windows 7'yi. Starter kullanmaya hazır olmadığını fark ettim ruhumun. Windows 8 çıktığı gün Starter'ı yükleyip hemen geçiş yapacağım. 32-bit kullanmaya karar verdim bu arada. 120GB HD var sadece, 64-bit yapınca kafadan bir 10-20 GB gidiyor zamanla cross-library filan derken. 4GB ram olan notebook için gerek de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 metro arayüzüne neden bu kadar takılıyonuz ki sadece application degistirmek için kullanılıyor artı yeni mail-message-notification şu bu falan hepsi birden bakılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Gabe Newell "catastrophe" dedikten sonra denemem bile ben. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Arada sağı solu değişse de 20 senedir Start menüsünü kullanıyoruz, Metro UI'ye alışmak zor gelebilir tabii, bir de henüz resmi olarak çıkmadığından Metro ana sayfasındaki haberi şusu busu Türkiye'ye uyumlu değil haliyle. Windows 8'e komple kötü diyen bilgisayardan ananem kadar bile anlamıyordur ama çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Son 3 gün... Upgrade olayı ile ilgili satışlar başladığında yapanlar buraya bir tutorial atsın ya şuradan yapılıyor vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar