Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Onu bilmiyorum abi, TechNet anahtarları çalışıyor ama donanım değişimi olduğunda sorun çıkartabiliyorlar. Kendi dizüstü ile gelen lisansımı kullanacağım güncelleme için ben. Starter o lisans ama fark etmiyor. Tüm Windows 7 sürümlerinden 39$'a Windows 7 Pro'ya geçiliyor. Düz Windows 8 için bir açıklama yapmadılar zaten.

Lisans yoksa TechNet ile almak daha mantıklı ama, Windows 7 lisansının Windows 7'ye bağlı olup olmadığı da açıklanmadı ama güncelleme sürümü ile clean install yapıldığından bağlı değilmiş gibi görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende sabah attim formati, tekrardan kurdum win7 yi tertemiz halde beklemedeyim...2x yada 3x monitorle cok guzel olur aslinda bu win8, metro yu bir ekrana atip gerisini eski usul desktop takilmaca...

hatta ana 1 monitor (desktop) + ufak 10inch usb touch external screen (metro) baya iyi combo olur..dashboard gibi takilir metro orda eheuh
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sildim geri Windows 7'yi. Starter kullanmaya hazır olmadığını fark ettim ruhumun. Windows 8 çıktığı gün Starter'ı yükleyip hemen geçiş yapacağım.

32-bit kullanmaya karar verdim bu arada. 120GB HD var sadece, 64-bit yapınca kafadan bir 10-20 GB gidiyor zamanla cross-library filan derken. 4GB ram olan notebook için gerek de yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Arada sağı solu değişse de 20 senedir Start menüsünü kullanıyoruz, Metro UI'ye alışmak zor gelebilir tabii, bir de henüz resmi olarak çıkmadığından Metro ana sayfasındaki haberi şusu busu Türkiye'ye uyumlu değil haliyle. Windows 8'e komple kötü diyen bilgisayardan ananem kadar bile anlamıyordur ama çok net.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...