DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Cikmis cikacagi kadar zaten ben eksigini goremedim firefox uyum sorunu yasiyor biraz mirin kirinli calisiyor normalde chrome kullanirim zaten ama video indirmek icin FF kullaniyorum acilislari tuhaf bir yavaslik var. Diger browserlarda sorun yok gibi. Laptop oyun kaldirmiyor onu deneyemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ahmedinejad said: abi birbirinizi gaza getiriyorsunuz dsg bi durun adam gibi çıksın. Final release bu konuştuğumuz. Ama aktivasyon yok işte daha. O da ayın 15'inde açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ev laptopuma 64bit sürümünü kurdum, ilk izlenimlerim. Wirelessın driverını kuramadı, modeme ethernet kablosuyla bağladığımda ise update driver dediğimde otomatik kurabildi. Masaüstünde Aero teması bir türlü transparan çalışmadı. Bir de Türkçe dil paketi henüz çıkmamış (sanırım hiçbir dil paketi yok, sadece ingilizce kullanaibliyosunuz[bölgesel ayarlardan bahsetmiyorum, o sağlam]) Bunların dışında bir sorun görmedim ki bunlarda aşılacak şeyler aslında. Tabletler için bence müthiş olmuş ama laptop ve desktop pcler için alışması biraz zaman alabilir. Applerin kapatılamayıp sadece arka plana atılması biçok kişiyi rahatsız edicektir (tabii ki kaynak kullanımı olarak aslında sıkıntı olmasa da psikolojik olarak rahatsız ediyo:) ) Metro ile desktop arasındaki geçiş gayet hızlı yapılabiliyo ama ben yine de eski başlat menüsünün kalmasını isterdim. edit: Yani şu gün ilk bilgisayarımı almış olsaydım, bütün MS servisleriyle beraber (email takvim ıvır zıvır bing ming hatta ie10) mutlu mesut kullanırdım. Ama treni biraz kaçırdı gibi microsoft, metrodaki uygulamalar güzel de gözükse, chrome'dan gmailimi açıyorum ben artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Aero ekran karti driverini yuklemeden bende de aktif olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Windows 7 Starter to Windows 7 Home Premium: $79.99 Şunu gördüm şimdi. Windows XP to Windows 8 Pro: $39.99 diyorlar şimdi. Akılları ciddi ciddi başlarına gelmiş. Biraz daha kullandım şimdi, temellei geçmekten vazgeçtim ama, watermark'lar çıkıyor arada. Mail programını hoş, takvim filan da. Özellikle hem People, hem Calendar, hem Mail Google ile entegre çalışıbiliyor, o olmaz diye korkuyordum. Kendi servislerine zorlamıyorlar Apple gibi. Tek çalışmayan Gtalk, onun da kendi programını yüklerim. Messenger sadece MS ve Facebook alıyor. Metro programları güzel. Çözmeye çalıştığım tek bir sorun var şu anda, Metro applarından Mail gibi bir linke tıkladığımda Chrome'un Metro versiyonu açılıyor, masaüstü versiyonu açılsın istiyorum ben. Chrome Metro ve masaüstünü ayrı tutmuş, eklentilere kadar her şey ayrı, User Data klasörleri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 olm geciyimmi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Geçme daha, watermark'lı. Ayın 15'inde geç ama, ben lisans bulur bulmaz geçeceğim, ucuz update için beklemeyeceğim hiç. Çok iyi olmuş. Developer Preview'a bakmıştım sadece bundan önce, Metro filan kullanışlı olmuş yani. Win tuşuna başıyorum klavyede, aynı anda hava durumu, haberler, emaillar, sosyam medya güncellemeleri, başka ne koyduysam işte görüyorum; tek tıkla gördüğüm şeyleri büyütüp applarını açıyorum, tekrar Win tuşuna basıp klasik masaüstüne geri dönüyorum. Kullanışlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 40 dolar herhangi bir lisanslı windows tan update fiyatı di mi karışıklık olmasın. normal paketi 70-80 arası olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Update de fiyat 15 ya da 19 dolar gibi birşey olacak. Edit: Haziran, Temmuzda Win7 olan pc aldıysanız şayet bu fiyat geçerli imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 39$ update, XP'den bile oluyor. Kutulu 69$ ama o da update. Retail tamamen kalkacak diyorlardı ama geri döndüler. Ama 39$'lık olanı kendin de DVD'de yakabilirsin yani. Düz Windows 8 için ise Windows 8 (Pro) System Builder alınacak. O daha pahalı olur tabii ama daha fiyat belli değil. Enterprise satılmıyor, toplu lisans sadece. Starter ya da Home Basic olmaması çok iyi diyorum ama. Lisansı olmayan yine hazla para verecek ama lisansı olmayan pek yoktur. Ancak kendi PC'sini toplayanlar, tüm notebooklar neredeyse lisans ile geliyor. Benim iki lisans var, bir Ultimate, bir Starter. Starter'a döneceğim, Ultimate sadece Pro'ya geçiyor, ona gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Enterprise zaten ultimatela aynı tek farkı tüketiciye değil kurumlara satılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 39 update hepsinden mi? vista'dan update 45 xp'den 53 falan gibi bişi mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Hepsinden diyor. Bir de Pro, Normal 8 daha ucuz olabilir, benim istediğim normali zaten. 7 gibi değil, masaüstünde işe yarayacak hiçbir şey yok Pro'da: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ultime'in fiyatı ne olacaginin bilgisi var mı? Konunun tamamını okumadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Son kez yazıyorum: Ultimate yok. Sadece Windows 8 Pro ve Windows 8 var. Pro'da masaüstü kullanıcısına yarayacak hiç bir şey yok. Enterprise var bir de, sadece şirketlere toplu lisansla satılacak ve içinde Pro üzerine gerçekten sadece enterprise kullanımda işe yarayacak şeyler gelecek. Düz Windows 8 alın yani, gerek yok herşey olsun diye Enterprise korsanlamaya: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 gerge kullandın mı win8? 7'ye göre nasıl? hem performans hem diğer özellikler açısından. en önemli farkı nedir ne değildir? bunları açıklayan güzel ve tarafsız bir link varsa o da olur, üşeniyorsan yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 GERGE said: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart Oha win8 phonelarda remote desktop clientı var. Hmm bak alınabilir böyle bişey için. Teamviewer kağnı hızında çalışıyor, şöyle adam gibi bi app göremedim daha androidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 win8in en önemli artısı bana göre adam gibi çift ekranı destekleyecek iki ekranda da taskbar olacak farklı temalar olabilecek falan önceden sadece boş alan gibi kullanılabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 İki gündür kullanıyorum aktive etmeden, watermarkla (ayın 15'ine kadar böyle idare edeceğim); daha detaylı yazacak kadar bakmadım. Güzel ama. Mail programı hoş, takvim filan da. Özellikle hem People, hem Calendar, hem Mail Google ile entegre çalışabiliyor, o olmaz diye korkuyordum. Kendi servislerine zorlamıyorlar Apple gibi. Tek çalışmayan Gtalk, onun da kendi programını yüklerim. Messenger sadece MS ve Facebook alıyor. Metro programları güzel. Çözmeye çalıştığım tek bir sorun var şu anda, Metro applarından Mail gibi bir linke tıkladığımda Chrome'un Metro versiyonu açılıyor, masaüstü versiyonu açılsın istiyorum ben. Chrome Metro ve masaüstünü ayrı tutmuş, eklentilere kadar her şey ayrı, User Data klasörleri farklı. Daha bulamazsın internette eleştiri, son versiyonun leak'ini kullanıyoruz biz. Çıksın, çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Driverlar ve oyun performansları ne zamana netlik kazanır acep, çokta acele etmemek lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Daha iyi diyenler var: Performance is definitely improved over Windows 7 and 8 RP. i5 3550 @ 4.1Ghz 8GB @ 1866Mhz ASUS GTX670 2GB @ stock speeds Nvidia Driver 304.79 for Windows 7 & 8 3D Mark 2011 Windows 7 SP1 : P7992 Windows 7 SP1 : P8403 (Overclocked GPU) Windows 8 RTM: P8533 Windows 8 RTM: P9009 (Overclocked GPU) TDU2 Windows 7 SP1: 55-60 fps variable on Vsync Windows 8 RTM: 60fps fixed on Vsync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 axedice said: GERGE said: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart Oha win8 phonelarda remote desktop clientı var. Hmm bak alınabilir böyle bişey için. Teamviewer kağnı hızında çalışıyor, şöyle adam gibi bi app göremedim daha androidde. O client yüzyıllardır var sevgili axedice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kime var ama, androide var mı? Yoksa win8 çıkınca desteği kesilip tamamen atıl hale düşecek win7 telefonlarda mı var sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Çok cahilce bir soru olacak belki ama bu seferde 32bit-64bit farklı versiyonları olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar