Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Yeni cihazlarda Linux ve UEFI işi nası olacak merakla bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Böyle: https://wiki.archlinux.org/index.php/Unified_Extensible_Firmware_Interface#Linux_Kernel_config_options_for_UEFI Ubuntu, Fedora filan otomatik yapar tabii bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ya hepsi bi çözüm üretiyoruz diyo da pratikte nasıl olacak, onu diyodum. yarın öbürgün MS Surface'imi alıp "fedora kuracam lan buna" dediğimde ne gelicek başıma? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Kuruluyor abi. Normal kuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 işte görücez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Fedora 17 şimdiden UEFI makinelere next, next, next modunda yükleniyor; güzel de çalışıyor. Fedora 18 Secure Boot ile bile çalışacak. Secure Boot'u Verisign denen bir firma yapıyor, Microsoft teknolojisi değil, onlardan digital bir imza alacaklar ve yine Secure Boot açıkken bile next, next, next olarak yüklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 GERGE said: 26 Ekim'de çıkıyor. 39$ güncelleme. Alır mıyım hemen bilmiyorum ama söylediklerine göre güncelleme Linux kadar kolay olacakmış. Büyük ihtimalle Windows 8 SP1 beklerim ben çok çok iyi eleştiriler gelmezse. Güncelleme dediğin OEM alınmış cdkeylere geçerli değil sanırım, sadece yeni PC alırken gelmiş olan Win7ler için geçerli dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Niye geçerli olmasın ki? Oem alsan da bir keyin var, yine güncellersin. Denerim çıkınca, iki key var bende: bir Ultimate, bir Starter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Valla gazetelerde falan benim dediğim şekilde anlatılmıştı, ama çıkınca anlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 tatar ramazan'ın dediği gibi.. belirli tarihler arasında alınan win7 pc'ler için geçerli bu upgrade fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 arada hatırlatmak gerek. çok kaptırmayın kendinizi =) masaüstü için büyük ihtimalle win7 uzun soluklu olacak. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/271403_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Windows me gayet iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 denemeden önce çok eleştirmiştim ama 1 haftadır kullanıyorum ve bence harika olmuş. Bir kere farklı bir şey yapmaya çalışmışlar ki microsofttan beklemezdim. Geliştirmeye oldukça açık bir sistem olmuş ve 3rd party uygulamalarda metro ui'ya uygun yazıldıkça daha da güzelleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 W7 kullanan bi adam bunu niye kullanmalı peki? Xp eskidi, işte 64bit çok iyi değil falan diye diye W7ye geçtik. 8'e geçmek için de benzer nedenler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hala vista ultimate kullanıyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Stabil bir 7 kullanıcısının buna geçmesi için pek br neden yok yeniliklerden hoşlanmıyorsa ve bilgisayarı cok da iyi degilse hiç gecmemeli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 7'den çok memnunum çok abartı avantajları olursa anca geçerim heralde. sp1 fln gelsin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 axedice said: W7 kullanan bi adam bunu niye kullanmalı peki? Xp eskidi, işte 64bit çok iyi değil falan diye diye W7ye geçtik. 8'e geçmek için de benzer nedenler var mı? Tamamen interface ve application mantığının olması, diğelim Message applicationu var bir tane facebook'unla eşleştiriosun çok güzel bir arayüzle facebook chat yapabiliyorsun ( aslında twitter fln baya bişi varda ben kullanmıyorum). Ya açıkçası deneyin derim alışması kolay olmaz %80 sevmez büyük ihtimalle ama ben çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Hmmz yok o zaman şimdilik kalsın. Yeni bilgisayar alırsam zorlarım arayüz marayüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Ben hala xp kullanıyorum babalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Şu ankine yüklemem, para verip almaya gerek yok. Zaten 1-2 sene içinde yeni bir notebook alırım, onunla birlikte SP1 ile filan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 DVD çekmeden w7'den w8'e update oluyor mu direk? 64 bit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bitmiş. Ayın on beşinde TechNet'te çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Oyun performanslarına bakmak lazım. Test ederler 7 vs 8 diye, bakarız verilere, karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Win 8'in son versiyonu düşmüş. İndiriyorum ben. Hazır okul da bitmişken bakayım bir, çıktığında alırım güzelse. Store bile açılmamış daha tam, TechNet release'i beklemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar