Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Fedora 17 şimdiden UEFI makinelere next, next, next modunda yükleniyor; güzel de çalışıyor. Fedora 18 Secure Boot ile bile çalışacak.

Secure Boot'u Verisign denen bir firma yapıyor, Microsoft teknolojisi değil, onlardan digital bir imza alacaklar ve yine Secure Boot açıkken bile next, next, next olarak yüklenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

26 Ekim'de çıkıyor. 39$ güncelleme. Alır mıyım hemen bilmiyorum ama söylediklerine göre güncelleme Linux kadar kolay olacakmış. Büyük ihtimalle Windows 8 SP1 beklerim ben çok çok iyi eleştiriler gelmezse.

Güncelleme dediğin OEM alınmış cdkeylere geçerli değil sanırım, sadece yeni PC alırken gelmiş olan Win7ler için geçerli dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

denemeden önce çok eleştirmiştim ama 1 haftadır kullanıyorum ve bence harika olmuş. Bir kere farklı bir şey yapmaya çalışmışlar ki microsofttan beklemezdim. Geliştirmeye oldukça açık bir sistem olmuş ve 3rd party uygulamalarda metro ui'ya uygun yazıldıkça daha da güzelleşir.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

W7 kullanan bi adam bunu niye kullanmalı peki? Xp eskidi, işte 64bit çok iyi değil falan diye diye W7ye geçtik. 8'e geçmek için de benzer nedenler var mı?

Tamamen interface ve application mantığının olması, diğelim Message applicationu var bir tane facebook'unla eşleştiriosun çok güzel bir arayüzle facebook chat yapabiliyorsun ( aslında twitter fln baya bişi varda ben kullanmıyorum). Ya açıkçası deneyin derim alışması kolay olmaz %80 sevmez büyük ihtimalle ama ben çok sevdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...