sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 O olayı yaparlarsa seçimlerde hile yapıldığı direk ortaya çıkar. Çünkü mesela gelmeyenlerin yerine oy kullanabilmek mümkün eğer sandık görevlileri el birliği yaparsa. Gelmeyen adamın yerine oy kullanırsın, herkese ceza gelir buna gelmez adam da işin perşine düşerse olay çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 100 kişiye sorduk... http://i.imgur.com/DtP8i.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 vaperon said: Meclis de keşke bu şekilde dağılsa. :( O_O no wai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Olm yanlışlıkla gidip her seçim akpye mi basıyosunuz, altı ok chp, ampul akp lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu arada BĞMSZ aday vermeyi düşünüyorumk ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Has partiye verenleri anlayışla karşılıyorum.Numan kurtulmuş gerçekten çok bilgili ve ilginç bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hepar diyince bi an aklima yesil sermaye supermaketi ismi geldi lan AHAHAHAHAH neden daha once aklima gelmedi bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dasaa ne zaman akp'ye oy verdiğimi ya da vereceğimi söyledim ki? İnançlı olmam kör cahil olmam anlamına gelmiyor. Lütfen... Durun bir dakika ya... Ne zamandır forumdaki herkesin accountuna çetintaş giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fişledik seni vaperon biz laik ateist alkolik keş chplileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ahahaha onu asıl benim yapmam lazım. Kimilerine göre sivilmişim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yav said: ldp'ye basan fede'dir kesin http://dl.dropbox.com/u/18366514/ldp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ne var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 CHP paticikte %60 çıktığına göre %22 falan alır gerçekte Paticik anketlerini her partiye has belli bi katsayıyla çarpınca halkın nabzına ulaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 BDP'nin bağımsızlarına oy vermiş gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sandalye said: O olayı yaparlarsa seçimlerde hile yapıldığı direk ortaya çıkar. Çünkü mesela gelmeyenlerin yerine oy kullanabilmek mümkün eğer sandık görevlileri el birliği yaparsa. Gelmeyen adamın yerine oy kullanırsın, herkese ceza gelir buna gelmez adam da işin perşine düşerse olay çıkar. hic bisey olmaz. en iyi ihtimalle 2 dkligina haber olur gecer gider. diger ihtimaller adam ergenekondan iceri girer, tesadufen olur vs. zaten oluler falan oy kullaniyo. onlar da cikip bu isin pesine dusemezler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aslında anket değil tahmin başlığı lazım bi tane. kim iyi sallıyor görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 akp barajı geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 PZero said: akp barajı geçemez ahahahaha nası samimi ve içten bi üzüntüyle, kaşlarını kaldırarak mı söyledin inançlı bi şekilde. dipnot: arkadaşlar akp nin oyları hiç gerçekçi değildi bu ankette, durumu gerçekçi yapmak için attım bir oy an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu sene maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ne çok meraklısınız milletin siyasi eğilimine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bana para vericek partiye/adaya oy vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 akp 17'de 17 yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu ankete göre patinin %60ı ateistmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 CHP'ye atıcam oyumu ama gerçek demokrasi ülkesi olmasaydık ÖDP'ye kullanırdım. Bu arada ÖDP yok ankette lan sdfsfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar