roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sadece bi sefer karabasan gördüm, inanılmaz heyecanlı bi deneyimdi. rüyamda olduğum odada olduğum yerdeyim ve uyuyorum. sonra birden kalkıp gözlerim kapalı salona gidiyorum ki bi 15 saniye yürüyorum böyle. tam salonun ışığını açmaya elimi uzatıyorum elim duvardan içeri giriyo. hani eskiden windoz kitlenince pencereler iz bırakıyodu ya, aynen öyle iniyor anahtar. sonra o an bi zaman kırılması oluyor, hassikome kalkamıyorum uyanamıyorum laaaaaaaaan diye bağırırken kalp atışı 220 bi biçimde uyanıyorsun. çok sık olmasın tabii de arada hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 benim başıma hiç böyle bi şey gelmedi. 4 yaşlarında falanken halamın mutfağında asılı duran cadı figüründen korkuyodum, rüyama girmişti bi kere. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi karabasanın olayı vucut uyuyor beyin uyumuyor olayı değil mi ondan pek sarmıyor o olay beni ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 benim hayatımda da bişi olmuyore. öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ee cin falan da halüsinasyon? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 saatler geçmiş gibiydi. maks 2 saniye süren bişi halbuki. çok manyak bi illüzyon abi. uyuşturucu falan kasacaklarına şu beyni adam akıllı kullanmayı öğrenseler ortalığın mınıha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bir gün evden çıktım yukarı bir baktım kocaman bir ışık, yuvarlak bişi, duruyor öyle. Meğer aymış. Bende ne sandımdı ilahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 gecen gun birine allah belani versin dedimADAMORTADAN IKIYE AYRILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 gecen gun odamda yatiyodum isik acikti kAPANDI BI ANDA KAPI ACIKTI O DA KAPANDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Red said: abi karabasanın olayı vucut uyuyor beyin uyumuyor olayı değil mi ondan pek sarmıyor o olay beni ahha yep, bana da 2 defa oldu, ne tesadüftür ki, dabbe ve musallat filmlerini 1 gün arayla izlediğim geceler geldiler. O gün bugündür korku filmi izlemeyi bıraktım. Karabasan A.K.A Uyku Felci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ikinci sayfada kaldım, sınava gidiyorum gelince hepsini okuyacağım. bi de, uzaylılar var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/19372_3890_02062011_15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 dattebayo said: tinu said: valla ekşide gördüm buna benzer bir konu, hatta bende yazdım başıma gelen bir olayı, (bkz: sosyal ortamlarda ekşide yazar olduğunu belirten eden dingil) Sen çok talihsiz yorumlar yapıyorsun 2-3 gündür. Hayra alamet değil söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Marl0_on said: üzerinden kaç sene geçti hatırlamıyorum, kuzenlerle birlikte dedemin çiftliğindeyiz. çiftlik de en yakın eve bile baya uzak sayılır, eski yıkık rum evleri filan var bi iki tane çevresinde. bir gece herkes yattıktan sonra uyumaya çalışırken kahkahalar duydum. kahkahalar o kadar korkunçtu ki bütün gece yorganın altındna saklandım, zar zor uyuyabildim. sabah uyandığımda uydurduğumu, belki rüya gördüğümü filan düşünürken kuzen de sesleri duyduğunu, o da yataktan çıkamadığını anlattı. bunca süredir hala olayın ne olduğuna dair mantıklı cevap bulamadık. sarhoş insan kahkahaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ren said: BİRGÜN DEDEMİN DEDESİ ISSIZ BİR YOLDA GİDİYORMUŞ GECE GEÇ SAATLERDE, BİR SİYAH KEDİ GÖRMÜŞ VE ALMIŞ KUCAĞINA SEVMEYE BAŞLAMIŞ. İBİŞİM, İBİŞİM, İBİŞİM DİYE. KEDİ DE DÖNMÜŞ DEMİŞ Kİ BANA İBİŞİM DEME ABUŞUM DE.kahkaha attım halen atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ahhahah ren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 uff hiçte korkutucu bi şeyler olmamış ya. hepsini tek tek okudum, gündüz olmasından dolayıdır heralde. normalde çok korkarım boyle şeylerden. neyse cin yok, allah olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 "roket adam" said: Ren said: arkadaşlar şu inşaata gidip 2. kattaki balkondan el sallayana max ısmarlıycam yarın AAHAHHAAHAAHAHA şu post ile nasıl nostalji yaptım var yaaa... altınoluk'ta bitmeyen bir inşaat vardır 8 katlı falan, çoook uzun yıllardır orada durur hatta gazetelere falan konu olmuştur. onun en tepesine çıkana şu, şurdan el sallayana bu, yok içeride işçiler köpeklerle sevişiyomuş falan tarzı korkunç hikayeler vesaire... en sonunda manyağın biri 8 küsür katı çıkmıştı gece yarısı. ahgaha abi şunu okuyunca aklıma geldi, ben 5. sınıfa falan giderken bi şekilde bi arkadaşı gaza getirip bunu yaptırtmıştık. çocuk çıktı 4. kattan el salladı sonra aşağı inerken bodrum kısmına bakayım demiş, ama bodruma inen merdivenleri yapmamış herifler iki basamak var sadece tuzak gibi. çocuk uçmuştu direk aşağı 4-5 metre bi şey. zar zor çıkarmışlardı sonra aasdghsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Red said: abi karabasanın olayı vucut uyuyor beyin uyumuyor olayı değil mi ondan pek sarmıyor o olay beni ahha derin uykudayken saçma haraketler yapıp yattığımız pozisyonu bozup kendimizi sakatlamayalım diye geliştirdiğimiz bir özellik. derin uykudayken vücudumuzu kontrol edemiyoruz. tam derin uyku esnasındayken uyandığımızda bazen vücudumuzun kontrolünü ele geçiremiyoruz ve hareket edemiyoruz. güvenlik modu açık kalıyor yani. sonrasında panik ve "ben niye böyle oldum şimdi yaaaaa!" fikri içimizi kemiriyor. bunun haricinde karabasan'ı gerçekten gördüğünü iddia eden insanların sayısı da çoktur. bunlar siyah ve bodur bir varlığın ayak uçlarında veya göğüslerinin üzerinde durduğunu söylerler. göğüslerinin üzerinde durduğunu iddia edenler hareket etmelerine izin vermemesinin yanı sıra nefes almalarını da zorlaştırdığını belirtirler. ayak ucunda durduğunu belirtenlerse bir yüzü ve ağzı olmamasına rağmen kurbanla konuşmaya çalıştığını ama başaramadığını söylerler. kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Xaenin said: dattebayo said: tinu said: valla ekşide gördüm buna benzer bir konu, hatta bende yazdım başıma gelen bir olayı, (bkz: sosyal ortamlarda ekşide yazar olduğunu belirten eden dingil) Sen çok talihsiz yorumlar yapıyorsun 2-3 gündür. Hayra alamet değil söyleyeyim dedim. :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yav bende o ozellik yok galiba, kac defa elimi ayagimi kiriyodum nerdeyse ruyamda gordugum seyler yuzunden hatta bikac ay once ranzayi tekmelemistim de ayagimin acisiyla uyanmistim, ustteki arkadas da alttan tekmeyi yiyince `anam noluyor` diye uyanmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sen bozuksun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dattebayo said: (bkz: sosyal ortamlarda ekşide yazar olduğunu belirten eden dingil) ekşi'de yazar olmak 2000'li yılların başında prim yapıyordu panpaa. 6. nesille birlikte ekşi çok bozdu bir numarası kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yok olm öle paranormal falan olaylarım hic özeniorum hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar