walkie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 2011 yaz sezonuhttp://thecartdriver.com/wp-content/uploads/2010/08/ilr8Oa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 İlk bakışta sadece Kamisama Dolls ve No. 6 ilgimi çekti. Diğerlerine aldıkları eleştirilere göre bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 AHAHHAHA R-15 ne öyle ya, shota fanservice ecchi shoujo'su mu nedir NO.6, Dantalian no Shoka, Kamisama no Memo-chou ve belki bi de Mayo Chiki'ye bakarım neymiş ne değilmiş heralde. Edit: Bi de Kamisama Dolls evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Manyuu Hikenchou ne asıl? Konusunu okuyunca inanamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gene bi cacık yok gibi. Blade'in de mi animesi yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 High School of The Dead serisinin devamı gelirmi acaba yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 deadman wonderland acayip çıktı ya :S toriko nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Takip edilecek dizileri bilmiyorum da listeden gözüme çarpanlar: FMA movie Hellsing Ultimate OVA 8 Diziler de hangisi iyidir bilmiyorum ama tanıtım resminde katana olanları izlesem yeterli bi başlangıç olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kötü gözüküyor ya, ama belli olmaz tabi mahou shoujo madoka etkisi yaratacak bir sürpriz çıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Blood-C iyi olur gibi, müzikleri yine Hans Zimmer mi yapacakmış? Bir de Usagi Drop var, zaten mangasını okuyordum. O iyi olabilir. Diğerlerinin ilk bölümlerine falan bir bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 FMA Movie Hellsing SENGOKU BASARA Bunlar iyi. Önce sinemaya girenleri bu sene zor görürüz ama. Serilerden pek umudum yok ama. Çok moe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 GERGE said: Manyuu Hikenchou ne asıl? Konusunu okuyunca inanamadım bile. AHAHAHAH yeni gördüm de harbi o ne ya. Seikon no Qwaser otakular arasında iyi tuttu diye böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 qwaserdeki hatun seslendirme kadrosu gintamada yok lan kurban olun siz qwasera sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kojiroh said: GERGE said: Manyuu Hikenchou ne asıl? Konusunu okuyunca inanamadım bile. AHAHAHAH yeni gördüm de harbi o ne ya. Seikon no Qwaser otakular arasında iyi tuttu diye böylesi hahah felaketmiş harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kaede said: kurban olun siz qwasera sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kaede said: qwaserdeki hatun seslendirme kadrosu gintamada yok lan kurban olun siz qwasera sdfasd http://i491.photobucket.com/albums/rr271/enzeru04/Anime/Kagura.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yeni Pokémon filmi çıkıyorsa, yeni iki oyun daha çıkacak demektir. Good news... :) Belki Pokemon 3DS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hepsi chibi gibi gözüküyor ama şu no.6 ve blade ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sacred seven fena durmio, sunrise gene ne yapti diye bakilir blood c potansiyel var manyuu higenchou = /facepalm generic moe shit kaynio zaten ayri hikaye o ovalardan ilgimi ceken bi VC 3 var meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Borastus said: Kaede said: kurban olun siz qwasera sdfasd ahah get out of jp marisa diye mi arattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 adfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 no.6 ve sacred seven güzele benziyor. Sacred seven zaten sunrise kesin üzmez. bide black lagoon 5inci ovasi cikicakmis son bolumu olarak fena gecmiyicek yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yok acil durumlar için saklıyordum. get out of paticik diye yazsam mı diye düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 appleseed 13 tek başına sezona yeter diyeceğim ama bayağı birşey yok gene hellsing, black lagoon, air gear, valkyria chronicles gibi bazı ova'ların devamı hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 v2v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar