Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Lan bi de benim saçlar uzun kafamı yaslayamıyorum topladığım için.En çok o zaman lanet ediyorum uzun saça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Sakın içki içeyim deme sakın!!!Tecrübeyle sabit öncelikle susuyorsun terliyorsun yol boyunca azap çekiyorsun. Atarax etki süresi 1-2saat olması lazım binerken alıyorum ben çünkü ilk yarım saat bir saat yok nerede incen falan muhabbetleri oluyor muavinle. Sizi bilmiyorum ama ben cam kenarı otururken işi çingenliğe vuruyorum yanımdakinin yerini de kapıyorum biraz =) kenarda sürekli biri geçiyor illaki çarpıyor benimde sinirim asabım bozuluyor adama dalasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bence ulusoy dene dönus icin varsa eger.. inanılmaz rahat..kısın battaniye bile veriyorlar.. otobus modelni hatrlayamicam ama.. böyle truva koltklari gibi diil :p makam koltugu gibi koltklari var yatiriyosn mis gibi.. yastgi da cekiosn basinin altına uyuyorsun cok rahat.. metro kullanıorm bu sene eve cıktgm icin.. ulusoy yurda yakındi iyidi ters gelio simdi :D (evet cok usengecim) sirtımın agrisi gecmio valla metrodan inince aksama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ataraxı nasıl kullanıcağımı da yazarsan iyi olur :D Kaç tane atayım, otobüsten inince içki patlatsam zararı olur mu falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 rahat hat efsanedir abi, hepsinin arasında en iyisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Eğer paso çişin geliyorsa alkol alma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bu arada kamil koçun rahatından bahsediyorsan beş para etmez diyebilirim ismail ayazın rahatıyla geldikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Abi niye abarttın okadar ilaç filan ne bileyim gereksiz yan etki yapar bişey olur yok yere basına iş açarsın yolculukta:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ilaç zaten gevşetip uyutur ama ilaçla alkol alma patlarsın :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Tesbih said: Ataraxı nasıl kullanıcağımı da yazarsan iyi olur :D Kaç tane atayım, otobüsten inince içki patlatsam zararı olur mu falan filan 2 saat önce bi tane at içki içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 zararı yok mu böyle uyku ilaçlarını almanın kafaya göre? merak etmişimdir hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 uykum var, zaten az sorna yatacağım dişimi fıraçladım pijaamı giydim.. ama şu konuyu okudukça sanki az sorna otobüs yolculuğuna çıkacakmış gibi hissedip huysuzlanıyorum ama allahtan hemen yanı başımdaki rahat yatağımanyatacaım kardeş eğer okulundan memleketine dönüyorsan git biletini iade et bir hafta bekle ama uçakla git.. 12 saat ne lan.. hayatım bpyunca bir kere 12 saat yolculu kettim o da ets tur ile kemere gittim allahtan otibis genişdi rahattı ben de ufak (daha doğrusu sıska) bir adam olduğumdan kıvrılıp kedi gibi yatabilmiştim 12 saat yol lan.. 1.90 boy ve otobüsde.. cehennem azabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 barbu said: zararı yok mu böyle uyku ilaçlarını almanın kafaya göre? merak etmişimdir hep atarax aslında alerji falan için olması lazım. hafif bişi zten. ama deli uyku yapıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Abi ne ilac ne icki, ne gerek var. Hayir yani ikisini de alinca boyun 1.90 dan 1.70e inmicek nasil olsa. Bileti aldiysan hemen iptal ettir, rahat otobuslerden al. 1 saat sonra yada önce git o sefer rahat hat degilse, ama kesinlikle rahat otobusle git, tekli koltukta git. Hem cok rahat edersin, hem koltuklarin aralari falan daha bi genis, yatirinca yatak gibi oluyo. Boy disinda yazdigin hersey bende de ayni durumda. Uyuyamam falan, rahat edemem, yanimda biri oturur falan sevmem. Ama simdi internetti tvydi falan baya guzel geciyo, rahat hat ise.Bide kamil kocun nesi kötu aga? Istedigin kadar yeyip iciyosunda, tuvalette olsa otobus harbi vazgecilmez olayim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya şu rahat hat denilen şeye ben de dnek gelmedim hiç. merak ettim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Atarax uyku yaoar sakinleştirir. Yarım yada bir alırsın hayvani uykum olsun istiyorsam 1tane alırım otobüse binmeden yarım saat önce alsan kafi yalnız uyuyamazsanda sersem gibi olursun 6-7saat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gece cıkıcaksan yola kasma film izler müzik dinler uyursun kalktıgında varmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Rahat hat denilen nane bu http://www.kamilkoc.com.tr/images/image/rahat2.png Bazen tek farkı tek koltuk olması bazense hakkaten rahat hat oluyor dev koltuklar üstün hizmet falan.Servisler bile değişiyor bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.kamilkoc.com.tr/images/image/rahat2.png http://sermanotomotiv.com.tr/images/rahat_hat/04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi şu tekli koltuk otobüs tarihinde devrim gibi bişi. hem koridorun konforu hem cam kenarının nezihliği (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 boss vardi otbüs sirketi cok iyiydi. ama izmirde vardi galiba bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yayılamadı o çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Boss battı. Rahatlık bakımından Varan>Ulusoy>Nilüfer>Kamil Koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 barbu said: zararı yok mu böyle uyku ilaçlarını almanın kafaya göre? merak etmişimdir hep ataraxın yok bi zararı. aptallaştırıyor insani ölü gibi uyuyosun. ben severim otobüs yolculuğunu. mola yerinde mutlaka ezo gelin çorbası içerim. başka yerde mola yerlerindeki kadar güzel yapamıyorlar. mola yerinde yeni uyanmış olduğu için saçmalayanları izlemekte baya zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bir kere iki kere güzel ama her hafta git gel yapmak gerçekten yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar