Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun otobüs yolculukları

Tesbih

Öne çıkan mesajlar

Sakın içki içeyim deme sakın!!!Tecrübeyle sabit öncelikle susuyorsun terliyorsun yol boyunca azap çekiyorsun.
Atarax etki süresi 1-2saat olması lazım binerken alıyorum ben çünkü ilk yarım saat bir saat yok nerede incen falan muhabbetleri oluyor muavinle.
Sizi bilmiyorum ama ben cam kenarı otururken işi çingenliğe vuruyorum yanımdakinin yerini de kapıyorum biraz =) kenarda sürekli biri geçiyor illaki çarpıyor benimde sinirim asabım bozuluyor adama dalasım geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bence ulusoy dene dönus icin varsa eger..

inanılmaz rahat..kısın battaniye bile veriyorlar..

otobus modelni hatrlayamicam ama.. böyle truva koltklari gibi diil :p makam koltugu gibi koltklari var yatiriyosn mis gibi.. yastgi da cekiosn basinin altına uyuyorsun cok rahat..

metro kullanıorm bu sene eve cıktgm icin.. ulusoy yurda yakındi iyidi ters gelio simdi :D (evet cok usengecim)

sirtımın agrisi gecmio valla metrodan inince aksama kadar
Sosyal ağlarda paylaş

uykum var, zaten az sorna yatacağım dişimi fıraçladım pijaamı giydim..

ama şu konuyu okudukça sanki az sorna otobüs yolculuğuna çıkacakmış gibi hissedip huysuzlanıyorum ama allahtan hemen yanı başımdaki rahat yatağımanyatacaım

kardeş eğer okulundan memleketine dönüyorsan git biletini iade et bir hafta bekle ama uçakla git.. 12 saat ne lan.. hayatım bpyunca bir kere 12 saat yolculu kettim o da ets tur ile kemere gittim allahtan otibis genişdi rahattı ben de ufak (daha doğrusu sıska) bir adam olduğumdan kıvrılıp kedi gibi yatabilmiştim

12 saat yol lan.. 1.90 boy ve otobüsde.. cehennem azabı
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne ilac ne icki, ne gerek var. Hayir yani ikisini de alinca boyun 1.90 dan 1.70e inmicek nasil olsa.

Bileti aldiysan hemen iptal ettir, rahat otobuslerden al. 1 saat sonra yada önce git o sefer rahat hat degilse, ama kesinlikle rahat otobusle git, tekli koltukta git. Hem cok rahat edersin, hem koltuklarin aralari falan daha bi genis, yatirinca yatak gibi oluyo.

Boy disinda yazdigin hersey bende de ayni durumda. Uyuyamam falan, rahat edemem, yanimda biri oturur falan sevmem. Ama simdi internetti tvydi falan baya guzel geciyo, rahat hat ise.Bide kamil kocun nesi kötu aga? Istedigin kadar yeyip iciyosunda, tuvalette olsa otobus harbi vazgecilmez olayim benim.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

zararı yok mu böyle uyku ilaçlarını almanın kafaya göre? merak etmişimdir hep

ataraxın yok bi zararı. aptallaştırıyor insani ölü gibi uyuyosun.

ben severim otobüs yolculuğunu. mola yerinde mutlaka ezo gelin çorbası içerim. başka yerde mola yerlerindeki kadar güzel yapamıyorlar.

mola yerinde yeni uyanmış olduğu için saçmalayanları izlemekte baya zevkli :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...