mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.thefunniestfaces.com/wp-content/uploads/2010/06/luffy_smile1.jpg biz ölümlüler İstanbul yollarında trafik çilesi çekerken sayın Kadir Topbaş heryere uçarak kaçarak gittiği için İstanbul trafiğinin artık kitlenmediğini buyurmuş. Hayaldi gerçek oldu. http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/05/28/kadir.topbas.istanbulda.artik.trafik.kilitlenmiyor/618132.0/index.html Galiba yeni otobüsleri kendi boyamış kafa bi milyon. İnsan bi maske takar veya işi erbabına bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ben okula yürüyek gidiyordum 1 saatte, otobüs daha geç varıyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 artık hissetmiyoruz abi onu vurgulamış ben saatlerce çileli trafiğe girdiğimde sakinliğimi koruyorum alıstık artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 tarlabaşı'nda kafasını dumanlayıp çıkmış konuşmaya ondan gençler, sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 saatte 5 km/saat ile ilerleniyorsa evet kilitlenmiyor diyebiliriz kılıfına uydurmak istersek uydururz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 benzin 4.30 lira olunca kitlenmez tabi trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adamın içtiği şeyden ben de istiyorum belki trafik kitlenmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ya bırah iyi ki bi metrobüs yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dün sabah e-5 te olan neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 her sabah ve her akşam e-5 de olan neyse o ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ben Bahçeşehir'den İstanbul içine gidiyorum her gün, sabah öğlen akşam TEM sürekli tıkalı oluyor, nereye kilitlenmiyormuş trafik. Daha bu çarşamba günü Şirinevler - İncirli arasını 15dk'de aldım saat 13.00 civarı. Ki en ölü saati o yolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Trafik artik hic acilmadigi icin yeniden kitlenmiyo tabi, onu demek istemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hava trafiginden bahsetmsitir ya, helikopterden inmedigi icin trafik algisi degismis adamin iste hani ana arterlerde degil sirf, haftada 4 gun kucukyalidan beyazita gidiyorum bostanci-kabatas deniz otobusu 23-27 dakika kabatas-beyazit tramvay 30-35dk filan max kucukyali-bostanci minubus = 25-35dk 3km yol su dedigim, hani yurusem daha hizli gidiyorum cidden helikopterin kapi filan acik gittiler, oksijen filan carpti beyni hasar gordu heralde ha tarihi yarimadada trafik sorununu cozduler, yigidi oldurun haklarini yemeyin trafige komple kapattilar yollari o sekil ama haahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Napolyon kalitesinde bir ifade olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Fistan said: benzin 4.30 lira olunca kitlenmez tabi trafik keşke daha pahalı olsa, hiç kimseye koymuyo malesefki trafik her geçen gün daha artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 başlığı görünce ne büyük bir saçmalıkmış diyecektim.. dememe gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 2000 motor altı arabalar toplatılsın bence. Hem kalabalık oluyor hem de kompleksliler şahinler kartallar falan, kapışmaya çalışıp duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hiç açılmıyor ki kitlensin toptaş haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Toplu taşıma sanki toplama kamplarına gönderiliyormuşcasına yapılırken ve insanların kafaları lan yoksa deyu soru işaretlerine gark olmuşken kimse trafiği takmıyor bence. Herkes bisiklet alsın, şehride dümdüz yapsınlar çılgın gibi sürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Law said: Herkes bisiklet alsın, şehride dümdüz yapsınlar çılgın gibi sürelim. SAÇMALIYORSUN ARKADAŞIM! İŞTE ŞİMDİ SAÇMALIYORSUN! http://www.yildizhaber.com/ayrinti.php?katid=5&id=17242 Bisiklet yasağı halka nefes aldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 beyazıttan mertere gelmem: 25 dakika merterden incirliye gelmem: 45 dakika teşekkürler @k p@rty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar