herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 saç kurutma makinası yeter da artar aynı iş için. zaten cpu fanı ve gpu fanı çıkarıp elinle temizlemek durumundasın. geri kalan tozun da tozunu attırıyor fön makinası vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Leopar said: abi niye kompresorle felan ugrasiyorsunuz yok mu sikistirilmis hava spreyi satan bi yerler, 10 liraya falan alirsiniz bilgisayarcilardan şunlar çok başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://images.hepsiburada.net/assets/Camera/200/bd989545.jpg al şundan bi tane parmak kası yaparsın. http://www.hepsiburada.com/Liste/lenspen-hava-pompasi/ProductDetails.aspx?productId=bd989545&categoryId=90921 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 macunun varsa çıkar yıka heatsink'i. davlumbaz filtresi benim de yapmak istediğim fakat üşendiğim bi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bone said: hava kompresörü dediğiniz şu mu: http://i.imgur.com/L2atb.jpg http://urun.gittigidiyor.com/500W-BASINCLI-HAVA-KOMPRESORU-HAVA-UFLER-CEKER_W0QQidZZ30632242#aciklama bende var bundan gayet başarılı bence. izmir'den çankaya'dan almıştım. gecen sene fln 25 liraydı. çankaya'da bulursun aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aynen bende de ondan var. gayet üfürüyor ayda bir kasayı balkona atıp ortalığı toza dumana boğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 koçtaşa gittim 70 liraydı. öh. almadım tabi bone'un verdiği linkten getirtcem direk. 30 lira o. ayrıca o da 500 wattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kasa çok tozlandığında komple değiştiriyorum pc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 çamaşır makinasına atıyorum ben de. ama su deyince kısa devre yapıyo. o yüzden su koymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Laptop fanını dışarıdan bunla temizleyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 en temizi Sam'in yöntem, ancak hava akışını tıkamayacak, tozların çoğunu da tutacak incelikte filtreyi kolayca bulabilir miyiz? Bir de arada bi değiştirmen gerekmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 dün aldık izmirde çankayadan necip bilgisayarda 20tl aynı mavi olan. gayet iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 goldbären said: en temizi Sam'in yöntem, ancak hava akışını tıkamayacak, tozların çoğunu da tutacak incelikte filtreyi kolayca bulabilir miyiz? Bir de arada bi değiştirmen gerekmeyecek mi? cevap kadın çorabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hava cekmek yerine ufleyen ve mumkunse ince agizli bisi alin yane basinc cok olsun ben normal sanayi tipi kompressorle temizliyorum kasayi acmadan servis bile hayran olmustu actik tertemiz cikti diy eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ondan sonra ne kadar kondansatör kapasitör vs. komponent varsa koparın lehimlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 valla ben 5 senedir yapiyorum hic bisi kopmadi sadece bi kere anakart uzerindeki bi etiket kopup fana uctu fani tikadi o kadar kompressor ufledi diye kopucak lehim olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben de saç kurutma makinesi kullanıyorum hep, çok başarılı ve zararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 valla iyi denk gelmiş, kopabiliyo bizzat gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.teknoseyir.com/11643/bilgisayarlara-bahar-temizligi-zamani/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Fistan said: kasa çok tozlandığında komple değiştiriyorum pc yi aynısını ben de yapıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 BlackRose said: ben de saç kurutma makinesi kullanıyorum hep, çok başarılı ve zararsız abi bu makinesine göre değişir. öyle tırışka makineler var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Saç kurutma makinesi çok işe yarıyo len, mangalda filan da işe yarar bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 şöyle 60 70 tl lik çekmeli haznesi olan birşeyler var mı ? üflemeli alıp evi batırmak istemiyorum. sakar olduğum için de kasayı fazla kıpırdatmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 şu mesela ; http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kompresor-600w-s-link-175826364#product-detail veya evdeki süpürge makinasını kullanabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 supurge makinesi ne ? kompresor istiyorsan tam tersi işlevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar