vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Das güzel bir fonetikli kelime. Gerisi beni ilgilendirmiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ach ja da çok güzel tamamlıyor. das, ach ja, weiter, rindfleischetikettierungüberwachungsgesetz bu arada aklımdan yazdım o kelimeyi ha. edit: yanlış yazmışım lan doğrusu buymuş: Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 almanca başta kastırıyor da sonra rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 wo wohnst du ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bence inanırsak sabaha kadar almancayı sökeriz. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konu saptı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ach ja!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 senko said: oha shritte'tenin de ilk kitabinda koko diye papagai var ilginc...ich bin koko ich bin papagei hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Meine papiere habe sind verloren. bourne identity almancası abi http://www.youtube.com/watch?v=XJzk2ZQW98Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Zep said: vaniLLe said: ben burdan da vatanima faydali oluyom ya. iyi tanitiyorum bi kere türkleri sdf bu da bisi. bunu bende yapiyodum.biz turkleri boyle bilmezdik falan diyorlar hemen bennde yapmayin abi o sizin cahilligniz turkiyeye bi gitseniz diyodum baslarda sonra gina geldi heriflere laf anlatmaya calismaktan simdi sorma ya benim gibi adam az var trde naparsin iste az gelismis ulke triplerine grip prim yapiyorum sddsf Ben kaçıyorum direk bunun konusu açılınca. Direk almanya şöyle iyi böyle iyi, hiç yabancı hissetmiyor insan diye sıkıyorum hoşlarına gidiyor hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dasaaa said: Meine papiere habe sind verloren. bourne identity almancası abi asdfasdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya banlansın şu alamancılar forumdan. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vanillenin forumda almanca yazması yasaklansın topiğin konusu hiç önemli değil yazdığı tek almanca kelime her topiğinin konusunu almancaya dönüştürme gücüne sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Forumda adam kalmaz. Almanyada teknoloji iyi ondan internetten çıkmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 topic sicmis, kitliyorum baska yerde top oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aa acilmis, ama postlar silinmis barbu hadi yine iyisin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 17 iyi çıkmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ülkenizde yaşamaktan vazgeçebilir misiniz ? EVET İmkan olsa geri dönmemek üzere başka bir ülkeye yerleşir misiniz? HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yabancı ülkeleri gezmeyi çok isterim ama farklı ülkede yaşama garip geliyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 la olm başka ülkede hayat boyu kalınmaz be, illa özlersin buranın yemeğini suyunu insanını falan nebilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Dert olmaz, illaki bir şeyleri özlersin de sağlam bir ortama uyum yeteneğim olduğu için ihtiyaç duymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 evet seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Lan adamlar marsa gidiyor aya üs kuruyor siz hala vatan millet sakaryadasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 evetçiler ezmiş geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 vatanseverlik farklı bi şey tabi. Gebertseler, ailemi çocuğumu kesseler gene burada yaşamak ve burada ölmek isterim. Şartlar ne getirir bilemem. Çok net benim için bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar