kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Holy said: tinu said: beşiktaş semtinde ne işi varmış o arkadaşların, baya bir araba taşlanmış baya olay çıkmış beşiktaşda su an polisler varmış, hayır göz göre göre beşiktaş semtinde fener diye bağırmaktaki amaç nedir, yani geç o sokağı başka semtde kutla çok mu zor, koca istanbulda bir orda kutlamayı ver olay çıkmasın, ama yok ille oraya gidip akılları sıra gövde gösterisi yapacaklar. ayrıca bir trabzonlu intihar etmiş sanırım,E Beşiktaş'ta oturan Fenerbahçe'liler de kutlamasın o zaman şampiyonluğu? Mantık sınırlarından taşmışsınız. e kutlamasın tabi abi salakmısınız zamanında beşiktaş şampiyon olduğunda caddede olay çıktı diye aynılarını söyleyen sizdiniz lan burda arattırmayın bana yazdığınız mesajları böyle bidurumda eğleneceksen gideceksin caddede eğleneceksin abi yani belki sen yada ben sevinsin lan beşiktaşta fenerli banane diyoruzda, herkes sen ben gibi düşünmüyoi holiganlık diye bişi var farkında olun. adamlar semtimiz diye kale savunur gibi savunuyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 dogru değil mi abi.bi gs bi fb şampiyon oldugunda turkiyeyi bırak dunyanın farklı yerlerinde kutlama yapılıyor beşiktaş şampiyon oldugunda bi sessizlik oluyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 beşiktaş ezik dersen comboyu tamamlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konn said: beyler, benim de evime fenerli girse denize atarım ama Senin gibileri denize atmak lazım , hicmi Fenerli akraban esin dostun arkadasın yok git at hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 e ne güzel işte adam gibi kendi kendimize kutluyoruz kendi semtimizde daha ne istiyorunuz ki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ben onu tekmeliycem rahat olun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 off beşiktaşlılar parselledi konuyu, bizden çok onlar mesaj atıyor hahahahahha sakin olun şampiyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fenerli sevgili çok iyi oluyo yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 neyse beyler son şampiyonluktu zaten bundan sonra armada olaya el koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoruK said: galatasaraylıların egemenliği var tabii, ama bu eğemenliğe sahip olanlar içinde insan oranı çok yüksek olduğu için beşiktaşlılar ve fenerliler kadar vukuata rastlanmıyor, rakip takım taraftarı bu yerlerde aman abi sakla o formayı içine tribine girmiyor. örnek olarak seyrantepenin açılışına gsli taraftarlar arasına fener formasıyla dalıp bir ton kıllık yapan adamın burnunun kanamaması.. tersinin saraçoğlu civarında mümkün olabileceğini düşünemüyorum. paticikte okudum en komik mesaj galiba bu. baya baya komik. oldukca komik. galatasaray egemenligi varmis da insan orani cok yuksekmis. guldurmeyin lutfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ya siz bu olaylar sadece Türkiye'de mi oluyor sanıyorsunuz Londra'da mahalle mahalle ayrılmış durumda şampiyonluk kutlamayı geçtim formayla girilemeyecek mahalleler var. renklendirilmiş bir harita vardı şimdi aramaya üşendim Roma'da, Madrid'te keza öyle. hani sizin umrunuzda olmasada Dünya'da tribün kültürü diye birşey mevcut ve malesef ülkemizde bu sürü psikolojisine dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 TEBRİKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 para verip kupa almışsınız diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 o değilde fener 100 kağıdı koydu kasaya aziz bu gazla transfer ypaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 DoruK said: galatasaraylıların egemenliği var tabii, ama bu eğemenliğe sahip olanlar içinde insan oranı çok yüksek olduğu için beşiktaşlılar ve fenerliler kadar vukuata rastlanmıyor, rakip takım taraftarı bu yerlerde aman abi sakla o formayı içine tribine girmiyor. örnek olarak seyrantepenin açılışına gsli taraftarlar arasına fener formasıyla dalıp bir ton kıllık yapan adamın burnunun kanamaması.. tersinin saraçoğlu civarında mümkün olabileceğini düşünemüyorum. leeds macinda adamin burnu kanamadan oldurulmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 SPectre88 said: ya siz bu olaylar sadece Türkiye'de mi oluyor sanıyorsunuz Londra'da mahalle mahalle ayrılmış durumda şampiyonluk kutlamayı geçtim formayla girilemeyecek mahalleler var. renklendirilmiş bir harita vardı şimdi aramaya üşendim Roma'da, Madrid'te keza öyle. hani sizin umrunuzda olmasada Dünya'da tribün kültürü diye birşey mevcut ve malesef ülkemizde bu sürü psikolojisine dönüşüyor. Dunyada her ezeli rekabette bir dusunce farkı bir siyasi fark var hemen hemen real - barca celtic-rangers gibi , burda hic bir fark yok zamanında gslılar fenerliler yan yana mac izlerken ,bu isten bir maddi cikar bir kimlik edinme derdi uman holiganlar bu hale getirdiler futbolu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Deacon said: paticikte okudum en komik mesaj galiba bu. baya baya komik. oldukca komik. galatasaray egemenligi varmis da insan orani cok yuksekmis. guldurmeyin lutfen ya.beni de en çok güldüren şey böyle cevap veremeyip aahah çok komik lütfen güldürmeyin amaa tarzı atılan mesajlar oluyor genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Frantic said: DoruK said: galatasaraylıların egemenliği var tabii, ama bu eğemenliğe sahip olanlar içinde insan oranı çok yüksek olduğu için beşiktaşlılar ve fenerliler kadar vukuata rastlanmıyor, rakip takım taraftarı bu yerlerde aman abi sakla o formayı içine tribine girmiyor. örnek olarak seyrantepenin açılışına gsli taraftarlar arasına fener formasıyla dalıp bir ton kıllık yapan adamın burnunun kanamaması.. tersinin saraçoğlu civarında mümkün olabileceğini düşünemüyorum. leeds macinda adamin burnu kanamadan oldurulmesi. ahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bonjo said: Konn said: beyler, benim de evime fenerli girse denize atarım ama Senin gibileri denize atmak lazım , hicmi Fenerli akraban esin dostun arkadasın yok git at hadi. hocam, bak su saatte evime şampi şampi diye girse fenerli, yapacagım sey, model ışınkılıcımı alıp ağzının orta yerine patlatmak olur. beşiktaşta kendi evinde dogrusunu yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 gsli bile değildi onu yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Fb li patileri tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bir grup fenerbahçeli inönü stadı'nın altındaki kartalyuvasına bira şişeleri atıp, küfürlü tezahuratlar yapmış. sonrasında ise olay yerine gelen bjklılarla fenerliler arasında arbade yaşanmış ve burada birkaç fenerbahçeli denize atılmış. olay yerine gelen polis fenerlileri linçten kurtarmış. buradaki olaya benzer bir başka olay ise nevizadede yaşanmış. 8 fenerbahçeli maalesef bıçaklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ŞAMPİİYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 vivavale said: Fb li patileri tebrik ederim niye naptılar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bonjo @ İngiltere, Almanya'da yerel takımları destekleme ön planda birkaç istisna haricinde. İtalya'da İspanya'da aynı şehrin takımlarının dediğin gibi siyasi veya sosyal sınıfsal farklıları var. Türkiye'de bu farklılığın en belirgin olduğu çekişme Göztepe - Karşıyaka mesela çünkü adamların yaşayışları farklı. Fb, Gs, Bjk semtlerinin dışındaki rekabet çok komik geliyor bana kolkola maç izlemeler şakalaşmalar falan basit geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar