axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bizler standart bilinç düzeyindeyiz sen ısrarla pleb gibi hareket etmeye çalışıyorsun, bir de cahilliğin yüzüne vurulunca agresifleşip savunmaya geçiyorsun. Hmm baya tanıdık geldi bu davranış teması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 şu fena değil gibi http://www.g2play.net/category/11658/dragon-age-inquisition-origin-key/ alan var mı burdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 burdan aldım ben https://www.g2a.com/dragon-age-inqisition-origin-cd-key-global-preorder.html 48 dolar global, 34 dolar RU key DLC siz olan bu ama o dlc bir halta yaramıyor bu arada zaten. not: ben kendim dlc li olanı almıştım, degmez dlc ye hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 duzeltme: sadece cdkey miş, n11 mesaj kutunuza gonderiyorlar. n11.com da 120 tl, tahminen 3rd party magaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 valla aral'cı diye çıktı adımız heh, varsın olsun napalım. üç dört tane serinin oyununu hardcopy almayı seviyorum, eskiden kalma alışkanlık. aral getirtmiş olursa aral olur, burak getirtmiş olursa burak olur. ucuz ve en available hangisi ise o an o. eyvallah namessar. bi bakayım, bu da ac gibi sıkıntılı bir release yaşamış gibi. biraz daha beklemek gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Henüz Nuuvem'den daha ucuzunu göremedim, 96 TL'ye geliyor ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 bu fiyatlara rağmen kim analdan alıyo diyodunuz al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 pc yaması yolda demişler ama tarih belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 zevk meselesi tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 peçlesinler oynarız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=e0-cejhqJ1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 evet empress of fire güzel, bir şarkı daha vardı demin duydum ama adını hatırlayamadım. haven tavern'e her girdiğimde değişik birşey çalıyor sanırım. güzel ama şarkılar, takdir ettim uğraşılmış. bu arada otomatik ayar high yapmıştı herşeyi texture hariç, ben çoğunu medium'a düşürünce hem atlamalar durdu, hem de çökme olayı bitti gibi. yukarılarda bir arkadaş daha yazmıştı 6950 ve i5 2500k'sı olan, onun dikkatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ^ origin in overlay i kapatınca fps artışı oluyor diyordu biri redditte, denediniz mi bilmiyorum da _______________ -Blah blah blah! Obey me! Arrow in my face. http://www.youtube.com/watch?v=x7Zkun0tJc4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 bu muzik ne la ahaha ortacag popu mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 nasi oyun beyler guzel mi PS4 ALDIRIR MI???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Abi. Biz hep merak ederiz ya "olm bu oyunları niye böyle yapıyorlar, kim alıyor, kim oynuyor bu oyunları, kim talep gösteriyor belli yönlerine de bizim sevmediğimiz yönlere doğru ilerliyor bazı şeyler" filan, takip ettiğim bir yabancı forumdan iki cümle ile sizi baş başa bırakacağım, bir anda aydınlanacaksınız: Amerikalı 1 said: Many of us think DA2 was better than DA:O. In any case it ties very directly into DA:I's story anyway, and the main quest can be beaten quickly, so I would definitely recommend it. "Amerikalı 2" said: Though if you're the kind of person who enjoyed Baldur's Gate and Baldur's Gate: Dark Alliance, DA2 is a fairly happy marriage of the two styles. Whereas DA:I seems content to be single-player WoW and leave it at that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ulaa alalım mı , kac gundur oynuyosunuz, halen guzel diyo musunuz ? :D skyrim 'i beyenen , dragon age origin ve divinity 'i epic ler arasina koyan ben, sever miyim ? kac gundur ps4 e alsam mı alsam mı diyip duruyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 dragon age meets the elder scrolls olmuş oyun benim şu ana dek gördüğüm. belki swtor hariç bioware elinden çıkan en büyük oyun. benim hoşuma gitti şahsen. hem da hem de tes severlerin oynaması lazım naçizane görüşüm. ama asla gamepad'le oynamam şu oyunu, düşmanlardan paso flanking yenir çok net. rujlar invis gelip ambush basıyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 sIk sIk war room a donun. bazi questler 3 gercek saat suruyor. sonra ardarda yapamazsiniz. haritayi somurmeden skyhold acmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 bence oyun witcher2 inventory meets swtor in da universe olmus ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Oyun PS4 de gayet sorunsuz oynaniyor ama ps4 aldirir mi bilemem yanina en azindan bir de gta V eklersen o zaman kesinlikle aldirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Sam said: evet empress of fire güzel, bir şarkı daha vardı demin duydum ama adını hatırlayamadım. haven tavern'e her girdiğimde değişik birşey çalıyor sanırım. güzel ama şarkılar, takdir ettim uğraşılmış. bu arada otomatik ayar high yapmıştı herşeyi texture hariç, ben çoğunu medium'a düşürünce hem atlamalar durdu, hem de çökme olayı bitti gibi. yukarılarda bir arkadaş daha yazmıştı 6950 ve i5 2500k'sı olan, onun dikkatine. Evet 2 saat filan bakabildim geçen bir kere çökmüştü otomatik ne verdiyse öyle oynuyordum, akşam ortaya çekerim saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 DareJedi said: Oyun PS4 de gayet sorunsuz oynaniyor ama ps4 aldirir mi bilemem yanina en azindan bir de gta V eklersen o zaman kesinlikle aldirir. ps4 zaten var , oyunu ps4 e almayi dusunuyorum demistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar