Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ikisinin de flag'ler fora. samaritan amca çok iyi ya, böyle bir figür lazımdı karşıya. kadın ajan da çok iyi, yeni onun yancısı adam da iyi çıktı. süper bölümdü, bayağı da değişikti dizinin normal gidişatına göre. ragnarok geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 mükemmeldi ya gene bu bölüm. lan her bölüm öncekinden nasıl iyi olabilir. şu dizi evrimin kanıtı lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ayrıca ufak çocuk çok iyi rol yapmış. Vurgular filan. Garip bir rahatsız ediciliği vardı. Şımarık velet gibi konuşmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 şu saatten sonra ekibi kurtarabilecek tek şey finch'in paranoyası. bile bile tüm ekibin bir tuzağa girebileceğini önceden hissetmeli. geçen bölümlerden birinde makineye dönüp "seninle konuşma vaktimiz geldi" demişti, bir de samaritan'a backdoor olarak kullandığı hong kong'ta tanıştığı kadın vardı. bu ikisinin önceden mantıklı bir kullanımıyla ekip kurtulup yoluna devam eder herhalde ama bir zaiyat olacak gibi. Fusco ölürmüş bir tek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ÇOK iyidi la o sahneler filan TAM TAMINA HARBİDEN EPİC! ahaha süperdi ama sona geldi ve... LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.gifbooster.com/wp-content/uploads/5488/the-office-michael-scott-no-god-please-no_41.gif http://i.imgur.com/gHhne.gif IZLEMEDEN BAKMAYIN OHA YA en radikal ve kalın çizgili karakter gitti ya Bak kimin öldüğünü görme bari Shaw!!!!!!!! RIP Sameen Shaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 mükemmel bir bölümdü. shaw shaw :( sarah shahi hamileymiş. Ondan diziden çıkarmışlar. shaw çok da anne olacak karakter değil zaten sdf http://insidetv.ew.com/2015/01/07/person-of-interest-shaw-dead-root-kiss/ http://www.youtube.com/watch?v=7PkqccxLyo0 gerçi bir daha ki bölümün trailerında kurtarmaya çalışıyorlar. Belki işte ortadan kayboldu diyecekler öle 2 sene sonra geri dönebilir. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 progamer said: mükemmel bir bölümdü. shaw shaw :( sarah shahi hamileymiş. Ondan diziden çıkarmışlar. shaw çok da anne olacak karakter değil zaten sdf http://insidetv.ew.com/2015/01/07/person-of-interest-shaw-dead-root-kiss/ http://www.youtube.com/watch?v=7PkqccxLyo0 gerçi bir daha ki bölümün trailerında kurtarmaya çalışıyorlar. Belki işte ortadan kayboldu diyecekler öle 2 sene sonra geri dönebilir. meh. Böyle giderse kurtlar vadisine dönecek dizi.Bitirsinler artık.Çokta severek takip ediyorum ama bazen zirvede bırakmak lazım. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Harikaydı son bölüm. Başka diyecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 şu dizi izlediğim en iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bu bölüm yani If-Then-Else bölümü en yüksek puanı alır bu sezon. Basitleştirilmiş diyaloglar "cooly delivered sadistic warning" "self-deprecating inquiry into time necessary to infiltrate system" "funny, yet insightful retort" "mildly agitated declaration of mission completion" "gentle exhortation to further action" "overly affectionate greeting" "greeting" "transparent rationale for conversation" "annoyed attempt to deflect subtext" "overt come-on" "mildly embarrassed defensiveness bordering on hostility" "playfully witty signoff" Çok güzeldi hakkaten ya. Neyse. Önümüzdeki bölüm, üçlemenin son bölümü olan Control-Alt-Delete'in promosu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Zorlaya zorlaya 3. sezona geldim ama bir türlü devam edemedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 15. dakikadayım o bi tane seçenek olsun fail olsun başka seçenekten devam etsin yoksa valla daha da izlemem diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Hmm nm Twins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Abov! ggnore ben baştan lionel değersiz görülüp harcanacak sandım ama makineye iyi öğütlemiş. yalnız shaw oradan oraya nasıl yetişti biraz havada kaldı orası. ama bomba bölümdü, gg shaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ben de ikinci olasılıkta servere giden ölüyo diye lionel'e verdi sandım sövdüm baya ama dediğin gibi iyi öğütlemiş o senaryoyu da yapmadı. bi yandan da elinde olmayan değişken (shaw) gelince olasılıklar değişti fln orası da iyi bi noktaydı. niye makinenin nihai kararı vermesini istemediğine argüman. her zaman başka olasılıklar doğabilir. fast simulate olayı da çok iyiydi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 4. sezona başladım. Yakında tüm spoilerları okuyabileceğim. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 çok birikmişti. 3. sezon 18. bölümdeyim. bu dizi hakkaten iyi ya. hani cidden bazen salak şeyler olmuyor değil superman vari ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 -------------çok pis spoiler----------------- Çok pis sıpoylır Shaw ölmemiş! Eyooooo! -----------------sakın açma--------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 3 Feb. 2015 10 Feb. 2015 17 Feb. 2015 24 Feb. 2015 son 4 bölüm arasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 btw ep11 escape. http://www.youtube.com/watch?v=hbAUwi4D3Ew EPIQUE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sadece 4 bölüm kalmış olamaz ya. 16 bölüm az. 22 filan oluyordu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 özür diliyorum, 22 bölüm yazıyor wikide. imbb'ye eklenirdi genelde ondan son yazdım. editleyeyim. çok iyi oldu. şu sound olayını kim yapıyora öpeyim diye baktım da " In addition to the original music, producers Jonathan Nolan and Greg Plageman select contemporary songs and instrumental music to underscore specific scenes." deniyor. helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar