forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 içi boş bir filler dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bir ben mi aralarındaki muhabbeti beğendim? :/ finç'in köpeğe ısınması filan hep karakter gelişimi bunlar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Coldwind said: Finch Acaba Stockholm sendromu mu oluştu Finch'te? ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kök diyor. root diyor. kök ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aşık oldum adamların soundtracklerine 2x04 Cat Power - The Greatest http://www.youtube.com/watch?v=SDsxkQk6DWw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aşık olman gereken cat power, adamların ost değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 sistemden mevzu açılmayınca yavan geliyor bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Buffff Lester ve akıl oyunları. Fena yaşlanmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 4-5 tam elias çıkar mı diye düşünürken çıkardılar, güzel oldu. yalnız o kampanya organizatörü adam da az değilmiş. elias içeri girince böyle dr moriarty tipi birine ihtiyaç doğmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Istanbul dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 boğaz dedi market dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 2. sezon 7. bölüm, iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2012/02/umut-sarikaya-rick-skati.jpg ahah güzel gidiyor ama, yeni uzun vadeli, oturaklı kötüler geliyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Rerore said: boğaz dedi market dedi nasıl bir bilmemezliktir abi. Boğaz'da bir markette. Sanki sokaktan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 market derken sublimal çarşı mesajı var orda sen anlayamamışsın http://www.campaigntr.com/wp-content/uploads/2012/09/%C3%A7ar%C5%9F%C4%B1-300x172.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 gelecek bölümde mr. reese'i sıkıştırıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 güzel bu dizi ya. bi tek aptala anlatım gözüme batmaya başladı hafif. OMG MR REESE. LET ME DESCRIBE YOU THE EVENT THAT JUST HAPPENED IN PLAIN SIGHT FOR THE DUMB PORTION OF THE AUDIENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ihtiyacı var ya izleyicinin. dikkat etmediği için en temel şeyleri kaçıran çok insan gördüm heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 2x10'dan sonra sezona ara verilecekmiş. Kaç hafta bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 eben jj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Coldwind said: 2x10'dan sonra sezona ara verilecekmiş. Kaç hafta bilmiyorum. 3 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 XD güzel dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sonu ne iyiydi lan con riz abiye saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 şimdi izledim. muhteşem bölüme yine muhteşem şarkı koymuşlar. favorilerimden. lisaya da sevgiler burdan. http://www.youtube.com/watch?v=5TrtJdGp-M0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 çok iyi yeni bölüm senenin en iyi dizisi sanırım koptu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar