Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye topici


Red

Öne çıkan mesajlar

bu tarz konu çok var benimde olsun ahha

daoctan beri mmo oynamadım.görmedimde.hani böyle birini wow oynarken görsem anlamam wow oldugunu

yeni pc ile şöyle hafif tempo bi mmo oynayasım geldi.hardcore oynamicam yavaş yavaş keyif ala ala.ve başkada oynamam sanırım yuzden tek seçimi iyi yapmam lazım

en son cıkan rifti mi alayım.age of conan mı.wowa karşı bi antipati besliyorum hiç bilmediğim halde.

guild wars 2 falan beğendim gibiydi ama o cıkana kadar ben mmo hayatımı bitirirm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en son daoc oynadiysan ve hedefledigin deneyim en azindan yarisi kadar zevk almansa hicbirine baslama bekle derim. mmo sektoru bana sorarsan baya `fucked up` durumda. eve disinda daoc`dan sonra sana zevk verebilecek bir oyun yok bence piyasada. EVE zaten farkli bir `dunya` eger hosuna giderse cok derin ve sevenlerine cok keyif veriyor. GW2 icin bir sey diyemem, iyi gorunuyor, ama son 3 yilda cikan hemen hemen her oyun iyi gorunuyordu, artik oyunun release`inden 2 ay sonraya kadar iyi veya kotu dememek gerekiyor bunu ogrenmis olduk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aocda low lvl pvp yapayım filan desen yapamazsın hem popülasyon darlığından hemde çoğu alt char olacağından fena döverler ama rift o konuda senin için daha iyi olabilir. öyle muazzam bir oyun bilgisi gerekmiyor, zorluğu yok, alt chardan çok trial yada yeni oyuncu dolu ortalık tabi ben sadece low lvl pvp için söyledim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda ne aradığına bakar Red. yani DAoC oynamadım. RvR istiyorsan war oyna. grafik ve pve istersen AoC oyna Crom serverında. orada kalabalık bir türk guildı da var. ha nedir RRa nın dediği gibi Rift oynayabilirsin. oyunu olabildiğine kolay oynanır yapmışlar başlarda değişik gelir. takılrsın. dediğim gibi ne tarz bir mmo istediğine bağlı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikisini de alma.

rift başlarda zevkliydi. şimdi son derece sıkıcı. belki patchler vs. ile düzelebilir yaz aylarında.

aoc'un potansiyeli çok iyi. 2010 yılında gene bir dönüş yapmıştık topluca, ama 2 aydan fazla dayanamadık. ne eksikti oyunda hatırlamıyorum, sanki pve based sorunlardan bırakmıştık ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DAoC ve UO gibisi yok bence. DAoC'ta Bard'ımla inanılmaz eğleniyordum. Çok yazık oldu o oyuna. Rift Beta'da da Bard açmıştım bu gazla, sarmadı oyun. Senelerce WoW oynadım, vanilyadan başlayarak o da artık felaket baydı, yüzünü görmek istemiyorum. Guild Wars 1'i de zevkle oynamıştık arkadaşlarla sonra niye bıraktık bilmiyorum ama 2.sini bekliyorum. Bu arada EVE'i gördüm, indirim muhabbetini, alıcam şimdi bi deneyecem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lotro cekme bile derim, eger lotro kivaminda bir sey istiyorsan kesinlikle WoW ac trial 14 gun oyna begenirsen classic alirsin seni 1 ay goturur, baktin sardi verirsin parayi burning crusade alirsin o da seni en az 3 hafta goturur baktin iyicene sardi, wotlk alirsin o da nerden baksan 2-3 hafta goturur EGER hala baymadiysan ve wow a gonul verdiysen seni en az 2 yil casual oynama seviyesinde goturur.


classic zaten cok ucuz, burning crusade de ayni sekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eve dışında ( Onun da trialini denemiştim) şu oynamayı düşündüğün oyunların hepsi bence zmn kaybı. Şu anda arkadaşların da dediği gibi mmorpg piyasası birbinin taklidi abidik oyun kaynıyor. Bence biraz daha sık dişini , ya guild wars 2 ya da swtor oyna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Casual oyuncu isen LOTRO iyi, ister quest yap, ister dungeon yap ister git dağda bayırda koştur ister festivallere katıl kafana göre takıl. Bir sürü yapacak şey bulabiliyorsun oyunda.

WOW kötü bir oyun değil ama Casual oyuncuya çok şey vaat etmiyor. Ayrıca bir guild bulman lazım , hadi buldun diyelim 3-4 saat raidlerde makine başından bile kalkamadığın durumlara düşüyorsun. Bu da hiç bir casual oyuncuya gelmez. Ayrıca ortalama 200TL gibi bir parada çıkacak cebinden. Onun yerine F2P bir oyun oyna. SWTOR gelince onu alır oynarsın. işte o tam Casual bir oyun olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...