küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bir takım sorularla, hangi parti mensuplarına yakın olduğunuzu ölçen site. http://benimoyum2011.org/main
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahahhahahah eminim %42 chp %35 özgürlük ve demokrasi %3 mhp -25 akp
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 %68 Bdp, %55 Chp ile uyumum varmış geçen yaptığım anket %33 liberal demişti şimdide Bdp sempatizanı olduk iyi mi :) kendimi sorgulamam lazım sanırım Chp bütçe açığını kapatmak için vergileri arttırmak lazım diyormuş siteye göre ben niye duymadım KK'den böyle birşey.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 özgürlük ve demokrasi adayları ne be..
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 chp devletçi parti vergileri kökliycek tabi.
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Napolyonn said: chp devletçi parti vergileri kökliycek tabi. daha dün tobb kongresinde devletin yabancı marka otobüslere verdiği fazla para israfından bahsediyordu KK yapmayın ya Tayyip'den daha fazla vergi bindiremez herhalde :)
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 %69 chp %67 özgürlük ve demokrasi %-33 mhp -24 akp
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 emek özgürlük demokrasi bloğu* o sadece bdp adayları yok. * barış ve demokrasi partisi * demokrasi ve özgürlük hareketi * devrimci işçi partisi * devrimci sosyalist işçi partisi * emek partisi * emekçi hareket partisi * eşitlik ve demokrasi partisi * ezilenlerin sosyalist platformu * işçi cephesi * işçilerin kardeşliği partisi * işçilerin sosyalist partisi * köz gazetesi * sosyalist birlik hareketi * sosyalist dayanışma platformu * sosyalist demokrasi partisi * sosyalist gelecek partisi hareketi * sosyalist parti * toplumsal özgürlük platformu * türkiye gerçeği
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bdp adaylarının yanına büyükşehirlerde 2-3 tane eski solcunun aday gösterilmiş hali işte.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 özgürlük ve demokrasi virali olmuş bu eahahaha
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 güzel siteymiş. http://i.imgur.com/RwJ66.png aa napolyon chp olmuş :)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 akp Hukuk 1 . Meclis yeni bir anayasa yapmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 2 . İdam cezası tekrar uygulamaya konmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 3 . Namus cinayetlerine verilen cezalar yeterlidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 4 . Bazı hafif suçlarda hapis cezası yerine kamu hizmeti görme cezası verilmelidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Ekonomi 5 . Devlet sıcak para girişini kontrol altında tutmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 6 . Ekonomik büyüme yaşam kalitemizden daha önemlidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 7 . Kanal İstanbul projesi Türkiye ekonomisi için olumludur. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 8 . Bütçe açığını kapatmak için kamu harcamalarını kısmak yerine vergiler artırılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Çevre-Enerji-Ulaşım 9 . Türkiye’ye nükleer santral yapılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 10 . Duble yollar demir yollarından daha önceliklidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 11 . Toplu taşımacılık özel araç sahiplerine ek vergiler konarak özendirilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 12 . 2B (orman) yasası çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 13 . Derelerin ve SİT alanlarının üzerine HES (Hidroelektrik Santralı) yapılması doğaya zararlıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Toplum 14 . Farklı etnik grupların bir arada yaşaması olumlu bir şeydir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 15 . Azınlıkların kollektif hakları (anadil, ibadet) korunmalıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 16 . Eşcinseller toplumdan dışlanmamalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 17 . Politikacılar karar alırken dini inançlarına ve hassasiyetlere göre hareket etmelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 18 . Kürtaj yasal bir haktır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum Eğitim 19 . Kesintisiz, zorunlu eğitim 11 yıla çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 20 . Üniversite harçları kalkmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 21 . Herkes kendi anadilinde eğitim alabilmelidir. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 22 . Gönüllü kuruluşlar, cemaatler kendi okullarını kurabilmelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Sağlık 23 . Doktorlar performans sistemine göre çalışmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Güvenlik-Savunma 24 . Türkiye askeri harcamalar için daha fazla bütçe ayırmalıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 25 . Kürt meselesinin çözümünde sadece askeri yöntemler kullanılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 26 . Bedelli askerlik için yasal değişiklikler hemen yapılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Dış Politika 27 . Türkiye Avrupa Birliği’ne tam üye olmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 28 . Türkiye dış politikada en çok Rusya ve Türki cumhuriyetlerle ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 29 . Türkiye dış politikada en çok ABD ile ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 30 . İsrail’le iyi ilişkiler kurmak Türkiye’nin çıkarınadır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum chp Hukuk 1 . Meclis yeni bir anayasa yapmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 2 . İdam cezası tekrar uygulamaya konmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 3 . Namus cinayetlerine verilen cezalar yeterlidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 4 . Bazı hafif suçlarda hapis cezası yerine kamu hizmeti görme cezası verilmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Ekonomi 5 . Devlet sıcak para girişini kontrol altında tutmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 6 . Ekonomik büyüme yaşam kalitemizden daha önemlidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 7 . Kanal İstanbul projesi Türkiye ekonomisi için olumludur. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 8 . Bütçe açığını kapatmak için kamu harcamalarını kısmak yerine vergiler artırılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Çevre-Enerji-Ulaşım 9 . Türkiye’ye nükleer santral yapılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 10 . Duble yollar demir yollarından daha önceliklidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 11 . Toplu taşımacılık özel araç sahiplerine ek vergiler konarak özendirilmelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 12 . 2B (orman) yasası çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 13 . Derelerin ve SİT alanlarının üzerine HES (Hidroelektrik Santralı) yapılması doğaya zararlıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Toplum 14 . Farklı etnik grupların bir arada yaşaması olumlu bir şeydir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 15 . Azınlıkların kollektif hakları (anadil, ibadet) korunmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 16 . Eşcinseller toplumdan dışlanmamalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 17 . Politikacılar karar alırken dini inançlarına ve hassasiyetlere göre hareket etmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 18 . Kürtaj yasal bir haktır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum Eğitim 19 . Kesintisiz, zorunlu eğitim 11 yıla çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 20 . Üniversite harçları kalkmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 21 . Herkes kendi anadilinde eğitim alabilmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 22 . Gönüllü kuruluşlar, cemaatler kendi okullarını kurabilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Sağlık 23 . Doktorlar performans sistemine göre çalışmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Güvenlik-Savunma 24 . Türkiye askeri harcamalar için daha fazla bütçe ayırmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 25 . Kürt meselesinin çözümünde sadece askeri yöntemler kullanılmalıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 26 . Bedelli askerlik için yasal değişiklikler hemen yapılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Dış Politika 27 . Türkiye Avrupa Birliği’ne tam üye olmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 28 . Türkiye dış politikada en çok Rusya ve Türki cumhuriyetlerle ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 29 . Türkiye dış politikada en çok ABD ile ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 30 . İsrail’le iyi ilişkiler kurmak Türkiye’nin çıkarınadır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum mhp Hukuk 1 . Meclis yeni bir anayasa yapmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 2 . İdam cezası tekrar uygulamaya konmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 3 . Namus cinayetlerine verilen cezalar yeterlidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 4 . Bazı hafif suçlarda hapis cezası yerine kamu hizmeti görme cezası verilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Ekonomi 5 . Devlet sıcak para girişini kontrol altında tutmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 6 . Ekonomik büyüme yaşam kalitemizden daha önemlidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 7 . Kanal İstanbul projesi Türkiye ekonomisi için olumludur. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 8 . Bütçe açığını kapatmak için kamu harcamalarını kısmak yerine vergiler artırılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Çevre-Enerji-Ulaşım 9 . Türkiye’ye nükleer santral yapılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 10 . Duble yollar demir yollarından daha önceliklidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 11 . Toplu taşımacılık özel araç sahiplerine ek vergiler konarak özendirilmelidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 12 . 2B (orman) yasası çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 13 . Derelerin ve SİT alanlarının üzerine HES (Hidroelektrik Santralı) yapılması doğaya zararlıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Toplum 14 . Farklı etnik grupların bir arada yaşaması olumlu bir şeydir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 15 . Azınlıkların kollektif hakları (anadil, ibadet) korunmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 16 . Eşcinseller toplumdan dışlanmamalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 17 . Politikacılar karar alırken dini inançlarına ve hassasiyetlere göre hareket etmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 18 . Kürtaj yasal bir haktır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum Eğitim 19 . Kesintisiz, zorunlu eğitim 11 yıla çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 20 . Üniversite harçları kalkmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 21 . Herkes kendi anadilinde eğitim alabilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 22 . Gönüllü kuruluşlar, cemaatler kendi okullarını kurabilmelidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Sağlık 23 . Doktorlar performans sistemine göre çalışmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Güvenlik-Savunma 24 . Türkiye askeri harcamalar için daha fazla bütçe ayırmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 25 . Kürt meselesinin çözümünde sadece askeri yöntemler kullanılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 26 . Bedelli askerlik için yasal değişiklikler hemen yapılmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Dış Politika 27 . Türkiye Avrupa Birliği’ne tam üye olmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 28 . Türkiye dış politikada en çok Rusya ve Türki cumhuriyetlerle ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 29 . Türkiye dış politikada en çok ABD ile ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 30 . İsrail’le iyi ilişkiler kurmak Türkiye’nin çıkarınadır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum özgürlük ve demokrasi Hukuk 1 . Meclis yeni bir anayasa yapmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 2 . İdam cezası tekrar uygulamaya konmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 3 . Namus cinayetlerine verilen cezalar yeterlidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 4 . Bazı hafif suçlarda hapis cezası yerine kamu hizmeti görme cezası verilmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Ekonomi 5 . Devlet sıcak para girişini kontrol altında tutmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 6 . Ekonomik büyüme yaşam kalitemizden daha önemlidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 7 . Kanal İstanbul projesi Türkiye ekonomisi için olumludur. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 8 . Bütçe açığını kapatmak için kamu harcamalarını kısmak yerine vergiler artırılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Çevre-Enerji-Ulaşım 9 . Türkiye’ye nükleer santral yapılmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 10 . Duble yollar demir yollarından daha önceliklidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 11 . Toplu taşımacılık özel araç sahiplerine ek vergiler konarak özendirilmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 12 . 2B (orman) yasası çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 13 . Derelerin ve SİT alanlarının üzerine HES (Hidroelektrik Santralı) yapılması doğaya zararlıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Toplum 14 . Farklı etnik grupların bir arada yaşaması olumlu bir şeydir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 15 . Azınlıkların kollektif hakları (anadil, ibadet) korunmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 16 . Eşcinseller toplumdan dışlanmamalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 17 . Politikacılar karar alırken dini inançlarına ve hassasiyetlere göre hareket etmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 18 . Kürtaj yasal bir haktır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum Eğitim 19 . Kesintisiz, zorunlu eğitim 11 yıla çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 20 . Üniversite harçları kalkmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 21 . Herkes kendi anadilinde eğitim alabilmelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 22 . Gönüllü kuruluşlar, cemaatler kendi okullarını kurabilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Sağlık 23 . Doktorlar performans sistemine göre çalışmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Güvenlik-Savunma 24 . Türkiye askeri harcamalar için daha fazla bütçe ayırmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 25 . Kürt meselesinin çözümünde sadece askeri yöntemler kullanılmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 26 . Bedelli askerlik için yasal değişiklikler hemen yapılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Dış Politika 27 . Türkiye Avrupa Birliği’ne tam üye olmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 28 . Türkiye dış politikada en çok Rusya ve Türki cumhuriyetlerle ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 29 . Türkiye dış politikada en çok ABD ile ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 30 . İsrail’le iyi ilişkiler kurmak Türkiye’nin çıkarınadır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 60 özgürlük bloğu 58 chp -27 akp -45 mhp
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ahahah mhpli çıktım bende :D 40 YAPAAR!! şaka maka bdpli çıkmadığıma şükrediyorum yine mhp daha iyi ama elbette chp daha cazip duruyor.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 benim kadar arada kalmış insan var mı lan http://i.imgur.com/1Agpe.jpg kendim aday olayım bari bu ne
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şaşırtıcı sonuçlar çıkmıyo da, biz nasıl bi azınlık haline geldik hoca? etrafımda kimse AKP demiyor, ama her zaman AKP seçiliyor :/ (aslında AKP diyen 2-3 kişi var da onlar kaymağını yiyo, ruhlarını satmışlar)
Öne çıkan mesajlar