küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bir takım sorularla, hangi parti mensuplarına yakın olduğunuzu ölçen site. http://benimoyum2011.org/main Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bütün oylar bana /lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahahhahahah eminim %42 chp %35 özgürlük ve demokrasi %3 mhp -25 akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 48/46/2/-2 c/b/m/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 %68 Bdp, %55 Chp ile uyumum varmış geçen yaptığım anket %33 liberal demişti şimdide Bdp sempatizanı olduk iyi mi :) kendimi sorgulamam lazım sanırım Chp bütçe açığını kapatmak için vergileri arttırmak lazım diyormuş siteye göre ben niye duymadım KK'den böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 özgürlük ve demokrasi adayları ne be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 chp devletçi parti vergileri kökliycek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Napolyonn said: chp devletçi parti vergileri kökliycek tabi. daha dün tobb kongresinde devletin yabancı marka otobüslere verdiği fazla para israfından bahsediyordu KK yapmayın ya Tayyip'den daha fazla vergi bindiremez herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 %69 chp %67 özgürlük ve demokrasi %-33 mhp -24 akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Anket diye doldurdum. Viralmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 emek özgürlük demokrasi bloğu* o sadece bdp adayları yok. * barış ve demokrasi partisi * demokrasi ve özgürlük hareketi * devrimci işçi partisi * devrimci sosyalist işçi partisi * emek partisi * emekçi hareket partisi * eşitlik ve demokrasi partisi * ezilenlerin sosyalist platformu * işçi cephesi * işçilerin kardeşliği partisi * işçilerin sosyalist partisi * köz gazetesi * sosyalist birlik hareketi * sosyalist dayanışma platformu * sosyalist demokrasi partisi * sosyalist gelecek partisi hareketi * sosyalist parti * toplumsal özgürlük platformu * türkiye gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bdp adaylarının yanına büyükşehirlerde 2-3 tane eski solcunun aday gösterilmiş hali işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 özgürlük ve demokrasi virali olmuş bu eahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 güzel siteymiş. http://i.imgur.com/RwJ66.png aa napolyon chp olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 benim oyum dokkuz kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 akp Hukuk 1 . Meclis yeni bir anayasa yapmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 2 . İdam cezası tekrar uygulamaya konmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 3 . Namus cinayetlerine verilen cezalar yeterlidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 4 . Bazı hafif suçlarda hapis cezası yerine kamu hizmeti görme cezası verilmelidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Ekonomi 5 . Devlet sıcak para girişini kontrol altında tutmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 6 . Ekonomik büyüme yaşam kalitemizden daha önemlidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 7 . Kanal İstanbul projesi Türkiye ekonomisi için olumludur. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 8 . Bütçe açığını kapatmak için kamu harcamalarını kısmak yerine vergiler artırılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Çevre-Enerji-Ulaşım 9 . Türkiye’ye nükleer santral yapılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 10 . Duble yollar demir yollarından daha önceliklidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 11 . Toplu taşımacılık özel araç sahiplerine ek vergiler konarak özendirilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 12 . 2B (orman) yasası çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 13 . Derelerin ve SİT alanlarının üzerine HES (Hidroelektrik Santralı) yapılması doğaya zararlıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Toplum 14 . Farklı etnik grupların bir arada yaşaması olumlu bir şeydir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 15 . Azınlıkların kollektif hakları (anadil, ibadet) korunmalıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 16 . Eşcinseller toplumdan dışlanmamalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 17 . Politikacılar karar alırken dini inançlarına ve hassasiyetlere göre hareket etmelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 18 . Kürtaj yasal bir haktır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum Eğitim 19 . Kesintisiz, zorunlu eğitim 11 yıla çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 20 . Üniversite harçları kalkmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 21 . Herkes kendi anadilinde eğitim alabilmelidir. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 22 . Gönüllü kuruluşlar, cemaatler kendi okullarını kurabilmelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Sağlık 23 . Doktorlar performans sistemine göre çalışmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Güvenlik-Savunma 24 . Türkiye askeri harcamalar için daha fazla bütçe ayırmalıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 25 . Kürt meselesinin çözümünde sadece askeri yöntemler kullanılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 26 . Bedelli askerlik için yasal değişiklikler hemen yapılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Dış Politika 27 . Türkiye Avrupa Birliği’ne tam üye olmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 28 . Türkiye dış politikada en çok Rusya ve Türki cumhuriyetlerle ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 29 . Türkiye dış politikada en çok ABD ile ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 30 . İsrail’le iyi ilişkiler kurmak Türkiye’nin çıkarınadır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum chp Hukuk 1 . Meclis yeni bir anayasa yapmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 2 . İdam cezası tekrar uygulamaya konmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 3 . Namus cinayetlerine verilen cezalar yeterlidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 4 . Bazı hafif suçlarda hapis cezası yerine kamu hizmeti görme cezası verilmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Ekonomi 5 . Devlet sıcak para girişini kontrol altında tutmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 6 . Ekonomik büyüme yaşam kalitemizden daha önemlidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 7 . Kanal İstanbul projesi Türkiye ekonomisi için olumludur. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 8 . Bütçe açığını kapatmak için kamu harcamalarını kısmak yerine vergiler artırılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Çevre-Enerji-Ulaşım 9 . Türkiye’ye nükleer santral yapılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 10 . Duble yollar demir yollarından daha önceliklidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 11 . Toplu taşımacılık özel araç sahiplerine ek vergiler konarak özendirilmelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 12 . 2B (orman) yasası çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 13 . Derelerin ve SİT alanlarının üzerine HES (Hidroelektrik Santralı) yapılması doğaya zararlıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Toplum 14 . Farklı etnik grupların bir arada yaşaması olumlu bir şeydir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 15 . Azınlıkların kollektif hakları (anadil, ibadet) korunmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 16 . Eşcinseller toplumdan dışlanmamalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 17 . Politikacılar karar alırken dini inançlarına ve hassasiyetlere göre hareket etmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 18 . Kürtaj yasal bir haktır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum Eğitim 19 . Kesintisiz, zorunlu eğitim 11 yıla çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 20 . Üniversite harçları kalkmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 21 . Herkes kendi anadilinde eğitim alabilmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 22 . Gönüllü kuruluşlar, cemaatler kendi okullarını kurabilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Sağlık 23 . Doktorlar performans sistemine göre çalışmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Güvenlik-Savunma 24 . Türkiye askeri harcamalar için daha fazla bütçe ayırmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 25 . Kürt meselesinin çözümünde sadece askeri yöntemler kullanılmalıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 26 . Bedelli askerlik için yasal değişiklikler hemen yapılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Dış Politika 27 . Türkiye Avrupa Birliği’ne tam üye olmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 28 . Türkiye dış politikada en çok Rusya ve Türki cumhuriyetlerle ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 29 . Türkiye dış politikada en çok ABD ile ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 30 . İsrail’le iyi ilişkiler kurmak Türkiye’nin çıkarınadır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum mhp Hukuk 1 . Meclis yeni bir anayasa yapmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 2 . İdam cezası tekrar uygulamaya konmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 3 . Namus cinayetlerine verilen cezalar yeterlidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 4 . Bazı hafif suçlarda hapis cezası yerine kamu hizmeti görme cezası verilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Ekonomi 5 . Devlet sıcak para girişini kontrol altında tutmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 6 . Ekonomik büyüme yaşam kalitemizden daha önemlidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 7 . Kanal İstanbul projesi Türkiye ekonomisi için olumludur. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 8 . Bütçe açığını kapatmak için kamu harcamalarını kısmak yerine vergiler artırılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Çevre-Enerji-Ulaşım 9 . Türkiye’ye nükleer santral yapılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 10 . Duble yollar demir yollarından daha önceliklidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 11 . Toplu taşımacılık özel araç sahiplerine ek vergiler konarak özendirilmelidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 12 . 2B (orman) yasası çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 13 . Derelerin ve SİT alanlarının üzerine HES (Hidroelektrik Santralı) yapılması doğaya zararlıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Toplum 14 . Farklı etnik grupların bir arada yaşaması olumlu bir şeydir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 15 . Azınlıkların kollektif hakları (anadil, ibadet) korunmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 16 . Eşcinseller toplumdan dışlanmamalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 17 . Politikacılar karar alırken dini inançlarına ve hassasiyetlere göre hareket etmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 18 . Kürtaj yasal bir haktır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum Eğitim 19 . Kesintisiz, zorunlu eğitim 11 yıla çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 20 . Üniversite harçları kalkmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 21 . Herkes kendi anadilinde eğitim alabilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 22 . Gönüllü kuruluşlar, cemaatler kendi okullarını kurabilmelidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Sağlık 23 . Doktorlar performans sistemine göre çalışmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Güvenlik-Savunma 24 . Türkiye askeri harcamalar için daha fazla bütçe ayırmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 25 . Kürt meselesinin çözümünde sadece askeri yöntemler kullanılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 26 . Bedelli askerlik için yasal değişiklikler hemen yapılmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Dış Politika 27 . Türkiye Avrupa Birliği’ne tam üye olmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 28 . Türkiye dış politikada en çok Rusya ve Türki cumhuriyetlerle ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 29 . Türkiye dış politikada en çok ABD ile ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 30 . İsrail’le iyi ilişkiler kurmak Türkiye’nin çıkarınadır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum özgürlük ve demokrasi Hukuk 1 . Meclis yeni bir anayasa yapmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 2 . İdam cezası tekrar uygulamaya konmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 3 . Namus cinayetlerine verilen cezalar yeterlidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 4 . Bazı hafif suçlarda hapis cezası yerine kamu hizmeti görme cezası verilmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Ekonomi 5 . Devlet sıcak para girişini kontrol altında tutmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Kararsızım 6 . Ekonomik büyüme yaşam kalitemizden daha önemlidir. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 7 . Kanal İstanbul projesi Türkiye ekonomisi için olumludur. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 8 . Bütçe açığını kapatmak için kamu harcamalarını kısmak yerine vergiler artırılmalıdır. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Çevre-Enerji-Ulaşım 9 . Türkiye’ye nükleer santral yapılmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 10 . Duble yollar demir yollarından daha önceliklidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum 11 . Toplu taşımacılık özel araç sahiplerine ek vergiler konarak özendirilmelidir. Partinin yaniti :Katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 12 . 2B (orman) yasası çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 13 . Derelerin ve SİT alanlarının üzerine HES (Hidroelektrik Santralı) yapılması doğaya zararlıdır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Toplum 14 . Farklı etnik grupların bir arada yaşaması olumlu bir şeydir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 15 . Azınlıkların kollektif hakları (anadil, ibadet) korunmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 16 . Eşcinseller toplumdan dışlanmamalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 17 . Politikacılar karar alırken dini inançlarına ve hassasiyetlere göre hareket etmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 18 . Kürtaj yasal bir haktır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Katılmıyorum Eğitim 19 . Kesintisiz, zorunlu eğitim 11 yıla çıkarılmalıdır. Partinin yaniti :Kararsızım Sizin Yanitiniz :Katılıyorum 20 . Üniversite harçları kalkmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 21 . Herkes kendi anadilinde eğitim alabilmelidir. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 22 . Gönüllü kuruluşlar, cemaatler kendi okullarını kurabilmelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Sağlık 23 . Doktorlar performans sistemine göre çalışmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum Güvenlik-Savunma 24 . Türkiye askeri harcamalar için daha fazla bütçe ayırmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 25 . Kürt meselesinin çözümünde sadece askeri yöntemler kullanılmalıdır. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 26 . Bedelli askerlik için yasal değişiklikler hemen yapılmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum Dış Politika 27 . Türkiye Avrupa Birliği’ne tam üye olmalıdır. Partinin yaniti :Tamamen katılıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 28 . Türkiye dış politikada en çok Rusya ve Türki cumhuriyetlerle ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Tamamen katılıyorum 29 . Türkiye dış politikada en çok ABD ile ilişkilerine önem vermelidir. Partinin yaniti :Hiç katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Hiç katılmıyorum 30 . İsrail’le iyi ilişkiler kurmak Türkiye’nin çıkarınadır. Partinin yaniti :Katılmıyorum Sizin Yanitiniz :Katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 60 özgürlük bloğu 58 chp -27 akp -45 mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 BDP'li çıktım işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ahahah mhpli çıktım bende :D 40 YAPAAR!! şaka maka bdpli çıkmadığıma şükrediyorum yine mhp daha iyi ama elbette chp daha cazip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 benim kadar arada kalmış insan var mı lan http://i.imgur.com/1Agpe.jpg kendim aday olayım bari bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://i.imgur.com/WtMDc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şaşırtıcı sonuçlar çıkmıyo da, biz nasıl bi azınlık haline geldik hoca? etrafımda kimse AKP demiyor, ama her zaman AKP seçiliyor :/ (aslında AKP diyen 2-3 kişi var da onlar kaymağını yiyo, ruhlarını satmışlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Yanıltıcı bir test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar