Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://store.steampowered.com/app/105600/?snr=1_4_4__104 Co-op da varmış, sandbox modu da. Magicka gibi sürpriz bir oyun olabilir. Steam'in en çok satan listesinde ilk sıraya yerleşmiş birkaç saat içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 /v/ çok fena viralliyorlar günlerdir merak ettim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dwarfs!? diye bisey var esas, dwarf fortressa benziyo diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 alakası yok dwarfs un. ben sevemedim açıkcası hoard gibi patlak bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dwarfs bauydı benı 10 dakkada bi olyı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dorfs benide baydi hemen, bu daha ilginc gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 alan oldu mu oyunu? oynayan olduysa bir yorum yapsın :) alıp almama konusunda gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 güzel gibi aslında. minecraftta da bu kadar çok silah yaratık falan olsa keşke dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.own3d.tv/live/36615/MoreCowbell.com_HD_Old_School streamde şuan. güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Öyle binlerce kişilik serverları olan bir oyun değil herhalde Minecraft gibi 2-3 arkadaş kendi arasında oynadığı bir oyun bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hamachi'den çalışıyormuş deneyip alınabilir. Çok güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Şu oyunu feci şekilde almak istiyorum. Oynarmıyız ki beraber, var mıdır alıcak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bunu alicaniza minecraft alin, yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Almak istiyorum ben de ama Dwarft hüsranından sonra elim gitmiyor. Korsan bir bakacağım, beğenirsem hemen alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sandbox play nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ben aldım da singleplayer haliyle sarmadı arada oynamak istiyen olursa oynayak bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Abi sabahtan beri oynuyorum, çok sevdim ben. Tek kötülüğü şimdiye kadar çok derin kazamadığım için 5-6 çeşit yaratık gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Almayacağım ben. Minecraft'ı da sevmiyorum zaten. Bu tür bana göre değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Tesbih said: sandbox play nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Öykü yok, serbestsin. Ne istersen yap demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sandbox oyunları ben de 5dk'dan fazla oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://i.imgur.com/ihu6W.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 alan var mı ya ? :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sayfası açılır açılmaz logosu lemmings hatırlattı gerisine bakıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ben oynuyorum saatlerdir, gayet eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar