Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 grn00b said: Gençler maçında Gökhan ve Servet oynayacakmış. Semih kart sınırında, derbiye saklıyo heralde.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Red said: selcuk şahinmiş hakanbaltaymış ekremdağ imiş.bu adamlar büyük dediğimiz kluplerimizde para kazanmamalı yani. Çok haklısın şurada her takımda takımın sırtına yapışmış 1-2 kene var.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 MrLevie said: abi eboue evet iyi oynuyor da, herif kız gibi ya osursan düşüyor. gerçi her düşüşünde faul de çaldırıyor ama bir bek oyuncusu bu kadar düşmemeli.beki geçtim bi zenci bu kadar düşmemeli :D
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Elmander 2 mac cezada kalirsa itiraza ragmen,doyariz.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Yahu Elmander olmazsa Baros var yani. FB'nin forveti yok bizde iki tane iyi forvet var :) İyi yönünden bakmaya çalışıyorum.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bizde kanat yok. bek yok. o nolcak
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 toggie said: Yahu Elmander olmazsa Baros var yani. FB'nin forveti yok bizde iki tane iyi forvet var :) İyi yönünden bakmaya çalışıyorum. Ortasahadan forvete top nasi gelcek ona uzuldum ben
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Alex bize gelsin geri kalan 10 adamı paf takımdan çıkartır şampiyon ederiz takımı. Bunu tartışan yok zaten adam çok iyi oyuncu. Fakat fenerbahçede en son anelka forvet olarak geldi gerisi hep tatava. Bize de habire forvet geldi ama o 10 numara bir gelmedi gitti.
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 güiza ve kezman tatavanın allahı tamam da nianga tatava demek olmamış
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 toggie said: Darqainu said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?29,5603445,6019420#msg-6019420 toggie said: Yahu Elmander olmazsa Baros var yani. FB'nin forveti yok bizde iki tane iyi forvet var :) İyi yönünden bakmaya çalışıyorum. Ortasahadan forvete top nasi gelcek ona uzuldum ben Nasıl geldigini zannediyodun daha once? Besiktas macinda adam gibi gidemedik iste.Elmander ortasahaya top almaya falan geldi, ayaginda topu tutup pas atabiliyor isimize yariyordu.Baros alan bulamazsa yaratici biri de onu topla bulusturamazsa kurur kaliriz.Selcuk pek yapamiyo o isi su siralar bence.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Vermişlerken Ayhan'a da bir maç ceza verselerdi..Hareketin rezilliğini geçtim sırıtıyordu resmen hakem düdüğü çalınca..
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 beşiktaş maçındaki cezalar fenere yaradı anasını satayım -.-' yenilirsiniz kesin şimdi
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Esnaf said: MrLevie said: abi eboue evet iyi oynuyor da, herif kız gibi ya osursan düşüyor. gerçi her düşüşünde faul de çaldırıyor ama bir bek oyuncusu bu kadar düşmemeli.beki geçtim bi zenci bu kadar düşmemeli :D düşme değil işte onlar, adam kendini bırakıyor yere faul aldırıyor. Hakemde diyor tabii, bu hayvan yere düştüyse kesin faul vardır. Çalıyor düdüğü, hakemde haklı asdfdsa o cüsseyle sürekli yerde adam, iyi birşey gerçi çok atak kesiyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yarın muhtemelen Semih ve Melo da sarı kart görür derbide cezalı olur. Hatta Baros sakatlanır. Derbi 11'i Muslera Eboue Ujfa Gökhan Balta Ceyhun Selçuk Ayhan Kazım Sercan Riera Kabus gibi bilader
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sari kart sinirinda olani niye oynatsin derbiden once.
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ulan iyisiniz yine elmanderin cezası 1 maça inmiş. ama kralex alacak maçı kurtuluş yok. :D
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hadi yine iyisiniz fener maçı için kıyak yapıldı ha bide http://www.internetspor.com/data/gallery/21-4.jpg bu itme için 4 maç ceza gelmişti zamanında boboyaa hey gidi heyy
Öne çıkan mesajlar