deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Böyle konuşuyoruz onu kesiyor, bunu gözden çıkarttı diye de; antremanlara falan bakıyor adamlar çok net bir şekilde. Mesela Aydın vs. çıkıyor hazırlık maçlarına çünkü antremanlarda göze hoş görünen işler yapıyorlar, her takımda var böyle antreman oyuncuları. Teknik direktörün gözünü boyayıp maçlarda silik kalıyorlar. Atsan atamıyorsun, satsan satamıyorsun. Yekta da bence antremanlarda eksik iletişimden ve FT'nin gözüne bir türlü girememesinden kaybediyor. Zaten öyle yıldız adayı vs. bir adam değil, o yüzden yedekte kalması normaldir. Eğer yarın öbür gün antremanlarda düzenli olarak iyi işler yapmaya, şans verildiğinde takıma katkı sağlamaya başlarsa kadroya mutlaka girer.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Şimdi Sercan ile bittimi transfer ? Bugün gece 12 mi son transfer sezonu için ?
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Yekta ile ilgili bi de şöyle bişey geldi az önce. twitör said: Gsaray sercan'a kapsamli sakatlik muayenesi yaptirdi, imza bu nedenle uzadi, sercan sapasaglam cikti, resmi evraklar tff yolunda:) tamamdir
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 her yer bitti diyor resmi açıklama yok hala
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 okan koç mu olur ne olur bilemedim ki şimdi. cümleten sercan için hayırlı olsun.
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yahu benim bildğim bugün mesai saatine kadar değilmiydi şu transfer bitişi,hala bi açıklama yok,bizimkiler borsaya adam bildiriyo sadece,bitti diye açıklama yok
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 insallah acıklayamazlar. sercan da gelmez. son anda fener falan alıyomus ne sevinirim ya.
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sercan gelmiş abi facebuk gs sayfası sercanla anlaşmaya varıldı yazmıs
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 forvet forvet diye ıkınıp durdular sonunda gele gele sercan geldi ağke.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yabancı forvet gelmesinden iyidir ya, dursun. hem 21 yaşındaymış daha, bakarsın patlar falan belli olmaz.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Trans said: yahu benim bildğim bugün mesai saatine kadar değilmiydi şu transfer bitişi,hala bi açıklama yok,bizimkiler borsaya adam bildiriyo sadece,bitti diye açıklama yok 1-2 senedir gece 12:00a çektiler bitişi kulüplerin ısrarıyla.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Red said: sercan gelmiş abi facebuk gs sayfası sercanla anlaşmaya varıldı yazmıs hayır basında biz linki vermiş sadece
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 neyse işte Galatasaray transferin son gününde Bursaspor'un genç forveti Sercan Yıldırım'ı da kadrosuna kattı. şunu okudum içeriğine bakmamıştım bile sfd
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 o basında biz linkini her gün hatta günde 2-3 kez veriyor. o bişey değil yani
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sercan dayanamadı http://www.facebook.com/notes/sercan-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-official/resmi-transfer-a%C3%A7%C4%B1klamam/282952528388896
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ben de hemen alemlere daldı sandım ahaha:)..Kazım, Engin ve Sercan çok deli bir üçlü olabilirler gibi geliyor bana alemlerde. Gerçi Kazım düzeldi galiba biraz..
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 şu logoyu kullanmayın lan sercan gugılda o kadar logo var gitmiş bunu koymuş
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bursaspor Kulübü oyuncularından Sercan Yıldırım ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezon Şirketimizin tek taraflı opsiyonunda olmak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Bursaspor Kulübü'ne 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecek ve Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir. Oyuncuya ise her sezon için 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 8.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun bir sezonda 30 ve daha fazla resmi müsabakada görev alması halinde takip eden sezona ilişkin sabit transfer ve maç başı ücretleri %10 arttırılarak ödenecektir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nerden buluyorsun mıhtar resmi siteden önce paticikte!!!
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sercan artık rahat rahat davutgüloğluyla falan ps3 oynar
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 KAP'a bildirim yapılmış. Bakalım hayırlısı :) Birde transferin son 1.5 saatinde sürpriz olaylar olabilir diorlar.
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Sotto said: Ben de hemen alemlere daldı sandım ahaha:)..Kazım, Engin ve Sercan çok deli bir üçlü olabilirler gibi geliyor bana alemlerde. ahaha, yanlarına da takviye ve aynı zamanda eğitmen olarak, ümit karan, sergen falan çok deli olur
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 DEDIKODU : Milan Baros > Fenerbahce ya da L.Moskva , Asamoah Gyan, Pavluchenko > Galatasaray
Öne çıkan mesajlar