trathias Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Rewendor said: dünyanın en eğlenceli takımıyız bu sene keita engin sabri melo servet baros kazım ek olarak terim ve hasan şaş(tu)
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Rewendor said: volkan şen ozan ipek ibrahim akın (akıbeti belirsiz şike mike) olcan adın nasıl yetenekli sol kanat yok yahu? ibrahim akın ile olcanı zaten geçte diğer 2 bursalının alma şansı var mı yahu GSnin saçma sapan bir rakam vermeden ? alabilse zaten direk 11de başlayacak 2 oyuncu, engin ise ilk 11 için alındığını hiç sanmıyorum. onu geçtim engin kadro dışı kalmadan milli takıma kadar yükseldiği trabzon dönemindeki performansı ucundan yakalasın ve aklını sadece futbola versin bu sezonun çok faydalı transferlerinden biri bile olabilir GS için. tek 11 kişiyi toplamakla bitmiyor malesef iş, senelerdir kadro derinliği probleminden çekmediğimiz kalmadı. kaç senedir 2 sakat verince lige havlu atıyoruz. kewellin stoper oynamak zorunda kaldığı günleri gördük yahu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 https://www.facebook.com/video/video.php?v=244303922269889&oid=233249460043729&comments
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Sabri AMC.... Stadın yüksekliği kaç metre? Hoş tribünlerin üstü kapalı bir şey olmaz.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi öyle deme sabri yaratıcı oyuncu. oh wai...
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sabri yeni emre zaten ya hatirlasaniza
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sabri rugby falan oynasa ne skor yapar uzaktan ha
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Arsenal sunu yazdi bugun facebookda Arsenal have agreed terms with Galatasaray for the transfer of Emmanuel Eboue, and everyone at Arsenal thanks Manu for his contribution towards the Club and wishes him the best of luck for the future. We're taking a look back at Manu's Gunners career over at Arsenal.com http://www.arsenal.com/news/news-archive/emmanuel-eboue-arsenal-career-in-pictures
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Engin çok sorunlu adam yalnız, hani Fatih Terim disiplini falan yalan olur onun üzerinde, Şenol Güneş tam adam etmişken ve ortada hiçbir sorun yokken aniden parlayıp, tekrar en dibe düşmüştü. Maçın birinde yine FT oyundan falan alır, gider artistik yapar. Hop kadro dışı, Engin kötü bir transfer değil ama işte dibe düşene kadar yine kullanabildiğini kullanır GS
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 FT'ye kolay kolay artizlik yapamaz gibi geliyor bana ama, çok sorunlu ve kafası çalışmayan bir adam olduğu konusunda hemfikirim..
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 mecbur kalınırsa oynatılır tarzında bi adam iste. cıkacagı mac sayısı pek fazla olmaz.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konn said: sabri rugby falan oynasa ne skor yapar uzaktan ha Rugby'de ayakla sayı yapılmıyor penaltı ve try sonraları haricinde yalnız sfd. Gerçi Sabri'yi kanada koyacaksın, adama pası ver gitsin.
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 zaten onu kastetmistim bilge-ragbi
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Wishmaster said: Hadi madem 6 yabancılı ilk 11 kadroları kurmaya başlansın. Tek forvetli Muslera Eboue Urfalı Servet Balta ------Melo Selçuk ------ Keita --- AMC --- Engin Baroş AMC yazdığın yerde Kazım veya Yekta denenebilir. Özellikle Yekta 'nın FT ile birlikte aşama kaydetmesini bekliyorum Ayrıca tek forvette olsa beş forvette olsa formayı ilk giyecek kişi Elmander olmalı, ta ki daha iyisi gelene kadar... ayrıca baltanın bu takımda yeri yoktur artık bana göre kanatlar için urfalı / eboue / sabri / çağlar arasında seçim yapılabilir diye düşünüyorum
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Muslera Eboue Urfalı/Zan Servet Balta Keita Melo Selçuk Sabri Baroş Elmander al sana 4-4-2 şahane takım. Kazımı da joker hem kanatlara hem forvete koyabilirsin.
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ekşide baroş zenite gitti diyolardı,yalanmıyymış?
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Fatih Terim 3-5-2 fantazisi yapsın, zaten şike hede hödöyle geçecek sezona azcık renk gelsin. muslera ujfalusi-servet-eboue keita-melo-selçukinan-enginbaytar-kazım baroş-elmander 7 yabancı oldu gerçi Böyle her maç 5-4 , 4-2, 3-3 falan bitsin. http://a1108.hizliresim.com/11/8/17/13219.jpg
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Stancu Ordu'ya kiralanmış Culio'nun yanına, e iyi olmuş Baros yalandır heralde Stancu gittiğine göre. O değil de sol kanatta Pino oynar mı acaba...
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 stancu ne gereksiz bi transferdi ya ulan hagi.sırf şu yuzden butun geçmişini lekeledin.aklın fikrin çingenelik
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 cep telefonu almış o parayla bi sürü
Öne çıkan mesajlar