nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o değil de Forlan Arda'ya gelemedi Arda Forlan'a gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 transfer yapacagimiza paralar gsstore posetinde sivasa, eskisehire. gelsin kupalar, 17de16lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Cok dogru bir yaklasim dostum; herkes sike yapmali bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 buarada Eboue İstanbul'a gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sleepingdeath said: nedense bana göre keita ve gs taraftarının profili birbirine %100 uyuyor. artık neresinden tutarsanız. Buna teşekkür edilir aslında, malum adam zenci nerden baksan 20cm + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu kadroyu harbi niye kuruyorlar ki :) millet paraları saçıp maçları alıp ellerini kollarını sallıyor. tedbirli sevk oyuncular falan satılıyor karar öncesi ohhh, dahada bişi yok diye geziyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 unal başkanın gelir glemez ilk lafı hakem kararı vs bizi bağlamaz hakemide yenicek kadroyu kurucam dedi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hakemi kaç maç yenicez abi, gerçi sağlam kadro kurdular ama artık staddan izlerim. direk eve gelince ilk işim lig tv iptali oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 igrenc yonetilen guzel ulkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Szasstam said: hakemi kaç maç yenicez abi, gerçi sağlam kadro kurdular ama artık staddan izlerim. direk eve gelince ilk işim lig tv iptali oldu :) fazla ümitlenme abi ligde 17 maçın 7sinde fln sahamız kapanır bizim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 eboue gelmiş, şampiyonluk garantilendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hadi hayırlısı eboue de geldi sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 cavanagh said: fazla ümitlenme abi ligde 17 maçın 7sinde fln sahamız kapanır bizim=) adi da milat olur. dsafas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Tercüman Mert Atleticoya transfer olmuş! kurtulduk dicem ama TD Türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Kalmis onu atletico'ya yahu. Arda iyi ama cevresi kotu hakkaten. Sevgilisinden tut, tercumanina, kankasi olup Gs'ye gelen futbolculardan menajerine kadar butun lesler herifi sarmalamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sevgilisi ne alaka asdfdse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 MrLevie said: Tercüman Mert Atleticoya transfer olmuş! kurtulduk dicem ama TD Türk. yalnız bu adam Arda'nın kariyerini bitirebilir tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 toggie said: Kalmis onu atletico'ya yahu. Arda iyi ama cevresi kotu hakkaten. Sevgilisinden tut, tercumanina, kankasi olup Gs'ye gelen futbolculardan menajerine kadar butun lesler herifi sarmalamis. Ne kadar ayıp... Sanki yıllardır tanıyorsun hepsini, ekrandan gazeteden öğrendiklerinle karaladın kaç tane insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 şu şikeyi olmayaydı ne güzel olcaktı yaaa çok güzel kadrolar kuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sostizm said: toggie said: Kalmis onu atletico'ya yahu. Arda iyi ama cevresi kotu hakkaten. Sevgilisinden tut, tercumanina, kankasi olup Gs'ye gelen futbolculardan menajerine kadar butun lesler herifi sarmalamis. Ne kadar ayıp... Sanki yıllardır tanıyorsun hepsini, ekrandan gazeteden öğrendiklerinle karaladın kaç tane insanı. valla kisisel olarak tanımıyorum tabi ki hicbirini sevmiyorum sonuc olarak. tanımayıp da sevdigim bir cok insan da var ama aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Rewendor said: Necip A Milli takıma 1-2 hazırlık maçına çağrılmışken Arda onlarca maçta oynadı. valla Necip yerine Selçuk Şahin denen adamın hala milli takıma çağrılmasında bence Necip'in bir kabahati yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 E Necip de kendi takımında Selçuk Şahin'in fenerde oynadığı sıklıkla forma giyebilsin o da çağrılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 iş şu kadar maçta forma giymiş olayı değil,başka sebepler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bak kombine de aldım saha falan kapanırsa abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 pek sayılmaz. beşiktaşlıların abartması o biraz. BJK'da olup da milli takımda oynamayı hak ettiği halde kesilen kim var ki? Aklıma bir tek Toraman geliyor, o da zaten Terim'le kişisel kavgalıydı, Terim'in varisi Oğuz kesti (hatta bir maçta çağırdı da olay oldu) Necip derseniz zaten dediğim gibi, kendi takımında düzenli oynamıyor. Cenk deseniz, hem çok genç hem de ağır sakatlık geçirdi, Rüştü oynuyor ne zamandır maçlarda. (Hz. maçlarını saymıyorum) Ersan zaten sakat biliyorsunuz. Egemen deseniz TS'deyken "bu adamı nasıl çağrırlar Toraman varken" diye isyan eden, "bu adam defans falan değil sırf kasap" diyen, hatta "bjkya gelirse maça falan gitmem" diyen bjklılardan teker teker quote yaptırmayın bana, vaktim bol, uğraşır koyarım listeleyip buraya, üzülürsünüz :) Nobre'yi mi çağralım? Yarım Sabri gücündeki Köybaşı bile ülkede adam gibi sol bek yokluğundan da olsa (en iyisi olan Balta'nın hali ortada) istifade çağrıldıysa BJK'dan adam çağırmıyorlar demek hata. BJK'ya komplo var demesi kolay, bana diyin ki "hacı şu adam kaç zamandır maçlarda 11 çıkıyor, e eksiksiz iyi de oynuyor, hakediyor bence ama çağırmıyorlar. (Toramanı hariç tuttum bak, onların üç kişi kavgası vardı Terim'le. Toraman Halil ve Topuzdu galiba, Halille Topuz sonra özür diledi de Toraman dilemedi mi ne bişi oldu affedilmedi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar