Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 teyzesini aramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 fede said: allah kurtarsın. kim içerdeki ahahahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dsafvgdsdgfjh said: Selamun Aleykuuuum Drogba nasılsın kardeş. Bu sene müsaitsin işallah? Ama konuştuk, derbi var dedik fenerle! Ama ben sana söyledim. Tabiii, tabiii. Söyledim ya. Sen gel sen gel mübarek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Masquerade said: dsafvgdsdgfjh said: Selamun Aleykuuuum Drogba nasılsın kardeş. Bu sene müsaitsin işallah? Ama konuştuk, derbi var dedik fenerle! Ama ben sana söyledim. Tabiii, tabiii. Söyledim ya. Sen gel sen gel mübarek adam. asdadfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 said: Dışarıdan bakılınca birçok şey olumsuz gibi görünüyor ama işin aslı kesinlikle öyle değil 1- Dünyanın en önemli 5 forvetinden biri mutlaka sarı kırmızılı formayı giyecek. 2- Luis Fabiano ve kaleci Muslera imza atmaya hazır, Galatasaray’dan haber bekliyor. 3- Chelsea, Arda Turan’a karşılık Didier Drogba ve Florent Ma-louda’yı bonservisleriyle teklif etti. Hakan Unsal yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Eternal said: top 5 update oldu bu arada.. top5 1-drogba 2-tevez 3-forlan 4-reyes 5-beklemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 5 fabiano olsun iste. forvet mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 1- stancu 2- baros 3- elmander 4- batdal 5- drogba su an. forlan ile tevez yatti ehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hakan unsal gs ile ilgili olumlu yazmışsa yalan haberdir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yauw Tevez'in gelme ihtimali olabilir mi ? Şöyle yazılanların dışında 2-3 adam gelse çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yazilanlarin disinda defansa ben, ortaya Rew, forvete de Masq var. 3u bi yerde olarak alicaklar bizi, bonservisimiz Dyna'da. kaleye Babacumla iletisime gecmisler ama fiyatta anlasamamislar henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 said: G.Saray'dan Gökhan'a şaka gibi teklif Galatasaray yönetimi geçen sezon 1.2 milyon Euro alan Gökhan'a yeni sözleşme için sadece 400 bin Euro önerdi. Galatasaray'da beklenen performansı gösteremeyen Gökhan Zan'a kulüp kibarca kapıyı gösterdi. Beşiktaş kulubünden bedelsiz olarak sarı kırmızılılara gelen ancak sık sık sakatlanan Zan ilk sezonda sadece 9 lig maçında oynarken, geçen sezon bu rakam 15'ti. Kalması için 800 bin Euro fedakarlıkta bulunması gereken 30 yaşındaki yıldızın kendisine kulüp bulmak için arayışlara geçmesi bekleniyor. Ahaha ben olsam kalirdim. Yasin gelmis 30 a son 4 seneyi toplasan 1 sezonu cikaricak mac yapamadin (30'undan sonra duzelecek halin yok heralde) sakatliklardan.Primler fln. öp basina koy teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hic onermeseler de olurmus, gecen sene alip oynamadiklarina sayardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Aynen ya helal olsun. Türkiye'de toplasan 1k 'nın üstünde para hakeden 5-6 kişi vardır. Kesiceksin paralarını hepsinin. Birde olayın traji komik boyutu var. Böyle bir adam gene yılda 800k para alcak. Ayda 70 milyar eski tl yapar :( O kadar kasıoz master, almanya, amerika, yabancı dil, mühendiz, yenilenebilir enerji, c++, matlab, allahın uzun boylu odunu ayda 70 milyar alıyor. Ben yılda o kadar para alsam, sanırsam hayalim falan gerçekleşmiş olur, yaşama amacım biter lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 O işlere giriceksek insan hayatını düzeltmeye çalışan bilimadamlarının yıllık maaşını bir gecede kazanan eglence klüpleri var bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yani neler var.... Güiza topuğum ağrıyo diye 1 sene oynamadı+ispanya'ya tatile gitti tedavi ayağına,antrenman bile yapmadı :D . 2.5 milyon euro aldı almayada devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Hayat çok acımasız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ve sevindirici haber orduspor MUSTAFA SARP,serkan kurtuluş,musa çağıran,sinan osmanoğlu nun transferleri için galatasarayla anlaştı. haydi hayırlısı asdgjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Takımı göndermişiz? Tamam çogu luzümsuz adamlar ama bir musa kalsın isterdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Musa ve Sinan kiralık diye duydum ben zaten. Ama emin değilim twitter sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 forlanb için yıllık 7 milyona kadar cıkıldı falan diyor umarım böyle mallıklar yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o kadar mal olamaz sizin başkan ya,yok artık 7m vermez/meli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Orduspor iyice galatasarayın altyapısı oldu haa. mustafa sarp da fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mithat said: Takımı göndermişiz? Tamam çogu luzümsuz adamlar ama bir musa kalsın isterdim mesela. Takımı göndermişiz dediğin adamlar çer çöp zaten, Mustafa Sarp olayına girmiyorum bile. Son senelerde başımıza ne geldiyse yerlidir, gençtir kalsın yahu mantığından geldi. Bir zahmet Aydın falan da derhal gönderilisin. Musa'ya gelirsek izlemediğim adam hakkına yorum yapamayacağım ama Yekta ve Emre Çolak falan var 3lü orta sahada oynayabilecek Musa'ya sıra zor gelirdi bu sene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 gsden bu senede medet ummayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar