Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Selam kankiler, Şimdi bi mmo ya başlamak istiyorum. Güzel animasyonları olan grafikleri pekte önemli değil hani WoW gibi güzel animasyonlu smooth bişey olursa yeterli benim için kalas olmasın oyun. Atmosferi falan hoş olsun. Bu 3 oyun arasında kaldım gibi tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca sistemim şu: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @2.66GHz 1GB Ram Geforce 8600 GT 32-bit Vista bu sistemde oynayabileceğim varsa başka tavsiyeniz onlarıda belirtirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 rom'u oynayabiliyorsan eu serverlarında oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 allodsu at çöpe direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 allods baya kötüydü en son ne yaptı bi fkrim yok. seçeneklerin geneli kötü gibi ama lotro gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lotro çok güzel bir oyun bence ama pvp cacık user interface de rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Lotro demistim ama postu sonra okudum, o sistemle rom daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şimdi sisteme karşı bi güvensizliğim var bilgisayar çöp gibi ondan biraz daha mütevazi şeylere yöneliyorum. daha çok casual oynayacağım kaliteli vakit geçirebileceğim bi oyun arayışındayım varsa tavsiyeleriniz başka onlarıda belirtirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 full beleş mi, paralı mı, aylık feeli mi, beleş ama item almalı mı falan arayışın nedir öncelikle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Aylık para öderim 15 dolar neyim ama gidipte 100 liraya vs kutusunu almak istemiyorum o yüzden böyle hani f2p beğenirsem premiuma upgrade li bişiler düşündüm ama direk p2p bi oyunda olabilir esasen. Ya işte dediğim gibi sistem biraz sıkıntılı pek mmo kültürümde yok yani ultima online dır benim için max nokta. Hayatımda WoW falan bu yeni nesil mmo'ların hiçbirini oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Wow dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya WoWun kutusu falan çok para değil mi şimdi 3 exp artı oyunun kendisi çok para yapar gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Eve Online dene derim ben. Ya da DDO oyna. Dediklerin arasında ise en iyisi Lotro. Eve tüm MMORPGlerin en iyisi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 EVE ONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sakin ha '!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi bence gir ram al bi yerden sdfs ben 2gb ramle işkence çekiyodum senin 1gbmiş bide gerçi nerde o 16mb ramli dönemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şu wow smoothlugunda (animasyonlar ve renk paleti kullanımı) bir oyun yapsalar çok güzel olacak. çok net şu. wow'un animasyonlardaki kalitesi başarısının en önemli sırlarından biri. yok bir tane oyun yaklaşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sadece animasyonlar değil, rift de aion da mesela karakterler npc ler falan kartonun üstüne yapıştırılmış elişi kağıdı gibi duruyor uzaktan bakınca seçemiyosun bu ne lan diye. Wow da gerçekten inanılmaz modeller gerçekten o dünyanın parçası gibi duruyo. Niye bilmiyorum ama böyle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şuan LotrO yu indiriyorum az kaldı bugün falan bi bakarım sonra bi runes of magic e bakarım istediğim randımanı alamazsam WoW a bakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 O tarz bir oyun istiyosan ve WoW oynamadiysan hicbirini indirip, vakit kaybetme. WoW direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 1gb ramle hüsran olur wow falan bu arada onu da unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 işte 1 gb la hüsran olursa ben wowu ram alırsam o zaman deniyim en iyisi. donanımıda o yüzden yazdım biraz hani para verip bide oynayamassam acı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 O yazdığı oyunlar arasında optimizasyonu en gelişmiş oyun wow. İnan wow diğer oyunlardan daha az kasacak makineni. Minimum da oynayacaksın zaten ne oynarsan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 1gb ram'le son 5 yılda çıkmış hiçbir mmo'yu oynayamazsın, diğer arkadaşlara katılıyorum ram alma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 evet 1 gb ram biraz sıkıntı yaratıyo bugün yarın 2gb ram almayı düşünüyorum. LotrO yu beğendim aslında baya dünden beri oynuyorum ama bu store işi çok canımı sıktı parası olan gidip 10ar 10ar stat satın alabiliyo falan store koyuyosun madem adam gibi koysaydınız. ram alınca WoW a başlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=T34kZZfTUmU&feature=related yada http://youtu.be/v72vZb2FL5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar