Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisine başlasam?

Anelor

Öne çıkan mesajlar

Selam kankiler,

Şimdi bi mmo ya başlamak istiyorum. Güzel animasyonları olan grafikleri pekte önemli değil hani WoW gibi güzel animasyonlu smooth bişey olursa yeterli benim için kalas olmasın oyun. Atmosferi falan hoş olsun.
Bu 3 oyun arasında kaldım gibi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca sistemim şu:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @2.66GHz
1GB Ram
Geforce 8600 GT
32-bit Vista

bu sistemde oynayabileceğim varsa başka tavsiyeniz onlarıda belirtirseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aylık para öderim 15 dolar neyim ama gidipte 100 liraya vs kutusunu almak istemiyorum o yüzden böyle hani f2p beğenirsem premiuma upgrade li bişiler düşündüm ama direk p2p bi oyunda olabilir esasen.

Ya işte dediğim gibi sistem biraz sıkıntılı pek mmo kültürümde yok yani ultima online dır benim için max nokta. Hayatımda WoW falan bu yeni nesil mmo'ların hiçbirini oynamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece animasyonlar değil, rift de aion da mesela karakterler npc ler falan kartonun üstüne yapıştırılmış elişi kağıdı gibi duruyor uzaktan bakınca seçemiyosun bu ne lan diye. Wow da gerçekten inanılmaz modeller gerçekten o dünyanın parçası gibi duruyo.
Niye bilmiyorum ama böyle bu.
Sosyal ağlarda paylaş

evet 1 gb ram biraz sıkıntı yaratıyo bugün yarın 2gb ram almayı düşünüyorum.

LotrO yu beğendim aslında baya dünden beri oynuyorum ama bu store işi çok canımı sıktı parası olan gidip 10ar 10ar stat satın alabiliyo falan store koyuyosun madem adam gibi koysaydınız.

ram alınca WoW a başlayabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...