Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

akmadığını gördük.

abi gecen sezon bu uclu kac defa yanyana oynadilar ki? oynadiklari donemlerde de ucu birden de tam kapasite degildi hep. ya ernst uzun sure kesildikten sonra, necip sakatliktan sonra felan birlikte oynadilar diye hatirliyorum. boyle istikrarli bi sekilde birlikte oynarlarsa bence daha saglam bi orta saha olur gecen seneye nazaran.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bobo'yu da aynı hevesle almıştınız. Bunu yapabilmek için çok sağlam scout ekibi gerekiyor. Yoksa elin adamı hulk falcao nilmar getirirken sen maldonado nobre fabio pinto getiriyosun işte.

boboyu milli takıma çağırdılar.. ama o fırsatlarını kendisi değerlirmedi geldiği gün gibi üstünede koymadı. o yüzden elde patladı evet doğru
Sosyal ağlarda paylaş

Bobo ile 2.6m avroya tekrar anlaşılıyomuş, günah lan o paraya değmez Bobo bilmediğimiz adam mı sanki.
Gerçi Nobre-Nihat gibi adamlara da ondan fazla veriyonuz ama neyse lol

bi de İ.Akın geri geliyomuş ne alakaysa, of of of ne yatar o şimdi nasılsa ilk 18e bile giremiycek bunca yabancı varken o bölgelerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bobo yapı bakımından bayağı kıskanç gibi geliyor bana, Nobre ile 2 sene önce 2.5'a anlaşınca adam kudurdu =P O zamandan beride doğru dürüst oynamıyor.

ben de bobonun yerinde olsam kudururum ama, yarım yetenekte yedeğim olan adam 2 katımdan fazla para alıyosa deliririm yani.

Bu arada İbrahim Akın bjk'ya geliyosa kıskanırım valla, GS'ye gelmesini isterdim ben. 2 sezondur, hatta özellikle bu sezon iyi bayağı
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bobo'yu da aynı hevesle almıştınız. Bunu yapabilmek için çok sağlam scout ekibi gerekiyor. Yoksa elin adamı hulk falcao nilmar getirirken sen maldonado nobre fabio pinto getiriyosun işte.

nobre hiper klas diye alınmadı ki zaten. pinto ise birçok derginin, spor otoritesinin "geleceğin yıldızları" listesinde ilk 3'te, 5'te falan yer alıyordu. bi bok olmadı ayrı ama çok ciddi potansiyeli olduğu herkes tarafından biliniyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...