Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

@calimero bende onu diyorum zaten 4-3-3 oynamak zorundaymışız gibi bi hava var. Bi de zaten quaresma'nın kanadında ileri çıkan bek şu anda hiçbi işe yaramıyo açıkçası. simao gelen bekle çok iyi anlaşıyo genelde ve atağa onu da katıyo. Yani kalan kontenjanı bi adet iyi yabancı beke harcarız, diğerine de defansı sağlam yerli bek bulsak yeter gibi geliyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene ligde Galatasaray'ı takip edeniniz oldu mu bilmiyorum da, öyle hücuma çıkmayan bek ordaki kanat oyuncusunu mahvediyor, bizde Sabri sakatlanınca Ali Turan oynadığında Keita hiç bişey yapamıyordu mesela, çünkü her pozisyonda karşısında 1 kanat 1 de bek oyuncusuyla karşılaşıyordu. Basit mantık arkandaki bek oyuncusu da gelirse rakip oyunculardan biri onu tutmak zorunda kalır,onunla verkaça girebilirsin vs vs. Aksi taktirde hakkaten adama sanırım ilk kez katılmak zorunda kalıcam MiY'na karşı 0-0 berabere giden maçın son dakikalarında gerilerden gelen M.Sarp'tan gol yersiniz :D
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Geçen sene ligde Galatasaray'ı takip edeniniz oldu mu bilmiyorum da, öyle hücuma çıkmayan bek ordaki kanat oyuncusunu mahvediyor, bizde Sabri sakatlanınca Ali Turan oynadığında Keita hiç bişey yapamıyordu mesela, çünkü her pozisyonda karşısında 1 kanat 1 de bek oyuncusuyla karşılaşıyordu. Basit mantık arkandaki bek oyuncusu da gelirse rakip oyunculardan biri onu tutmak zorunda kalır,onunla verkaça girebilirsin vs vs. Aksi taktirde hakkaten adama sanırım ilk kez katılmak zorunda kalıcam MiY'na karşı 0-0 berabere giden maçın son dakikalarında gerilerden gelen M.Sarp'tan gol yersiniz :D

abi son cok yanlis gelmissin..

hakan sukur de savunmaya dönmeyince sıkıntı olmuyor diil tabi..

arifin orta sahadaki pressi bu sene ligde 7.ligi getirdi
Sosyal ağlarda paylaş

"Ben Beşiktaşlıyım"
Sinan Bolat'tan şok itiraf: Ben Beşiktaşlıyım
05.06.2011 / 09:26

İsmi üç büyük kulübün transfer listesinde yer alan Sinan Bolat, A Milli Takımımız’ın kampında oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol yaşamını Türkiye’de sürdürmek istediğini dile getiren Sinan, “Süper Lig’de inanılmaz bir yarış oluyor. Ben de vatanımda kariyerimi sürdürmek isterim. Ancak kulübümle 2013 yılına kadar kulübümle sözleşmem bulunuyor. Ben ne dersem diyeyim, son sözü Standard Liege söyler” ifadesini kullandı.

‘Hepimiz profesyoneliz’

Siyah-Beyazlı renklere gönül verdiğini itiraf eden Sinan, “Beşiktaş’ı tutuyorum. Siyah-Beyazlı formayı giyersem süper olur. Ancak hepimiz profesyoneliz. Başka bir takımda da oynayabilirim” diye konuştu.
http://www.bjkrhpozitif.com/images_up/sinan2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahahahah

hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaha

Her yerde aynı demek. Uzanamadığı ciğere hemen mundar demek, tü kaka demek de süpermiş...

Aradaki yorumlar mükemmel ama...

said:

Ersan’lı kadrolar kurulur, nasıl çalım attıklarına dair, kendi yönetimlerini överler…
18:39 Daha önce " Beşiktaş`ta oynamak istiyorum" diyen futbolcu da G.Saray`a gelmeyi kabul ederken, sarı kırmızılılar önceki gün Beşiktaş`ta yediği Mehmet Akyüz çalımının rövanşı olarak Ersan`ı kadrosuna kattı.
ne çalım be arkadaş.

18:41 Beşiktaşlılar şimdi Ersan’ı istemiyorduk zaten alırdık gibi çocuksu mesajlar atmaya başlarlar veya daha iyisini zaten aldık gibi..
Ve Ersan transferi basına düşer…
18.43 SON dakika: Beşiktaş Ersan Gülüm için Adanasporla anlaştı. Ntvspor

Aradaki değil ya. Yukarıdaki alıntıdan sonraki her yorum mükemmel. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan'ı FM'de çok rahat sol bek oynatabiliyorsun ama vücut yapısı ve ağırlığı söz konusu olduğunda bence Hakan Balta'dan daha iyi bir stoper bozması bek olamaz.

Hani vucüduna karşı gelip, birşeyleri zorlarsan kendi kendini sakatlamaman, ya da direncini kırmaman imkansız zaten. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi NBA'den Greg Oden'dir.

Ersan'ın sakatlandığı TS maçında onu İnönü'de izledim ve ondan önce de birkaç kere, şu kadar diyebilirim ki Ersan kendini hep zorluyordu. Hani yapmaması gereken işler, gereksiz koşular vs. derken en ufak darbeden 2 adım sonra gitti.

Hani Elazığ'dan birkaç akrabanın dediğine göre Elazığspor'da da stoper başlayıp, sakatlıklardan ötürü sol beke kaydırılmış birkaç maç ve hiç sırıtmamış. Ama 3. lig ile Süper Lig arasında dağlar kadar fark var.

Ersan'ın önce bilinçlendirilmesi gerek, kendini aşmaya çalışmaması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon cocuk musun abi

ne var o mesajlarda anlamıyorum.sonuçta basından takip ediyor herkes transferleri.basın bas bas yok gsde yok şurda diye haberler yaptı.40 tane yerde başka haber vardı

amma kastınız gerçekten.hyr bence gslilerin bu tepkisi gayet normal.asıl basındaki haberlerden sonra ersan kötüydü istemiyoruz ersan bizle ödeşleşti diren ersan yorumları daha komik haha

ayrıca hiç bi gslini ersan için üzüldüğünü sanmıyorum.kimsenin aklında yokken atıldı ortaya.olsaydı iyi olurdu olmadı problem yok

ersan beşiktaş için daha önemliydi.biz ztn transferler bekliyoruz suan başka.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer saçma sapan bloglardan referans verip, taraftar forumuna çevirecekseniz burayı hiç mesaj yazmayın...Ben de anlamıyorum şu taraftar forumundan vs verilen alıntıları...Hani komik videolar vs olur tamam da, bireylerin tek tek dediklerini üşenmeden kopyalayıp aaaa adamlara bak demek Red'in dediği gibi çocukluk oluyor....
Farzet ki BJK süper bir çalım attı Galatasaray'a ve Galatasaraylı olanlar da üzüldü ve mesaj attılar nasıl kaçırdık diye, nesi garip ki bunun ben anlamadım...
Ha Ersan mı?..Bilmiyorum hiç izlemedim bu kadar konuşulduğuna göre iyi oyuncu demekki, Beşiktaş'ta oynamak istiyormuş, hayırlı olsun...Bize gereken iyi bir yabancı stoper ve iyi bir orta saha ilk aşamada, kaybedilen birşey yok...Dendiği gibi Ersan zaten sonradan ortaya atılmış birşeydi, bir kaybımız yok, alsaydık iyi olurdu...
Daha 10-15 maç oynamış adamı da fazla göklere çıkarttık iki klüp olarak, o da ayrı bir tartışma konusu...Biraz yerli kıtlığından gerçi o da...Bence Serdar'ı alsaydık daha iyiydi Ersan yerine, boş vakit kaybettik, ben ona üzülürüm....
Ama şuraya kim tarafından bile yazıldığı belli olmayan artı çoğu gayet keşke kaçırmasaydık mesajları olan, çoğu taraftar forumlarından ordan burdan alınmış mesajları koymanız tam komedi...Bununla mı övünüyorsunuz yani lol, bravo...
Sosyal ağlarda paylaş

Başkan canlı yayında bjk'li yazarlarıda almış konuşup duruyor.

Amatör branşlara ciddi sponsorlar (bizim isim başta olacak şekilde devirde dahil) arıyoruz yoksa ona göre hareket edeceğiz gibi bir laf etti. Bu ya kapatacağız yada ne gelir alıyorsa ona göre harcama yapacağız felan dedi. 3 milyon geliri varsa 12 harcaması var futbol takımı hepsine yetişemiyor anca kendini amorti ediyor vs dedi.

Q7'nin kontratını oyuncunun kendindende gelen istek üzerine 2 sene uzatacağız dendi.

Yabancı forvet düşünüyoruz dedi. Yani Sağ bek hayalimiz yine suya düştü O.o Hilbertlemi devam edecek bunlar be.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...