Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

yalnız gokhan zanın suan galatasaraya bi zararı yok

ihtiyaç oldugunda cıkıp oynuyor.banko oynamıcak ztn.as adam oldugunda senede 10 maç oynayamıyor sakatlıktan.böyle yedekte lazım oldugunda oynatmalık bir adm gokhan

gerçi ben olsam emre aşıkı 45 yaşına kadar tutardım klupte ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan imzayı atıyor mu?
Beşiktaş ile Adanaspor, Ersan Gülüm için sonunda görüştü. Atakan Kurt'un haberine göre bugün öğle saatlerinde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Adanaspor Başkanı bayram Akgül arasındaki görüşmede sonuç alınamadı. Demirören, 3.5-4 milyon euroluk bir teklif sunarken, Akgül düşünmek için süre istedi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelecek.

ligtv
Sosyal ağlarda paylaş

ersan ın geçirdiği büyük sakatlık şu durumda bizim elimizi güçlendirdi. sezon sonuna kadar süper oynasa adana çok daha fazla para isterdi. tabii o sakatlıktan sonra hemen eski performansına dönmesini bekleyemeyiz ama daha çok genç olduğu için kendini toparlayıp uzun seneler oynar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

beşiktaşla anlaşamadıktan sonra ersan istemese bile para için tutup gs ye falan satabilirler adamın bonservisini mehmet topuz örneğinde olduğu gibi

yaparlar evet. ama fiyatı çok yükseltemezler. yükseltecek olsalar gs de "hadi len" diyebilir. 1 seneye sözleşmesi bitiyo adamın. Çok şansları yok o yüzden.

Ancak işte Cantonanın dediği gibi diğer takımlar devreye girer Ersan da tamam derse o zaman kızıştırabilirler "lan almazsak diğeri kapacak" diye düşünür her takım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız örnek dava var mı bilmiyorum da, takım da gidip fifaya şikayette bulunursa ceza aldırabilir Beşiktaş'a.
Örnek veriyorum Galatasaray takıma 10 oyuncuya 2 teklif ederken, Beşiktaş takıma 2 oyuncuya 10 teklif ediyorsa, orda sıkıntılar doğabilir.
Futbolcu nasıl insansa takım da eşşek başı değil =)
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklısınız. ama olaya sırf oyuncunun dansözlüğü olarak da bakmamak lazım bence.

mehmet topuz kendini bi anda fenerde bulunca ikna etmek çok da zor olmamıştır. 'neler unutuldu türkiye de, kimler neler söyledi de şimdi futboluyla konuşuluyor' vs. vs.
sonuçta adamın kariyerinden bahsediyoruz bi sene oynamasa çok şey değişebilir.

büyük takıma gelecek oyuncular taraftarın sevgisini kazanmak için mehmet topuz gibi çıkıp konusabiliyolar tedbirsizce. yoksa hepsi kariyerine beşiktaş sevgisinden veya diğerlerinden daha fazla değer veriyordur, vermek zorundadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...