Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılır mı lan bu bana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha zun gif'iyle geldi :D

yine konuya dönucek olursak ;

abi duygusal biriysen suan fena durumdasindir..

ara konus msjla olcak iş degil bu soncta.. yok ciddi diildm zaten duygusal da diilm diosan niden gelip kisisel'e yazdn dime :D
Mesaj tarihi:
Yaşadığın durum iğrenç bi durumdur.

Nedeni başka herifle olması değildir şu anda eli kolu bağlı olarak naptığını bilememenin yaşattığı belirsizliktir, aklına en kötüleri gelir.Büyük ihtimal onlardan biridir hatta ama yinede hemen büyük tepkiler verme sonra pişman olursun dönüceksin ptesi konuşursun bu müddette konuşma en fazla çeker gider 4eva alone takılırsın

hadin iyi geceler.
Mesaj tarihi:
sizler için arşivlere indim ve arkadaşın şu yazısını buldum :

Re: =0= iliski durumunuz =0= - 11 gün önce
lan böyle sorunca da bi garip oldu, var gibii yok gibii. başlangıçtayım galiba
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Yaşadığın durum iğrenç bi durumdur.

Nedeni başka herifle olması değildir şu anda eli kolu bağlı olarak naptığını bilememenin yaşattığı belirsizliktir, aklına en kötüleri gelir.Büyük ihtimal onlardan biridir hatta ama yinede hemen büyük tepkiler verme sonra pişman olursun dönüceksin ptesi konuşursun bu müddette konuşma en fazla çeker gider 4eva alone takılırsın

hadin iyi geceler.

Ben demin büyük tepki verdim mesela. Pişman olmam. Pişman olcak olsam da zaten kız peşimde olduğundan np, tamam affettim seni derim devam ederim sdfsdf
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ahaha zun gif'iyle geldi :D

yine konuya dönucek olursak ;

abi duygusal biriysen suan fena durumdasindir..

ara konus msjla olcak iş degil bu soncta.. yok ciddi diildm zaten duygusal da diilm diosan niden gelip kisisel'e yazdn dime :D

ya abi çok duygusal bi adam değilimdir ama şimdi gidip kaşarın birine yazsam dicem ki zaten ne oldugu belliydi beline kuvvet ahmetimin.ama ciddi düşünülür bunla diyip ki o kadar da ince eleyip sık dokuyup, bide kız gelip bana ex'inin sadakatsizliğinden ağlayıp bunu yapıyosa bende nasıl bi insan tahlili varmış arkadaş
Mesaj tarihi:
o zman belki de dusundugn kadar kötu diildir.. belki gercegi bişe söylemiodur

uslu uslu evinde oturup tepkini göruyordur.. kötusunden bakma madem bu kadar eminsen iyi biri oldugundan onun

yeterli pozitif dusunceler aşılanmistır
Mesaj tarihi:
Abi ben ağır küfürlü tepkiler vermiştim benzer bi durumda gerçi böyle bi erkek falan da yoktu çeşmedeydi ulaşamıyordum. Ayrıldıktan sonra ise öğrendim işte balığa çıkmışlar arkadaşının amcası falan çekmemiş etmemiş bilmemneler.Barışmak için değil sadece neden ayrıldığımızı hiç bişey olmadığı halde beni bıraktığını ve o sözleri söylediğini bilmeni istediğim için anlatıyorum dedi.

Sonra işte ayrıldık.
Mesaj tarihi:
Of oturup sadece derslerinize calisip millete, devlete ve kendinize yararli bireyler olsaniz boyle dertleriniz olmayacak iste.

Yok kiz sinemaya gitmismis, yok cocuk kizi eve atmismis, yok facebook'ta profil fotograflariymis...

Bu ne arkadas ya? Vize haftanmis otur dersine calis iste.
Mesaj tarihi:
Şu an sevgilin;
http://i.imgur.com/gZa5X.jpg

Bu sırada sen:
http://i.imgur.com/Mzkxz.png

Yavrum Ahmet tarla gibi sürüyordur şimdi seninkini, şapka çıkarmak düşer sana.

Yola devam.
Mesaj tarihi:
Red said:

gg no rmk

en çok korktugum kız tipi.bu kız düzgün diye bir düşünceye kapıldıysam hemen tokatlarım kendimi

hahahah ya nasıl bir paronayaksın sen belli değil.
  • Yeni Oluştur...