applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ahaha zun gif'iyle geldi :D yine konuya dönucek olursak ; abi duygusal biriysen suan fena durumdasindir.. ara konus msjla olcak iş degil bu soncta.. yok ciddi diildm zaten duygusal da diilm diosan niden gelip kisisel'e yazdn dime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ahhahaha abi topiğe komple güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 pilavın dibini kaşıklıyolardır şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Yaşadığın durum iğrenç bi durumdur. Nedeni başka herifle olması değildir şu anda eli kolu bağlı olarak naptığını bilememenin yaşattığı belirsizliktir, aklına en kötüleri gelir.Büyük ihtimal onlardan biridir hatta ama yinede hemen büyük tepkiler verme sonra pişman olursun dönüceksin ptesi konuşursun bu müddette konuşma en fazla çeker gider 4eva alone takılırsın hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sizler için arşivlere indim ve arkadaşın şu yazısını buldum : Re: =0= iliski durumunuz =0= - 11 gün önce lan böyle sorunca da bi garip oldu, var gibii yok gibii. başlangıçtayım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Kırmızı tuborg tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 "akşam simidi gibi"nin yaratıcılarından şimdi de yeni bir kütürdetmelik "le gece jimnastiği" kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 vize haftasını denk getirmesi iyi olmuş.dersten kaçmak için bahane arama.otur ve çalış. edit: 2 ayla yırtacağına sevinecekken hala topik açıp zaman öldürüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Dartanian said: Yaşadığın durum iğrenç bi durumdur. Nedeni başka herifle olması değildir şu anda eli kolu bağlı olarak naptığını bilememenin yaşattığı belirsizliktir, aklına en kötüleri gelir.Büyük ihtimal onlardan biridir hatta ama yinede hemen büyük tepkiler verme sonra pişman olursun dönüceksin ptesi konuşursun bu müddette konuşma en fazla çeker gider 4eva alone takılırsın hadin iyi geceler. Ben demin büyük tepki verdim mesela. Pişman olmam. Pişman olcak olsam da zaten kız peşimde olduğundan np, tamam affettim seni derim devam ederim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 denizde balık çok ya, 1 haftaya unutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 applev0dka said: ahaha zun gif'iyle geldi :D yine konuya dönucek olursak ; abi duygusal biriysen suan fena durumdasindir.. ara konus msjla olcak iş degil bu soncta.. yok ciddi diildm zaten duygusal da diilm diosan niden gelip kisisel'e yazdn dime :D ya abi çok duygusal bi adam değilimdir ama şimdi gidip kaşarın birine yazsam dicem ki zaten ne oldugu belliydi beline kuvvet ahmetimin.ama ciddi düşünülür bunla diyip ki o kadar da ince eleyip sık dokuyup, bide kız gelip bana ex'inin sadakatsizliğinden ağlayıp bunu yapıyosa bende nasıl bi insan tahlili varmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu mentalitedeyse ne kaaaar erken biterse o kaaar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o zman belki de dusundugn kadar kötu diildir.. belki gercegi bişe söylemiodur uslu uslu evinde oturup tepkini göruyordur.. kötusunden bakma madem bu kadar eminsen iyi biri oldugundan onun yeterli pozitif dusunceler aşılanmistır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Abi ben ağır küfürlü tepkiler vermiştim benzer bi durumda gerçi böyle bi erkek falan da yoktu çeşmedeydi ulaşamıyordum. Ayrıldıktan sonra ise öğrendim işte balığa çıkmışlar arkadaşının amcası falan çekmemiş etmemiş bilmemneler.Barışmak için değil sadece neden ayrıldığımızı hiç bişey olmadığı halde beni bıraktığını ve o sözleri söylediğini bilmeni istediğim için anlatıyorum dedi. Sonra işte ayrıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sen bu kızla birlikte olduğuna emin misin? hani sanki öyle birşeyler olabilecekmiş gibi düşünüyordun sadece görüşüyordunuz gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Of oturup sadece derslerinize calisip millete, devlete ve kendinize yararli bireyler olsaniz boyle dertleriniz olmayacak iste. Yok kiz sinemaya gitmismis, yok cocuk kizi eve atmismis, yok facebook'ta profil fotograflariymis... Bu ne arkadas ya? Vize haftanmis otur dersine calis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yuh lan ahmet vurmuş yetmemiş üstüne siz de vurmuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 gg no rmk en çok korktugum kız tipi.bu kız düzgün diye bir düşünceye kapıldıysam hemen tokatlarım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Şu an sevgilin; http://i.imgur.com/gZa5X.jpg Bu sırada sen: http://i.imgur.com/Mzkxz.png Yavrum Ahmet tarla gibi sürüyordur şimdi seninkini, şapka çıkarmak düşer sana. Yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 zun yaratıcı adam ama bazen aptalca davranıyor. bak mesela su topicte cok yaratıcı. aferin canım öptüm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Red said: gg no rmk en çok korktugum kız tipi.bu kız düzgün diye bir düşünceye kapıldıysam hemen tokatlarım kendimi hahahah ya nasıl bir paronayaksın sen belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 'filme gitmedik hava çok güzeldi gezdik,şimdi de ahmetn kuzeninn evndeyiz' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 üzülerek kahkahayı bastım. ama üzülüyorum bir yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar