applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mal said: lazım olmadı ki hiç ne biliyim bide 1 kere lazim olur 2.ye firsatin kalmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sdfsd abi ne alaka mallıkla insan niye kan grubunu bilirki? zaten yaralansan felan bilincin kapalı olcak cüzdanını açıp bakacaklar işte. kan verme duyurularına iştirak edebilmek için belki bilinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 qasasdfda mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bilincin açıksa ehliyette yazıyo bakıver dersin hemşireye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 lazım olsa nolcak abi 3 dakkada öğrenilmiyo mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 aslında iyi fikir he böle bilinc tam acık değil böle hafif baygınsın cüzdan arkada sırtüstü yatıyosun hemşireye sen bakıver diyosun hemşire senin kalçana doğru elini uzatıyor cüzdanı cıkarıyım derken falan orda kalçayla bir temas sen daha fazla bastırıyosun kalçayı o daha da uzatıyor hemşire cüzdanı cıkarana kadar hafif bir önsevişme oluyor orada iyimiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sizene lan milletin kan grubundan, vampir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hadi iyi gecelerrrrrr :D escape öptüm yivrum cok mu yenildin haxballda bu haldesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok lan koydum ss duruyor topikte ac bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 adam fakktör ya koyar tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 evet yani kan kaybından ölecek durumda olsam yolun ortasında yada küvetin içinde mi kan verecekler. 2 dakkada bakarlar ambulansta hastdneye gidene kadar. öğrenmiycem 50 yaşımda felan bakarım süpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Pasta said: Sadece b rh+ lerin görebileceği bölüm açılmalı bence. en kalite muhabbet orda döner. (tu) en az ab- var diye biliyorum ben 0-ten az olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 anketten de belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hatta 0- bissürü arkadaşım var lan, daha ab- insan görmedim. gerçi sormuyorum her bulduğuma yani ama sdfuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 0 rh (-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ab- en az bulunan, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kan kaybından asla ölmeyceğm 0+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ne alaka abi en son 0 genel vericiydi, gerci + sin sen ondan o kadar da genel degil. Gerci bize bu ogrettikleri gibi yapmiyorlarmis, A ya A tercih ediyorlarmis vs. A- ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o genel verici alıcı ona verir buna veremez olayı "son çare" olarak ve bir sürü komplikasyon çıkartıyor. Riskli bir durum. Bundan dolayı kesinlikle tercih edilmiyo. Anca işte "zaten 2 saate kan bulunmazsa ölecek elimizde hiç yok" derlerse falan veriyorlar işte daha kötü olamaz diye. Normalde herkes kendi kan grubuna göre aynı gruptan kan alır. AB-'ler en şanssızları çünkü "aynı tip"ten bulmak çok zor. Yanlış hatırlamıyorsam dünya genelinde en zor bulunanı AB- türkiye'de B-'ydi ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 b + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ssdf ben de kendimi az bulunan kitlede sanıyordum. 0 Rh+ kaynıyor forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ab- b- 0- a- diye gidiyormuş türkiyede. %0.8, %1.6, %3.9, %4.7 sırasıyla. 1995-2000 yılları arasında yapılmış bi çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Aluriel said: ab- b- 0- a- diye gidiyormuş türkiyede. %0.8, %1.6, %3.9, %4.7 sırasıyla. 1995-2000 yılları arasında yapılmış bi çalışma yanlış hatırladım o zaman muhtemelen. ya da benim kaynak yanlıştı okuduğum. değişmiş de olabilir tabii öyle bi zıtlık vardı sanki. Başka iki tanesi arasındaki sıralama falan mı acaba... Dünya genelinde de AB- çünkü en nadiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 AB- yok eheh.. zıçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar