Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 +1 lazim pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bu paticik kanalına nasi giricez? /chat_join paticik yazdık chate fılan bısı olmadı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Girmeyiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 1. Open your steam client. 2. Right click Dota 2 and click properties. 3. Than click "Launch Options" 4. Type -Console and click enter 5. Start the game and click ` on your keyboard. 6. Type chat_Join Channelname böyle demiş biri nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 benjani said: benim pc kaldırmadı, çok kasıyor oyun.tüm hevesim kaçtı. pentium 4 3.0 ghz ht ile kaldırdı oyun. aa açık gözüküyor ama fazla bulanık ve detaylı olduğu için war3 görünümüne getirmek için bazı şeyleri kapadım. hem kasmıyor hem de zevkli bi şekilde oynayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 onun sorun cpu dan degil ya. gpu ne sendeki ? bu arada "paticik" kanalında kimse gözükmüyor yok mu online ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Keyimiz yokki dolduralım orayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Buddha said: Keyimiz yokki dolduralım orayı :D+1 hehe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 keyi olmayanlar gelmesin buraya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sen buldun mu lan key yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 gabe gonderdi bana sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 vay arkadaş ya. bi bende yok. neyse sütümü de alıp kenarda beklemeye devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 paticik kanalına gelin 2 kişiyiz simdi 5 e tamamlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Akşam akşam Steam ve Norton'un bana hediyesi, hiç güleceğim yoktu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bana invite atsana ben de güleyim akşam akşam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Üzgünüm bana arkadaş yollamıştı gift olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 olsun. alıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 said: Hello, Your CD Key for this game has been removed due to excessive account sharing. Unfortunately, we will be unable to assist you further with this issue. In the future, please refrain from sharing your account with other users. Let us know if you have any further questions or concerns. fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Süper yaaa hâlâ key yok elimde yarın 10. haftam olacak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 çok şanslısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 şurayı takip etseniz sürekli alırsınız key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Nekro said: şurayı takip etseniz sürekli alırsınız keyHocam yemin ediyorum 1.5-2 hafta önceye kadar bilgisayar başındaki bütün zamanımı orda harcıyordum. Sadece kendini yormak oluyor. Çünkü ora da pahalı fiyatlara key satanlarla doldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 oyunu açtığınızda otomatik olarak direk paticik kanalına girmesini istiyorsanız: steam>steamapps>common>dota 2 beta>dota>cfg klasöründe autoexec.cfg adında notepad dosyası açın. (dosyanın adının .txt ile bitmediğinden emin olun.) içine chat_join paticik yazın, profit. ayrıca buraya yazabileceğiniz birkaç yararlı komutlarda var msl: * dota_minimap_hero_size 700 (default 600) hero'ların minimap'te gözüken boyutlarını istediğiniz şekilde büyütüp küçültebilirsiniz. * dota_force_right_click_attack 1 (default 0) deny'lamak için a'ya basıp, creep'lerinize targetlamaktan kurtarır. Direk creep'lerinize sağ tıklayarak deny'layabilirsiniz. * dota_camera_accelerate 49 buda kamerayı hareket ettirdiğinizde, kameranın tam olarak istediğiniz noktada durmasını sağlar. 0.5 saniyelik bir delay'i ortadan kaldırır kısacası. Ayrıca oyunu bazen 150 ping'le oynadığımdan şu komutlarıda denedim ama bir yararını göremedim. Ben yinede burada yazayım belki işe yarar. rate 80000 cl_updaterate 40 cl_cmdrate 40 cl_interp 0 cl_interp_ratio 1 cl_smoothtime 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar