Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nekro said:

grn00b kız olsan verirdim vallah eeuhe
Geç dalganı hacı, ben de eğer giftim olursa zaten burdan dağıtacak değilim. :D

Nasıl olsa key almak için geldim ya buraya, balonluyum ben. :D

Mesaj tarihi:
Merak etme yalvarmamı bekliyosan o seviyeye gelmedim. Sabırlı biriyimdir, bi 9 hafta daha beklerim. Gerçi o zamana open beta açılacak. :D

Davetiyeyi verdi galiba bi daha uğramadı. :D
Mesaj tarihi:
key istiyorum key, birgün mutlaka bir yerde karşılaşırız 2 bira ısmarlar üstüne midye söylerim

olmadı anneneme su böreği açtıtırım ev yapımı halis mulis
Mesaj tarihi:
Grast said:

ya abi verin 15 dolar alın yani. bizim bütün grup öyle aldık sorunda olmadı şu ana kadar
Kredi kartım yok. Eğer siz benim için alabilecekseniz havaleyle para yollayabilirim?
Mesaj tarihi:
laan bi sorun var indiriyom şu an dota 2yi ama pentium 4 işlemcim var sdfs. her şeyi lowa alıp oynamaya bile razıyım yeter ki çalışsın. tf2 ile aynı sistemi istiyosa rahat oynarım çünkü 2x aa ile her şey highda oynuyodum tf2yi fps tamdı.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

laan bi sorun var indiriyom şu an dota 2yi ama pentium 4 işlemcim var sdfs. her şeyi lowa alıp oynamaya bile razıyım yeter ki çalışsın. tf2 ile aynı sistemi istiyosa rahat oynarım çünkü 2x aa ile her şey highda oynuyodum tf2yi fps tamdı.

Sorun olmaz.
Mesaj tarihi:
aranızdan 2 kişi şu key muhabbetine stickyde devam etse diğerleride izleyecektir.

hayır ben açtım diye demiyorum konuyu ama oyun içi bilgi için takibi zorlaştırıyor bu durum =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...