Grast Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bikaç feedback yaziyim "ayrıca şunuda belirtiyim çok iyi bir oyuncu değilim hon'da başladım dota 1 oynamadım" -Oyun GERÇEKTEN honla kıyaslandığında çok yavaş alışması cidden zaman alıyor hala creep kesemiyorum =) -Ama bu yavaşlık zamanla alıştıktan sonra oyunu okumayı fln çok daha kolaylaştırıyor negatif bir yorum değildi yavaş olması -Oyunun içinde hiç bir sorun yok ama interface'te cidden sorunlar var. Kazandığın oyun Win-Lose istatistiklerine yansımıyor bazen 6 oyun attım 4 kere kazandım 2 kere kaybettim ancak 2-2 gözüküyor. -Oyun closed beta çıktığından beri ne oranda gelişti bilmiyorum dediğim gibi yeni aldım ancak bir süre daha betada kalması şart öyle releaselenicek bir durumda asla değill (tekrar diyorum oyun içinde bi sorun yok ama oyun dışında sorunlar var)
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oyun dışında ne sorunu var biraz açsana
Grast Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Yukarda Learn - Socialize olarak 2 menu var bomboş Watch - Play menulerinde hiç bi sorun yok Oyunda hiç bir istatistik tutulmuo tutulan win - lose istatistiklerindede sorun var. oyun sonu çıkan istatistiklerde (gpm - xpm vs) zaman zaman sorunlar meydana geliyor misal gpm 0 gözüküo vs Diyelimki Play yaptık adam buldu oyuna girdik hero seçim ekranında seçenekler mevcut Skills - Guide vs gibi her heroya özgü onlar bomboş. bunlar 1 saatte gözüme çarpanlar sadece elbet daha neler neler vardır.
screwy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 beni bi de rahatsız eden olay bf 3 oynadıgım laptopumda dotanın tum ayarlar kapalı bf 3 ten fazla kasması.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben burda yazılanları dikkate alıp düzeltiyorum.
Grast Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 E ne diye bu forum var o zaman ? veya oynadıklarımı burda arkadaşlarımla veya arkadaşım olmayan kişilerle paylaşmamın sakıncası nedir onu çözemedim ? Burası ne forumu ? ne yapmamızı önerirsin ?
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu forumdaki elite kişilerin mantığını anlamak mümkün değil genelde.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Grast said: Yukarda Learn - Socialize olarak 2 menu var bomboş Watch - Play menulerinde hiç bi sorun yok Oyunda hiç bir istatistik tutulmuo tutulan win - lose istatistiklerindede sorun var. oyun sonu çıkan istatistiklerde (gpm - xpm vs) zaman zaman sorunlar meydana geliyor misal gpm 0 gözüküo vs Diyelimki Play yaptık adam buldu oyuna girdik hero seçim ekranında seçenekler mevcut Skills - Guide vs gibi her heroya özgü onlar bomboş. bunlar 1 saatte gözüme çarpanlar sadece elbet daha neler neler vardır. Abi dediklerin doğru da, bunlar yapılması relatif olarak kolay şeyler. Eklenti de diyebiliriz yani, gameplay ile alakası olmadığı için betada şimdilik böyle bırakıp mekanikleri, bugları falan fixlemek adamların önceliği.
Grast Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Haklısın zaten bende yazdım oyunun içinde gameplay olarak birçok şey kusursuz işliyor. Tek sıkıntı interface ve oyunun dışında. O yüzden beta süreci zaten devam etmeliyi savunuyorum
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 istatistik beta olduğu için bilerek tutulmuyor diye biliyorum kaynak yok
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 El-Barto said: bu satılan key fiyatları falan düştü mü ya? 10-15 dolarlara düşse alırım belki de 50 dolar aşırı. 35 dolares civarıydı geçen hafta, bu hafta düşmüş şimdi baktım (edit
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 valla ben 14 dolara aldım ama key değil gift şeklinde. dota 2 giftlerini tradelemek isteyen bir çok kişi var, onların istediği oyunu gift olarak alıp trade yapabilirsiniz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Beta olarak devam edecek zaten daha 1 yıl kadar falan. Henüz eklemediler çoğu özelliği. Aslında şunu yapmayacaktı adamlar yani, daha sınırlı kişi ile devam edeceklerdi ama yoğun ilgiden dolayı "bari gelişimini görün" diye değiştirdiler planlarını. Zamanla ekleyecekler, şuan deneme yanılma yapıyorlar, bir patch'le yeni sistem ekleyip feedback'lere göre kapatıp başka şeylere yönelecekler falan. En iyi yol bu zaten, kendi kafalarında ki ni dayatmaktansa oyuncularla birlikte büyüyor oyun, tıpkı dota 1'de olduğu gibi.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yapmayacakti degil de, cok erken yaptilar.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 @grast early abandonment olan oyunlar record edilmiyor istatisliklerin ondan oyle, ilk 10 dakika icerisinde eger biri cıkar ve 5 dk icinde gırmezse o oyun kaydedılmıyor ne win ne lose sayılıyor su anda, leaver protection
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 LathspeLL said: Beta olarak devam edecek zaten daha 1 yıl kadar falan. 3 ay, Valve Time'ı koy maks 6 ay.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Abi hakaten 1 yıl nedir ya
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Olay 1 yıl, 5 yıl falan olması değil. Sonuçta "bitirip çıkacağız" modelini bırakıp "erkenden milleti invite edip, sizinle birlikte geliştireceğiz"e yöneldiler. Temel özellikler oturuncada F2P mi olacak yoksa paralı mı olacak karar verirler ve yollarına öyle devam ederler.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Grast said: Haklısın zaten bende yazdım oyunun içinde gameplay olarak birçok şey kusursuz işliyor. Tek sıkıntı interface ve oyunun dışında. O yüzden beta süreci zaten devam etmeliyi savunuyorum Gameplay kusursuz işliyorsa çok kalmadı o zaman :D
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 gameplay düzgün işlemes zaten zırt pırt turnuva yapmazlar :D
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 şu an kapalı mı serverlar, veya nerden bakılıyor?
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 nerden bakıldığını bilmiorum ama kapalı en az 10 saattir fln..
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 nerden alabilirim beta key filan? parası neyse verelim.
Öne çıkan mesajlar