goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Pasta said: sırtüstü uyuyanlar aptal oluyor genelde. IP adresini ver dava açıcam sana. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi sırt üstü yatanlar ap tal diyemezsini belki ama b üyük ihtimalle kiloludur diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bi arkadaşın hayatı yurtlarda geçmişti. adam dar, yatılmayacak yerlerde yatmaktan alışkanlık edinmiş.. sırt üstü ve tabutta yatan vampir gibi uyuyordu. eller göğüs üstünde çapraz şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: abi sırt üstü yatanlar ap tal diyemezsini belki ama b üyük ihtimalle kiloludur diyebilirsiniz. saçma, aksine şişkoyken sırtüstü yatınca göbek karna direk baskı yapıyor, alamıyosun nefesi eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi ben çok şişko görmedim yatarken de düşününce yüz üstü yatsa kafası yastığa yetişmez veya geri dönemez de boğulur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Duvara falan çarpmamak için sırtüstü yatmak zorunda kalıyorum. Avizeyi kırdım ama dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 lol fanteziye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf ALAAARRRMMMMMM çalıyor. kalkıyoruz yataktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Her türlü ortam ve pozisyonda yatarım hatta bir keresinde ellerim göğsümde çapraz Sırtım dik pozisyonda uyumuştum sabahta aynen o şekilde uyanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf uyaninca gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 arkadaş evinde yokluktan halıda uyumuştum bi kere. bi kere de sallanan koltukta uyumuştum. sonra deniz yatağını şişirip onun üstünde yattığım da oldu. ama en kötüsü tek kişilik yatakta üç kişi yatmıştık, oydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sağ kolunda nedenini bilmediğim kronik bi ağrı var. o yuzden sola dogru donup sağ kolumuda direk ustume koyuyorum duz bi şekilde. en rahatı bole oluyo ama sabah kalktığımda binbir çeşit halde bulabiliorm kendimi. çok deli yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 fap fap fap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf ben anlamadım bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Osso said: fap fap fap? yok yahu ondan değil. sanırım dirseğimde bi problem var. sinir sıkışması falan tarzı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tenisçi dirseği falandır?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ölü pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Saeros said: duvarin ne tarafta oldugu farketmez her turlu saga donerek uyurum, yattigim yerde sola donersem kendimi rahatsiz hissederim bu. bazen uyumakta zorlanırsam sırtüstü yatıyorum nedense daha bi uykum geliyor tam dalarken sağa devrilip uyuyorum dsfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 fede said: ölü pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bi el yastigin altinda yuzustu. sirtustu uzanmis kitap okuyorum simdi ama simdiden rahatsiz oldum nasil uyuyorlar boyle =) ayrica turkce harf olmayan klavyelere de soveyim yeri gelmisken (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar