goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Pasta said: sırtüstü uyuyanlar aptal oluyor genelde. IP adresini ver dava açıcam sana. sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi sırt üstü yatanlar ap tal diyemezsini belki ama b üyük ihtimalle kiloludur diyebilirsiniz.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bi arkadaşın hayatı yurtlarda geçmişti. adam dar, yatılmayacak yerlerde yatmaktan alışkanlık edinmiş.. sırt üstü ve tabutta yatan vampir gibi uyuyordu. eller göğüs üstünde çapraz şekilde
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: abi sırt üstü yatanlar ap tal diyemezsini belki ama b üyük ihtimalle kiloludur diyebilirsiniz. saçma, aksine şişkoyken sırtüstü yatınca göbek karna direk baskı yapıyor, alamıyosun nefesi eheheh
balon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi ben çok şişko görmedim yatarken de düşününce yüz üstü yatsa kafası yastığa yetişmez veya geri dönemez de boğulur diye düşündüm.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Duvara falan çarpmamak için sırtüstü yatmak zorunda kalıyorum. Avizeyi kırdım ama dün.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf ALAAARRRMMMMMM çalıyor. kalkıyoruz yataktan.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Her türlü ortam ve pozisyonda yatarım hatta bir keresinde ellerim göğsümde çapraz Sırtım dik pozisyonda uyumuştum sabahta aynen o şekilde uyanmıştım
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf uyaninca gidiyorum
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf ne alaka
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 arkadaş evinde yokluktan halıda uyumuştum bi kere. bi kere de sallanan koltukta uyumuştum. sonra deniz yatağını şişirip onun üstünde yattığım da oldu. ama en kötüsü tek kişilik yatakta üç kişi yatmıştık, oydu...
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sağ kolunda nedenini bilmediğim kronik bi ağrı var. o yuzden sola dogru donup sağ kolumuda direk ustume koyuyorum duz bi şekilde. en rahatı bole oluyo ama sabah kalktığımda binbir çeşit halde bulabiliorm kendimi. çok deli yatarım.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf ben anlamadım bunu ya
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Osso said: fap fap fap? yok yahu ondan değil. sanırım dirseğimde bi problem var. sinir sıkışması falan tarzı bişi.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Saeros said: duvarin ne tarafta oldugu farketmez her turlu saga donerek uyurum, yattigim yerde sola donersem kendimi rahatsiz hissederim bu. bazen uyumakta zorlanırsam sırtüstü yatıyorum nedense daha bi uykum geliyor tam dalarken sağa devrilip uyuyorum dsfjh
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bi el yastigin altinda yuzustu. sirtustu uzanmis kitap okuyorum simdi ama simdiden rahatsiz oldum nasil uyuyorlar boyle =) ayrica turkce harf olmayan klavyelere de soveyim yeri gelmisken (td)
Öne çıkan mesajlar