Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğinizi uyku pozisyonu nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi arkadaşın hayatı yurtlarda geçmişti. adam dar, yatılmayacak yerlerde yatmaktan alışkanlık edinmiş.. sırt üstü ve tabutta yatan vampir gibi uyuyordu. eller göğüs üstünde çapraz şekilde
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi sırt üstü yatanlar ap tal diyemezsini belki ama b üyük ihtimalle kiloludur diyebilirsiniz.

saçma, aksine şişkoyken sırtüstü yatınca göbek karna direk baskı yapıyor, alamıyosun nefesi eheheh
Mesaj tarihi:
arkadaş evinde yokluktan halıda uyumuştum bi kere.

bi kere de sallanan koltukta uyumuştum.

sonra deniz yatağını şişirip onun üstünde yattığım da oldu.

ama en kötüsü tek kişilik yatakta üç kişi yatmıştık, oydu...
Mesaj tarihi:
sağ kolunda nedenini bilmediğim kronik bi ağrı var. o yuzden sola dogru donup sağ kolumuda direk ustume koyuyorum duz bi şekilde. en rahatı bole oluyo ama sabah kalktığımda binbir çeşit halde bulabiliorm kendimi. çok deli yatarım.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

duvarin ne tarafta oldugu farketmez her turlu saga donerek uyurum, yattigim yerde sola donersem kendimi rahatsiz hissederim

bu. bazen uyumakta zorlanırsam sırtüstü yatıyorum nedense daha bi uykum geliyor tam dalarken sağa devrilip uyuyorum dsfjh
Mesaj tarihi:
bi el yastigin altinda yuzustu. sirtustu uzanmis kitap okuyorum simdi ama simdiden rahatsiz oldum nasil uyuyorlar boyle =) ayrica turkce harf olmayan klavyelere de soveyim yeri gelmisken (td)
  • Yeni Oluştur...