Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 niye... her maçta bağırıyoruz ki maç başlamadan öncede bağırdı taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ha normal o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Boz baykuşlar da Tayfur'a "Bi domal da görelim" diye bağırsaymış halbuki, niye kavga çıkmış anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 En iyi becerdiğimiz iş Türkiye Kupası'nı almak lan sanırım ajshdkjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ahahaha google a "kaka beşiktaş" yazdım bu çıktı asdafadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://i53.tinypic.com/2nspa1z.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 zaytung yine coşmuş said: Abdullah Avcı Beşiktaşlı taraftarlarla İstanbul Büyükşehir Belediye futbolcuları arasında çıkan olayları yorumladı: "Seyirci yok, o işe de biz bakıyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 almeida sanırsam hayatında ilk kez kupa kazandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 almeidaya biraz sabredilse adam olur gibi bi his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahahah Llama ben de bunu koymanin yolunu arıyordum forza'dan koyamadm bir türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 q7 nin armayı öptüğünü bulamadım yaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya forza da buldum ben onu da.. ordan alamıyorum onu niden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahaha kim o ondeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bide biri bu almeida gif'ini didn't read lol yapsn :D tam uyar ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sağ tıkla yahu ordan linki kopyala işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok olmadi da o yüzden dedim abi :D link cıkmiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 forzaki forum sayfasını versene bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 200 flndi ya tam bilmiyorm birazdan bakarm :D üst üste 3-4 sayfada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Holy said: Boz baykuşlar da Tayfur'a "Bi domal da görelim" diye bağırsaymış halbuki, niye kavga çıkmış anlayamadım.el atmadan geçemedim. konunun bunla alakası yok. yere yat da çakalım demiyorlar. 2-3 sene önceki bir ibb-besiktas macında ibb her zamanki gibi futbol oynamamaya calısırken abdullah avcı oyuncularına yere yatın yere yatın demesi televizyonlara yansımıştı. onun üzerine her maçta bağrılır kendisine yere yatsana diye. yoksa bi domal da görelimle uzaktan yakından alakalı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bi de anlasak ne dediklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aktiftablet said: Bi de anlasak ne dediklerini? Portekizli bi arkadaşa sordum. said: hugo is asking them what they have to say... manuel says he is half dead but he will party all night and get drunk, but nobody will understand unless somebody translates quaresma says "the fucking cup is ours" and they start laughing quaresma then tells hugo he is a clown and that's the end :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Valla bu portekiz 4 lüsünü bozmayız inşallah =P q7 simao almeida fernandes guti ernst forlan sivok Kalsın eheh +2 ye artık ne kullanırız bilmem belki Holosko yedek kalır, bobo zaten gidici. Geriside çöp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar