Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Dragonfire said: heimdall'ın zenci olması nasıl sorun değil? Adam the withe god withest of the gods. yok adamlarda zenci. filmde olmuşmu olmuş heybetli duruyor ama olmamalı bence. E Loki'de odinin kan kardeşi Thorun deil. napalım şimdi? Kırby>all. adam rahat kafayla moğol koyduysa ekibe zencide olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bi daha mı origin story yapacaklar yeni aktörle, yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 mecburen, mcu'da yok cunku bocuk cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Cuce said: heimdalın zenci olamsında sorun yok, beyaz olması cizgiromanlarda karakterinin bir parcası deil cünkü. Aynı sey mesela örümcek adam iç.in gecerli değil veya x-men için. Orjinal x-men, tümüyle ırkcılık, toplum içinden dıslanma anlatan bir seri ve bütün ekip beyaz. bi sebebi var böle olmasını. abi adamın Viking tanrısı olmasını geçtim, efsanelere göre dünyayı kastlara ayıran tanrı da kendisi. Gerçi çizgiromanda bu var mıdır bilmiyorum da o tanrıyı zenci yapmak direkt trollük. İdris abi iyi oturdu ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 e kara kaslı kara gözlü tıfıl, sanat okuluna kabul edilmemiş hitlerin karşısına mavi gözlü sarı saclı sanat okulundan ayrılıp hitlere yumruk atan kaptan amerika da troll zaten. bilincli bir hamle ve karakterin iceriğinden bişey kaybettirmiyo. cizgiromanlarda cok dassuaklı bir adam heimdal, köprünün koruyucusu ve feceeat bir seer. böle galaksiyi falan tarıyo az bufflanınca. diğer bütün pantheonlar tarafından cok saygı duyuluyo. Mesela ares thor'a bık bık ederken heimdal'a lord heimdal diye hürmet gösteriyo falan. Bütün ağır abiliğini dibine kadar korumuslar filmlerde. tek sorun sifin abisi normalde o yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Heimdall'ın boru gözüktü mü hiç filmlerde ya da çizgiromanlarda? Vikinglerde sur borusunu öttürme görevi de onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 öttürüyo öttürüyo, guardian of the realm işte adam, alemin koruyucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 heimdall, zenci gozlerin neler goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 progamer said: http://marvel.com/news/movies/24758/sony_pictures_and_marvel_studios_find_their_spider-man_star_and_director yeni spider man ve filmini kimin yöneteceği belli olmuş. http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/tom-holland-18th-annual-critics-choice-movie-awards-01.jpg yönetmende buymuş. http://www.imdb.com/name/nm1218281/?ref_=fn_al_nm_1 marvel'de disney'in etkileri... GG NO RMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 progamer said: http://marvel.com/news/movies/24758/sony_pictures_and_marvel_studios_find_their_spider-man_star_and_director yeni spider man ve filmini kimin yöneteceği belli olmuş. http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/tom-holland-18th-annual-critics-choice-movie-awards-01.jpg yönetmende buymuş. http://www.imdb.com/name/nm1218281/?ref_=fn_al_nm_1 Çenesindeki beni aldırır umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 biraz daha çirkin bir çocuk bulsalarmış, o ben ne öyle. ben amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Spider Man'ın tip gitmiş, fena değil. Oturmuş. Spider Man dediğin sonuçta sümüklü ergen, öyle 1:90 boyunda kas yığını manken değil. Yönetmeni nerden bulmuşlar anlamadım ama, adamın hiçbir dikkat çeken filmini göremedim. Birinin kankası da torpil mi geçtiler naptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 MOLE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Onu cgi makyaj falan kaybederler heralde. Ben Amca esprisi yapacaktım milleti tiksindirmek için, geç kalmışım, Sam yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 valla peter 178 boyunda mmanken gibi cocuk. muhtemelen marvel evrenın en seksi vucuduna sahip erkeği, tam kıvamında böle herseyiyle ohs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 iron man 2 de elon musk oynuyomuş lan hehe o kadar izledim demin tekrar izlerken farkettim tilda swinton ancient one olarak cast edilmiş doktor acayip e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Cuce said: valla peter 178 boyunda mmanken gibi cocuk. muhtemelen marvel evrenın en seksi vucuduna sahip erkeği, tam kıvamında böle herseyiyle ohs odinson varken parker celimsizi nereye en seksi vucuda oyniyor? heresy direk, keske gec gormeseydim bunu :( "olumlu" erkegi dersen beelki tartisilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 herkesin vucudu ayni la zaten, hepsi kasli masli iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Yeni Human Torch zenci olmuş. Önceden sarı marı bi elemandı (hatta Kaptan Amerika o oldu sonra galiba) Adam ateşte yana yana kavruldu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Tamam sümüklü ergen ama tip kesinlikle bu değil, kamera karşısında görmek lazım bir de tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Cuce said: valla peter 178 boyunda mmanken gibi cocuk. muhtemelen marvel evrenın en seksi vucuduna sahip erkeği, tam kıvamında böle herseyiyle ohs Ortaokul zamanını oynuyacak bu karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Civil War'da kim kimin tarafında olacak leaklenmiş deniyor. "Spoiler olabilir" said: Iron Man will have Black Widow, The Vision, Spider-Man, and War Machine on his side. Captain America will have Hawkeye, The Falcon, Scarlet Witch, Ant-Man, and The Winter Soldier. The report has no mention of the Hulk, even as rumors persist of his involvement and actor Mark Ruffalo was spotted with fellow cast mates in both Atlanta and Berlin when the production was filming in those areas. http://static.comicvine.com/uploads/original/11121/111210776/4504262-1472129242-bxICj.jpg olmuş sdf ama Black Widow, Cap ile bu kadar kanka iken niye Iron Man'in tarafında acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 filmin ortasında doğru yola gecer işte ömürcük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 daily reminder http://i.imgur.com/k5fBb12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar