xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Açılacak olan Mount&Blade serverımız Warband mi yoksa Fire&Sword için mi açılsın? Warband daha kalıcı ve seneyi aşkın süredir sürekliliği yakalamış bir oyunken, Fire&Sword bana çok daha kısa vadeli, güldürülü bir mod tadı verdiği için kesinlikle Warband'e yükleniyorum. Zira yeni oyunun mekanikleri geregi ne ustalaşacak birşey var, ne az kişiyle zevki çıkacak bir olayı. Ve inanılmaz yavaş. Bütün silahlar 2 kat yavaşlatılmış, herşey armor olmuş. FS gerçekten 150 kişilik serverlarda 1 saat kadar eglendiriyor sonra reload etmekten sıkılıp çıkıyorsunuz ama kesinlikle oynayın. Warband zaten kendini ispatlamış, skill konusunda, akıcılık konusunda zaten FS'ten on kat rahat iyi ve yerine oturmuş bir sisteme sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Warband <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 FS koyuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Warband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Abi şurada FS'e verenler öne çıksa hepsi böyle minor oyuncu, 3 gün sonra bırakacak bir daha görmeyeceğiz buna yanarım ben. Hırslı ve diger oyuncuları taşıyan ne kadar adam varsa Warband oynuyor. Server FS açılsa bile FS oynamaz ki millet, eninde sonunda Warband yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 warband. barutlu doldurmalı silahları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 fs sükko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Gogo warband. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 xunn said: Server FS açılsa bile FS oynamaz ki millet, eninde sonunda Warband yani. ankete gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aquila said: FS koyuyor ama. Tanrın nerede lan? Warband küllerinden doğacak. Kılıç sesleri tarlaları dolduracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben warband i isaretledim cunku suan fs e para vermek istemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Of imzam tam senin ruhuna yazılmış Serhat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 net warband. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kesinlikle warband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahmet imzanı okudum kalbim sıkıstı olm o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Abi böyle biriyim ben galiba ya ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Fs diyorum beklentiniz yüksekse zaten sevmezsiniz benim gibi beklentiniz az ise bayılırsınız :) yakında modlarda çıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Lyvanna_Dolores said: Warband <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 fs çıkana kadar aklınız nerdeydi abi, fs çıktı warband server'ı istiyosunuz tey tey fs açılsın fs oynayalım ne warband'i ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 warband açın abi fs oynayamıyorum oyunun açılması 5dakika sürüyor multiplayera basınca bi 5dakika da onun için bekliyorum o 5dakikadan sonra şanslıysam oyun açılıyor, oyunda da fps 0.00001 falan heralde hareket edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 baran döverim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 fs http://i53.tinypic.com/ff1qbr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yunusemre said: fs çıkana kadar aklınız nerdeydi abi, fs çıktı warband server'ı istiyosunuz tey tey fs açılsın fs oynayalım ne warband'i ya Bir melis'in göz yaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 toplam 50 oy kullanılmış server açıldıgında yine 5v5 oynarız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Fire and Sword almış 10 kişi yok. What the fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar