dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 org aldım da, 61 tuşlu ctk-3000 nası öğreniyoz ? nerden öğreniyoz ? kursa gitmek istemiyorum da, pc başında uğraşır öğrenirim, yardımlarınızı bekliyorum pati halkı. şuanki seviyeme dair bi kaç ipucu verim. tuşlara nasıl basıldığını öğrendim ( uzman.tvde öyle bi video vardı asdkşfl ) notaları falan bilmiyorm. çok cahil hissettim bir an, trollemeyin üzülürüm. edit : notaların org üstündeki yerlerini de biliyorum.:)
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 org aldim 61tuslu cikti diye okudum da deminki videoya iyice gulmsutum oyle okuduktan sonra geberdim sanirsam simdi
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yukarı yukarı yukarı. patide müzüğden anlayan insanlar da var. biliyorum.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ciddi konusmak gerekirse kursa git ben gitari da klavye calmayi da kendim ogrendim, klavye de cok ilerleyemedim de gitarda yine az buz ilerlettim kendimi bilenlerin gorenlerin soyledigi hem gitarda hem klavyede rezalet ve cok kotu bir teknigim oldugu. yani kendin ogrenmeye kasma. bir saatten sonra da o teknik duzelmiyor. yanlis yanlis caliyorum artik.
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 küçükken gitar kursuna gitmiştim. kurs fln bana göre değil, kendi başıma denicem, olmadı kursa giderim. ama başarırım ya o yüzden gitmeme gerek kalmaz :). teşekkürler.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 senko said: org aldim 61tuslu cikti diye okudum da deminki videoya iyice gulmsutum oyle okuduktan sonra geberdim sanirsam simdi abi ahahah ben de
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bide kursa gitmezsen ogrenme hizin cok ama cok yavaslar kursa fln gitsem su artifical harmonic denen nanesi cabucak ogrenirdim heralde, ama hala istedigim gibi yapamiyorum.
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://rapidshare.com/files/182646176/nota_bilgisi.rar temel nota bilgileri bu pdf te var. burdan çalış tam amlamadığın yerleride netten araştırıp pekiştirirsin. teknik konusundada bileğin kolların duruşu parmakların bükümü felan önemlidir heralde. onları da birine sorarsın işte.
throine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 BİR KERE ORG DENMEZ ONA KLAVYE DENİR. GERGE rpsi yapıyorum.
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 senko, kaygını anlıyorum, teşekkürler. mal, teşekkürler. parmak büküşü için fln uzman.tvdeki videodan öğrendim bişiler. throine, klavye demek daha iyi de. ne bilim herkes gerge kadar kültürlü değil, "ya anlamazlarsa o.O" diye düşündüm ve org yazdm pati kardeşliğiiiii!!!!!!1!11!!11birbir
liseli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dattebayo said: yukarı yukarı yukarı. patide müzüğden anlayan insanlar da var. biliyorum. abi siyah tuşlar yarımses beyaz tuşlar tam ses işte do re mi fa sol la si her 7 telde notalar incelior aynı notalar yine 61 e kadar do re mi fa sol la si diye gidio ölümüne Sıyah tuşlarda yarım sesler işte
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Tyrannus said: senko said: org aldim 61tuslu cikti diye okudum da deminki videoya iyice gulmsutum oyle okuduktan sonra geberdim sanirsam simdi abi ahahah ben de AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 senko said: org aldim 61tuslu cikti diye okudum da deminki videoya iyice gulmsutum oyle okuduktan sonra geberdim sanirsam simdi Ben de. Lost the game.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 throine said: BİR KERE ORG DENMEZ ONA KLAVYE DENİR. GERGE rpsi yapıyorum. 10 üzerinde 6 veriyorum performansına. Org kilisede olur demeyi unutmuşsun ve CAPS kullanmışsın.
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çocukken hep org der idik :/ alışkanlık yaptı. biliyom yoksa o borulu zımbırtı org. anlamadığım şey ise nota bilgisi falandı. pdf linki atan ark. sayesinde öğrencem. teşekkürler pati halkı.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 GERGE said: throine said: BİR KERE ORG DENMEZ ONA KLAVYE DENİR. GERGE rpsi yapıyorum. 10 üzerinde 6 veriyorum performansına. Org kilisede olur demeyi unutmuşsun ve CAPS kullanmışsın. 6 fena bi not değil. bütün notlarım 6 olsa, iyi iyi walla
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kilise kısmını da ekleyecektim ama üşendim. :/
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Klayve yerine keşke keyboard deseydin.
liseli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 işiniz gücünüz aptallık amk.Leş heriflersiniz
Öne çıkan mesajlar