Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

notalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
org aldım da, 61 tuşlu ctk-3000

nası öğreniyoz ? nerden öğreniyoz ? kursa gitmek istemiyorum da, pc başında uğraşır öğrenirim, yardımlarınızı bekliyorum pati halkı.

şuanki seviyeme dair bi kaç ipucu verim. tuşlara nasıl basıldığını öğrendim ( uzman.tvde öyle bi video vardı asdkşfl ) notaları falan bilmiyorm.

çok cahil hissettim bir an, trollemeyin üzülürüm.

edit : notaların org üstündeki yerlerini de biliyorum.:)
Mesaj tarihi:
ciddi konusmak gerekirse
kursa git

ben gitari da klavye calmayi da kendim ogrendim, klavye de cok ilerleyemedim de gitarda yine az buz ilerlettim kendimi

bilenlerin gorenlerin soyledigi hem gitarda hem klavyede rezalet ve cok kotu bir teknigim oldugu.

yani kendin ogrenmeye kasma. bir saatten sonra da o teknik duzelmiyor. yanlis yanlis caliyorum artik.
Mesaj tarihi:
küçükken gitar kursuna gitmiştim. kurs fln bana göre değil, kendi başıma denicem, olmadı kursa giderim. ama başarırım ya o yüzden gitmeme gerek kalmaz :).
teşekkürler.
Mesaj tarihi:
bide kursa gitmezsen ogrenme hizin cok ama cok yavaslar

kursa fln gitsem su artifical harmonic denen nanesi cabucak ogrenirdim heralde, ama hala istedigim gibi yapamiyorum.
Mesaj tarihi:
http://rapidshare.com/files/182646176/nota_bilgisi.rar

temel nota bilgileri bu pdf te var. burdan çalış tam amlamadığın yerleride netten araştırıp pekiştirirsin.

teknik konusundada bileğin kolların duruşu parmakların bükümü felan önemlidir heralde. onları da birine sorarsın işte.
Mesaj tarihi:
senko, kaygını anlıyorum, teşekkürler.

mal, teşekkürler. parmak büküşü için fln uzman.tvdeki videodan öğrendim bişiler.

throine, klavye demek daha iyi de. ne bilim herkes gerge kadar kültürlü değil, "ya anlamazlarsa o.O" diye düşündüm ve org yazdm

pati kardeşliğiiiii!!!!!!1!11!!11birbir
Mesaj tarihi:
dattebayo said:

yukarı yukarı yukarı. patide müzüğden anlayan insanlar da var. biliyorum.

abi siyah tuşlar yarımses beyaz tuşlar tam ses işte

do re mi fa sol la si
her 7 telde notalar incelior aynı notalar yine

61 e kadar do re mi fa sol la si diye gidio ölümüne Sıyah tuşlarda yarım sesler işte
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
throine said:

BİR KERE ORG DENMEZ ONA KLAVYE DENİR.

GERGE rpsi yapıyorum.

10 üzerinde 6 veriyorum performansına. Org kilisede olur demeyi unutmuşsun ve CAPS kullanmışsın.
Mesaj tarihi:
çocukken hep org der idik :/ alışkanlık yaptı. biliyom yoksa o borulu zımbırtı org.

anlamadığım şey ise nota bilgisi falandı. pdf linki atan ark. sayesinde öğrencem. teşekkürler pati halkı.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

throine said:

BİR KERE ORG DENMEZ ONA KLAVYE DENİR.

GERGE rpsi yapıyorum.

10 üzerinde 6 veriyorum performansına. Org kilisede olur demeyi unutmuşsun ve CAPS kullanmışsın.

6 fena bi not değil. bütün notlarım 6 olsa, iyi iyi walla
  • Yeni Oluştur...