Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknoloji dünyasının 50 fail'i

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bence pek olmamış bu yazı. Adam şu an ki standartları düşünerekten birşeyler yazmış. 1982 yılında çıkarılan bir ürüne kötü yazmış iyide o zaman ki teknoloji ona imkan verebiliyordur yada o zamanlar öyle bir şey düşünüp denemek bile bence büyük bir adımdı ama arkadaş FAIL diye nitelendirmiş.

Ayrıca 13. sıraya DIVX i fail olarak eklemiş. Sebeb DVD kiralayan yerlerde DVD kiralamak varken DIVX kiralamak gereksizmiş...

Iyide malum yerlerden indirdigimiz diziler, filmler yıllardır bu formatta veriliyor nesi fail bunun.

Genel itibariyle olmamış...
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Bence pek olmamış bu yazı. Adam şu an ki standartları düşünerekten birşeyler yazmış. 1982 yılında çıkarılan bir ürüne kötü yazmış iyide o zaman ki teknoloji ona imkan verebiliyordur yada o zamanlar öyle bir şey düşünüp denemek bile bence büyük bir adımdı ama arkadaş FAIL diye nitelendirmiş.

Ayrıca 13. sıraya DIVX i fail olarak eklemiş. Sebeb DVD kiralayan yerlerde DVD kiralamak varken DIVX kiralamak gereksizmiş...

Iyide malum yerlerden indirdigimiz diziler, filmler yıllardır bu formatta veriliyor nesi fail bunun.

Genel itibariyle olmamış...

yooo div x deil
divx riplemek parali oldugundan xvid olarak ripleniyo artik nerdeyse hersey
Sosyal ağlarda paylaş

bazı ürünler çıkış tarihleri itibariyle zamanının çooook ilerisinde olduğu için fail denmişse.. saçmalık.. hani iki adet tablet denemesi yapılmış OQO ve smasungun tabletleri, adam diyor ki "XP var bunda pahalı hede hödö" e şimdi bir ipad2 ye ne ödüyoruz? hani sadece XP yavaştı sistemi zorluyordu dese o dönemdeki işletim sistemlerindeki kısırlığı göz srdı edip "adam haklı" diyeceğim de yani fiyata girince kızdım..

ama listede "evet katılıyorum" dediğim epey ürün var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...