Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.complex.com/tech/2011/04/the-50-worst-fails-in-tech-history şöyle bir liste hazırlamışlar, daha önce konuşulmadı sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Apple PowerMac G4 Cube evet şuna özellikle katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bence pek olmamış bu yazı. Adam şu an ki standartları düşünerekten birşeyler yazmış. 1982 yılında çıkarılan bir ürüne kötü yazmış iyide o zaman ki teknoloji ona imkan verebiliyordur yada o zamanlar öyle bir şey düşünüp denemek bile bence büyük bir adımdı ama arkadaş FAIL diye nitelendirmiş. Ayrıca 13. sıraya DIVX i fail olarak eklemiş. Sebeb DVD kiralayan yerlerde DVD kiralamak varken DIVX kiralamak gereksizmiş... Iyide malum yerlerden indirdigimiz diziler, filmler yıllardır bu formatta veriliyor nesi fail bunun. Genel itibariyle olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bu tabi birde USA 'ya göre düşünülmüş herhalde. Ama faillerin çoğuna bende katıldım. Yani kendi dönemlerinde şu veya bu sebeple tutulmamış ürünler olarak doğru gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 indirdiklerimiz xvid. divx den ayrılanların geliştirdiği birşey bildiğim kadarıyla. çok pis yamuluyoda olabilirim. doğruysa fail olma durumu normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Çoğuna katılıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 jonq said: Bence pek olmamış bu yazı. Adam şu an ki standartları düşünerekten birşeyler yazmış. 1982 yılında çıkarılan bir ürüne kötü yazmış iyide o zaman ki teknoloji ona imkan verebiliyordur yada o zamanlar öyle bir şey düşünüp denemek bile bence büyük bir adımdı ama arkadaş FAIL diye nitelendirmiş. Ayrıca 13. sıraya DIVX i fail olarak eklemiş. Sebeb DVD kiralayan yerlerde DVD kiralamak varken DIVX kiralamak gereksizmiş... Iyide malum yerlerden indirdigimiz diziler, filmler yıllardır bu formatta veriliyor nesi fail bunun. Genel itibariyle olmamış... yooo div x deil divx riplemek parali oldugundan xvid olarak ripleniyo artik nerdeyse hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Off 10 küsüre geldim sayfa coktu. Mobilde acmamaya basladi. 1. Ne söylesenize cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 microsoft KIN diye bisi adini bile duymamistim daha once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Düzgünce hazırlanmamış bence liste. En basitinden en büyük 5 faile bakıyoruz, bu mudur yani? Onca şey varken oraya koya koya telefonları falan mı koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 n-gage fail miydi sdf bence bir oncuydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 her sayfada bi adet zamazingo olan siteleri okumuyorum dolayısı ile www.complex.com benim gözümde fail oldu şimdi. google wave dışında bişi okumadım vallahi. ngage ve aol varmş onu öğrendim. tamam yeter o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 aol 240billion $ olan buyuklugunu nasil eritti'yi fail olarak vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 telefonla konusma konusunda oncuydu evet http://astudyincharlatan.files.wordpress.com/2010/09/n-gage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bi arkadaşta vardı bu ngage. kötüydü ya bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şu google wave için ne gereksiz heyecan yapmıştık, invite yollayın bana diye yırtınıyordu herkes. aslında xbox 360'ı da koyabilirlerdi, sonradan düzelttiler ama ilk sürümleri faildi bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 guzel bence liste en azindan 50 den 40 i dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 vistaya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ie6 o listeye olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bazı ürünler çıkış tarihleri itibariyle zamanının çooook ilerisinde olduğu için fail denmişse.. saçmalık.. hani iki adet tablet denemesi yapılmış OQO ve smasungun tabletleri, adam diyor ki "XP var bunda pahalı hede hödö" e şimdi bir ipad2 ye ne ödüyoruz? hani sadece XP yavaştı sistemi zorluyordu dese o dönemdeki işletim sistemlerindeki kısırlığı göz srdı edip "adam haklı" diyeceğim de yani fiyata girince kızdım.. ama listede "evet katılıyorum" dediğim epey ürün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Twentieth_Anniversary_Macintosh bu olmadan olmaz. rezaletin daniskasıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kX8oYoYy2Gc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bende hala vista yüklü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 playbook'a messenger ve e-mail olayı yok diye fail demek de saçma geldi. ama vista'ya %1032049802 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mahidevran said: bende hala vista yüklü :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=7ezEjae4WyM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar