Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz oyun firmaları ve nedenleri

mascio

Öne çıkan mesajlar

CCP listede olsa çok arada kalırdım. Yoğunlaştıkları sadece tek bir oyunları olmasına rağmen hem koydukları emek (gelmiş geçmiş en detaylı MMO) hem yarattıkları konsept, hem de oyundaki her bilimkurgu öğesini bir şekilde gerçekçi şekilde açıklamaları, üzerine yetmezmiş gibi bir de adamların hiçbir firmada görülmemiş ve görülmeyecek derecede kullanıcı dostu olmaları çok çok büyük bir artı. Kullanıcı dostu derken, adamlar tamamen oyuncu dostular, her şeyleriyle.

Ancak listede yoklar, haliyle seçeneklerim 2ye düşüyor. Black Isle ve Blizzard arasından Blizzard'ı seçiyorum. Yarattığı müthiş evrenlerde inanılmaz konseptler, müthiş harmanlanmış hikayeler, filmlere animasyonlara kafa tutan oyun demoları, sanat eseri dünyalar, atmosfer falan çok çok iyi. Black Isle da aynı şekilde, tabii ama bir adım geride kalıyor, burun farkıyla geriden takip ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ubisoft'u seçtim. lucas arts'ı da seçebilirdim sırf sw fanboyluğum için. gerçi baya iyi firmalar var ama assassin's creed serisi gönlümde taht kurduğu için, ve diğer ubisoft oyunlarını da son çıkan prince of persia'lar harici çok sevdiğim için ubi dedim ben.

bir de şu aralar gözdem naughty dog.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...