Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 CCP listede olsa çok arada kalırdım. Yoğunlaştıkları sadece tek bir oyunları olmasına rağmen hem koydukları emek (gelmiş geçmiş en detaylı MMO) hem yarattıkları konsept, hem de oyundaki her bilimkurgu öğesini bir şekilde gerçekçi şekilde açıklamaları, üzerine yetmezmiş gibi bir de adamların hiçbir firmada görülmemiş ve görülmeyecek derecede kullanıcı dostu olmaları çok çok büyük bir artı. Kullanıcı dostu derken, adamlar tamamen oyuncu dostular, her şeyleriyle. Ancak listede yoklar, haliyle seçeneklerim 2ye düşüyor. Black Isle ve Blizzard arasından Blizzard'ı seçiyorum. Yarattığı müthiş evrenlerde inanılmaz konseptler, müthiş harmanlanmış hikayeler, filmlere animasyonlara kafa tutan oyun demoları, sanat eseri dünyalar, atmosfer falan çok çok iyi. Black Isle da aynı şekilde, tabii ama bir adım geride kalıyor, burun farkıyla geriden takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 istediğiniz şirket yoksa bana öm atın, ekleyeyim. maksat kararsızların oyu activisionbrazzers'a (TM) gitmesin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 oy vermek istediğimiz şirket yoktu başta oy kullandığımızda :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 anketi resetleme şansı olsa yapardım ama maalesef seçenek ekleme dışında müdahale imkanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sırf sana kıllığına valvedan alıp oyu blizzarda verecktim zaten asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 blizzard'ı neyle istersem onu değiştirebiliyorum, uyandığında anketin liderini zygna olarak da görebilirsin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Sam said: istediğiniz şirket yoksa bana öm atın, ekleyeyim. maksat kararsızların oyu activisionbrazzers'a (TM) gitmesin. (:P) Zannımca oy verenlerin bir çoğu (bende dahil olmak üzere) birleşme öncesinin hatırına vermişlerdir o oyları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 off dönen smiley gene :> o değil de cidden çok zor soru. bg2, torment, diablo2, halflife, sanitarium, monkey island serisi. dah aaklıma gelmeyen neler vardır. düşündükçe yeni bişeyler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Şu smileyi koyunca haklıyken haksız durumuna düşüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 black isle ve valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sirf sam'e killigina blizze verdim ama gonlumde troika var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ubisoft'u seçtim. lucas arts'ı da seçebilirdim sırf sw fanboyluğum için. gerçi baya iyi firmalar var ama assassin's creed serisi gönlümde taht kurduğu için, ve diğer ubisoft oyunlarını da son çıkan prince of persia'lar harici çok sevdiğim için ubi dedim ben. bir de şu aralar gözdem naughty dog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 pc ile sinirli olmasa ama kesinlikle santa monica studios derdim adamlar oyun degil sanat yapiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 diablo 3 yazari ne lam? senarist fln misin blizzardta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 valve çünkü cs hiç kafamı yormadan oynayıp sinirimi stresimi attığım yegane oyun.. 2 saat oyna kapat yeter bu bana her ne kadar kötü bir oyuncu olsam da yine de keyif alabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cs'yi valve yapmadı ama, sayılmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Popeye said: sirf sam'e killigina blizze verdim ama gonlumde troika var Canın sagolsun, yerlerini değiştiririm hak yerini bulur np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar