Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merge


Khiran

Öne çıkan mesajlar

Abi adamlar milleti oyunda tutmak için patch erteleyeceğine server merge yapsalar ya, neyi bekliyorlar anlamadım... (1.2 normalde bugün çıkacaktı. Head startta oyuna başlayanların oynama süresi de bugün bitiyor. River of Souls'da da aynısı olmuştu. Tam bitişten 1-2 gün sonrasına denk getirdiler)

sinek avlanıyor valla artık oyunda. dungeon bulmak zorlaştı.
riftstatus.com'dan baktım, 41 tane EU shardı, 50 tane US shardı var. Toplam 91 sharddan İngilizce dil olarak bir tek Whitefall high pop. Diğer high pop. shardların hepsi Almancılara özel :)
İlk gün gazına çok fazla geldiler bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerizekililar paralarini da cekemiyorlar. Bugun beni t2 dungeon sonunda oyundan atti error 2009 veriyor. Subscription update ediyorum, birsey degismiyor. Hesabimda para yok sandim bankaya gittim para var. Gitmisken biraz daha para yatirdim :P Banknotlarimi customer service'in suratina carpmak istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda birinin imzasında görmüştüm, adamların hedef kitlesi "WoW'dan bayanlar" olduğu sürece, bu oyun iş yapmaz.

- PvP adına hiçbirşey yok, olduğu kadarında denge hiç yok.
- Raid riftler çok kolay griefleniyor, casual-friendly değil.

Sadece şu 2sinden bayan çok.

Ek olarak 4.1 geldi WoW'a, 4.2 preview falan çıktı, bir aya çok daha beter durumda olacak Rift sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha 50 olamadım ama head start zamanı 30-40 kişi yaptığımız rift oalyları için için koca bölge de 5 kiş ibile bulunmuyor.Dün akşam invasion sonrası gelen bossu toplam 20 kişi ( defiant+ guardian ) ancak kesebildik.
bu kadar rift eylemlerinin ön plana çıktıgı oyunda insan sayısını naz olması büyük eksiklik.eskiden insanların dolu oldugu general chat kanalalrı artık full gold sellerların elinde.
LFG toolu cross realm olmayacak sadece shard ici olacak ama gerek görürsek cross realm olacak diye bir röporaj vardı.
bakalım 50 olunca ne değişecek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ben de iptal ediyorum heralde 3-4 güne. o kadar epicleri çek, rank 3 ol pvp'de, pvp itemlarını da diz, yapacak hiçbir şey bulama. kanuni'nin üç günde yaşadığını biz 2.5 aya yayarak yaşamış olduk, bir şey değişmedi.

bizim serverda mı sorun var dicem ama o da değil, diğer serverlarda da ağlıyor insanlar. tek umudum şu patchti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

Dungeon finder gelsede ,shard lar kalabalıklaşmadıgı surece birşey fark etmiyecek cunku single realm olacak diye biliyorum.cross realm olsa neyse ,oyuzden oyunun kalabalıklaşması yada başlıkta oldugu gibi bir merge olayına girmeliler aksi takdirde rift baya pis patlayacak.


Single realm olacakmış ki bu onlara göre server içindeki oyuncuların birbirlerini tanımasına yardımcı olacakmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Dungeon Finder her türlü yardımcı olacaktır party bulunmasına. Mesela chatten yazan adam 4-5 kez yazar, 'olmayacak bu' der, bıkar. Ama bu olaydan sonra WF'deki gibi sıraya gir, gelsin party.

Zaten bir dahaki aya merge gelir bence... 41 shard ne demek ya :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncu olmadıktan sonra birbirlerini tanısalar ne olucakki:D sonucta biririni tanıyan insanlar guild kuruyor yada bir guilde girip sosyal oluyor falan .guild olayı varken single shard ın ne geregi var? serverlarda oyuncu yok zaten dedigim gibi merge olursa bu işe yarar ama şu anki durumda LFG Tool un ufak bir faydası olucak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...